Informatie en advies over verhuizen sinds 2006
Gratis offertes vergelijken?

Verhuisbedrijf Feitsma VerhuizingenBen je op zoek naar professionele en ervaren verhuizers in Haarlem en omstreken? Kies dan voor verhuisbedrijf Feitsma Verhuizingen. Feitsma is al tijden een vertrouwde naam in Haarlem en dit is niet verwonderlijk. Vanaf 1927 is het bedrijf al gespecialiseerd in verhuizingen in Haarlem en omstreken.

Contactgegevens verhuisbedrijf Feitsma Verhuizingen?

In het onderstaande overzicht vind je alle contactgegevens van het Haarlemse verhuisbedrijf. Eveneens kun je in een oogopslag zien in welke soort verhuizingen Feitsma Verhuizingen gespecialiseerd is en welke extra diensten hierbij aangeboden worden.

Feitsma Verhuizingen
Adresgegevens Zijlweg 79

2013 DD Haarlem

Telefoonnummer 023-5322623
E-mailadres info@feitsma.nl
Website www.feitsma.nl
Opgericht in 1927
Keurmerk aanwezig? Nee
Certificeringen n.v.t.
Soort verhuizingen Particuliere verhuizingen

Bedrijfsverhuizingen

Archief- en magazijnverhuizingen

Schoolverhuizingen

Seniorenverhuizingen

Extra diensten Opslag

Inpakservice

(De)Montage service

Verhuizing piano’s en vleugels

Garantieregelingen Verzekerd bedrag van €100.000 (verhoging mogelijk)

 

Waarom moet je Feitsma Verhuizingen verkiezen boven andere verhuisbedrijven in Haarlem?

Feitsma Verhuizingen is een echte verhuisspecialist, die al bijna een eeuw verhuizingen doet in Haarlem en omstreken. Ondanks dat het bedrijf een oude naam vormt in de verhuisbranche, maak het gebruik van zeer moderne technieken. Het bedrijf is actief in meerdere regio’s en maakt gebruik van meerdere extra diensten, waardoor elke verhuizing op maat geleverd kan worden. Je zult vakmensen geleverd krijgen, waarbij je inboedel in bekwame handen is.

Wat is de specialisatie van Feitsma Verhuizingen?

Feitsma Verhuizingen is gespecialiseerd in verhuizingen in Haarlem en omstreken. Het verhuisbedrijf regelt particuliere, zakelijke, archief- en magazijn, school en seniorenverhuizingen aan. Hierbij is een goede voorbereiding centraal en daarom stuurt Feitsma Verhuizingen graag vooraf een verhuisadviseur bij je woning of bedrijf langs voor een taxatie van de inboedel. Een bezoek duurt slechts twintig á dertig minuten, afhankelijk van de grootte van de te verhuizen huisraad. Binnen een dag krijg je vervolgens de offerte aan huis geleverd. Binnen een dag kan Feitsma Verhuizingen eveneens je inboedel ingepakt hebben, wanneer je gebruikmaakt van de inpakservice. En binnen een dag is je inboedel verhuisd.

Van welke extra services kun je gebruikmaken bij Feitsma Verhuizingen?

Feitsma Verhuizingen is dus gespecialiseerd in allerlei soorten verhuizingen in Haarlem en omstreken. Hierbij kun je eveneens een aantal extra diensten inschakelen:

  • Opslag inboedel in tien kubieke meter verhuiskisten in veilige en geconditioneerde loods in Haarlem
  • Inpakservice
  • (De)Montage service
  • Vervoeren vleugels en piano’s

Vraag offertes aan

Door offertes aan te vragen kun je tot wel 30% besparen op de totale kosten van een verhuizing. Ook vergelijk je tot vier bedrijven bij jou uit de regio zodat je zeker weet dat je een bedrijf vindt dat bij jou past.

Disclaimer: “Onze publicaties zijn louter informatief van aard en daaraan kunnen geen rechten worden ontleend. De informatie is ontleend aan (openbare) bronnen op de datum van publicatie. Wij hebben géén commerciële band met partijen of merken die wij in onze publicaties noemen.”

Gratis offertes vergelijken?

Wij scoren een 9!

Meer nieuws:

Meer blogs