Informatie en advies over verhuizen sinds 2006
Gratis en vrijblijvend

Verhuisbedrijf DrechtstedenContactgegevens Verhuisbedrijf Drechtsteden

Hieronder volgt een tabel met alle contactgegevens van Verhuisbedrijf Drechtsteden. Ook kun je hier in een oogopslag zien welk type verhuizingen het bedrijf onderneemt en welke extra diensten het hierbij aanbiedt.

Verhuisbedrijf Drechtsteden
Adresgegevens Waldorpstraat 17

2521 CA Den Haag

Telefoonnummer 085-0653163
E-mailadres info@verhuisbedrijfdrechtsteden.nl
Website www.verhuisbedrijfdrechtsteden.nl
Opgericht in 2016
Keurmerk aanwezig? Nee
Certificeringen Nee
Soort verhuizingen Particuliere verhuizingen

Spoedverhuizingen

Zakelijke verhuizingen

Seniorenverhuizingen

Studentenverhuizingen

Extra diensten Sjouwhulp

Verhuislift huren

Transportdiensten

Bezorgservice

Ontruiming

Inpakservice

Garantieregelingen Verzekerd

 

Waarin onderscheidt Verhuisbedrijf Drechtsteden zich?

Verhuisbedrijf Drechtsteden is een zeer vakkundig en goedkoop verhuisbedrijf in Den Haag en omstreken. Dit komt door de efficiënte werkwijze, die het verhuisbedrijf hanteert. De focus ligt namelijk op Den Haag, Drechtsteden en Zuid-Holland, waardoor de verhuizers altijd in de buurt zijn. Dit bespaart voorrijkosten. Eveneens kennen de verhuizers de omgeving, waardoor er goed ingespeeld wordt op eventuele obstakels tijdens je verhuizing. Daarnaast werkt Verhuisbedrijf Drechtsteden samen met een aantal betrouwbare verhuispartners. Hierdoor verhuis je betaalbaar en betrouwbaar.

Waarin is Verhuisbedrijf Drechtsteden gespecialiseerd?

Verhuisbedrijf Drechtsteden is gespecialiseerd in verhuizingen in Den Haag, de Drechtsteden en Zuid-Holland. Hierbij ligt de focus op particuliere en zakelijke verhuizingen, maar kun je ook kiezen voor verhuizingen gericht op speciale doelgroepen zoals senioren en studenten. Ook wanneer je een spoedverhuizing nodig hebt, kun je altijd terecht bij Verhuisbedrijf Drechtsteden. De verhuizers werken zeven dagen per week en ook in de avonduren. 

Extra diensten bij Verhuisbedrijf Drechtsteden

Voor welke verhuizing in Delft dan ook kun je kortom Verhuisbedrijf Drechtsteden inschakelen. Naast complete verhuizingen kun je echter ook losse diensten aanvragen, zoals:

  • Bezorgservice
  • Inpakservice
  • Ontruiming
  • Sjouwhulp
  • Transportdiensten
  • Verhuislift huren

Vraag offertes aan

Door offertes aan te vragen kun je tot wel 30% besparen op de totale kosten van een verhuizing. Ook vergelijk je tot vier bedrijven bij jou uit de regio zodat je zeker weet dat je een bedrijf vindt dat bij jou past.

Disclaimer: “Onze publicaties zijn louter informatief van aard en daaraan kunnen geen rechten worden ontleend. De informatie is ontleend aan (openbare) bronnen op de datum van publicatie. Wij hebben géén commerciële band met partijen of merken die wij in onze publicaties noemen.”

Gratis offertes vergelijken?

Wij scoren een 9!

Meer nieuws:

Meer blogs