Informatie en advies over verhuizen sinds 2006
Gratis verhuisbedrijf offertes vergelijken?

Verhuisbedrijf Hofstad VerhuizingenVerhuizen naar gemeente Westland heeft vele voordelen. Je bent dichtbij grote steden als Rotterdam en Den Haag zonder dat je de rust van het buitengebied hiervoor hoeft op te geven. Je bent dichtbij de Hoek van Holland, waar dagelijks de veerboten naar het Verenigd Koninkrijk uitvaren. En dat terwijl de gemeente Westland ook een uitdagende werkgever is. Genoeg redenen om naar het Westland te verhuizen, maar dit wil je het liefst door een Erkende Verhuizer laten doen. Je wil immers zorgeloos verhuizen, waarbij kwaliteit en zekerheid bij de verhuizers centraal staan. Kies bijvoorbeeld voor Erkende Verhuizer Hofstad Verhuizingen, die specialist is in regio Westland.

Contactgegevens verhuisbedrijf Hofstad Verhuizingen

Hieronder volgt een tabel met alle contactgegevens van Hofstad Verhuizingen. Ook kun je hier teruglezen in welke soort verhuizingen het bedrijf gespecialiseerd is en welke extra diensten hierbij aangeboden worden.

Hofstad Verhuizingen
Adresgegevens Thorbeckelaan 343

2564 BN Den Haag

Telefoonnummer 070-3914490

017-4785396

E-mailadres info@hofstadverhuizingen.nl
Website www.hofstadverhuizingen.nl
Opgericht in 2010
Keurmerk aanwezig? Erkende Verhuizer
Certificeringen Nee
Soort verhuizingen Particuliere verhuizingen

Zakelijke verhuizingen

Internationale verhuizingen

Senioren verhuizingen

Extra diensten Inboedelopslag

Inpak tips

Inpakservice

Codering verhuisdozen

Verhuis tips

Handyman services

Piano vervoer

Garantieregelingen Minimale verzekerde som €100.000

 

Waarom is Hofstad Verhuizingen anders?

Ofschoon Hofstad Verhuizingen een relatief jong bedrijf op de verhuismarkt is, bestaat Hofstad uit medewerkers met ruime ervaring in de verhuisbranche. Tevens zijn de verhuizers betrouwbaar, waardoor je jouw inboedel in veilige handen achterlaat. Hofstad Verhuizingen werkt daarnaast met de modernste materialen. De verhuiswagens zijn luchtgeveerd en voorzien van handige verhuismaterialen, zoals verhuisdekens, meubelhondjes en diepladers.

Waarin is Hofstad Verhuizingen gespecialiseerd?

Hofstad Verhuizingen is gespecialiseerd in verhuizingen van bedrijven en particulieren. Hierbij is de klant koning. Samen met de klanten wordt nagedacht over de perfecte verhuisoplossing, waarbij flexibiliteit geboden wordt. Hierdoor zijn verhuizingen ’s avonds en op zaterdag ook mogelijk. Het verhuismateriaal dat ingezet wordt voor de verhuizing is eveneens afhankelijk van de taxatie van je inboedel. Tijdens je verhuizing zijn je spullen verzekerd volgens de voorwaarden van de Erkende Verhuizer.

Extra diensten bij Hofstad Verhuizingen

Bij Hofstad Verhuizingen kun je ervoor kiezen om deels je eigen verhuizing in handen te nemen en deels de hulp in te schakelen van Hofstad Verhuizingen. Bij laatstgenoemde optie kun je het verhuisbedrijf inschakelen voor een aantal specifieke diensten, zoals:

  • Verhuur verhuislift
  • Opslag
  • Inpaktips
  • Inpakservice
  • Codering verhuisdozen
  • Verhuis tips
  • Handymanservices
  • Pianovervoer

Vraag offertes aan

Door offertes aan te vragen kun je tot wel 30% besparen op de totale kosten van een verhuizing. Ook vergelijk je gratis én vrijblijvend meerdere bedrijven bij jou uit de regio.

Disclaimer: “Onze publicaties zijn louter informatief van aard en daaraan kunnen geen rechten worden ontleend. De informatie is ontleend aan (openbare) bronnen op de datum van publicatie. Wij hebben géén commerciële band met partijen of merken die wij in onze publicaties noemen.”

Gratis verhuisbedrijf offertes vergelijken?

Wij scoren een 9!

Laatste nieuws

studentenverhuisservice

Studentenverhuisservice

juli 14, 2023

Studenten verhuizen vaak, of het nu naar een nieuwe stad of naar

Verhuizen tijdens de zwangerschap

juli 14, 2023

Verhuizen is een stressvolle tijd. Er moet van alles geregeld worden. Op

Laat nooit meer een verhuisdoos sneuvelen met deze tips

juli 14, 2023

Vroeg of laat ga je een keer verhuizen. Sommige mensen doen het