Informatie en advies over verhuizen sinds 2006
Gratis en vrijblijvend

Verhuisbedrijf Op Maat Verhuizingen en TransportWanneer je van plant bent om te verhuizen en hiervoor een professioneel verhuisbedrijf wil inschakelen, dan verwacht je wel dat je verhuizing zo verloopt zoals jij dat wenst. Kortom, je wil een verhuizing op maat, samengesteld op basis van jouw wensen.

Contactgegevens Op Maat Verhuizingen en Transport

Hieronder volgt een overzichtelijke tabel met alle contactgegevens van Op Maat Verhuizingen en Transport. Eveneens vind je in deze tabel in welke soort verhuizingen het bedrijf gespecialiseerd is en welke extra diensten bij het verhuisbedrijf in te huren zijn.

Op Maat Verhuizingen en Transport
Adresgegevens

Boterbloemstraat 19

4221 LS Hoogblokland

Telefoonnummer

06-24660181

E-mailadres

info@opmaatverhuizingen.nl

Website

www.opmaatverhuizingen.nl

Opgericht in 2007
Keurmerk aanwezig?

Erkende Verhuizers

Certificeringen

ISO 9001

Soort verhuizingen

Particuliere verhuizingen

Seniorenverhuizingen

Internationale verhuizingen

Zakelijke verhuizingen

Extra diensten

Verhuiswinkel

ICT verhuizing

Handyman-Klusjesmanservice

Transport

Opslag

Woning ontruimingen

Garantieregelingen

Garantiecertificaat Erkende Verhuizers

 

Waarin is Op Maat Verhuizingen en Transport anders?

Geen enkele verhuizing is hetzelfde en dit vergt telkens een unieke werkwijze. Hierbij staan jouw wensen centraal. Er is dus veel aandacht voor jou als klant. Hierbij kun jij kiezen of je een gedeeltelijke verhuizing wil van grote en zware meubels of dat je een complete verhuizing wenst bij Op Maat Verhuizingen en Transport, waarbij je inboedel ook vakkundig wordt ingepakt. Ook bij een overzeese verhuizing kan Op Maat Verhuizingen en Transport je helpen bij het inpakken van je inboedel in zeecontainers en het regelen van allerlei douaneformaliteiten.

De specialisaties van Op Maat Verhuizingen en Transport

De specialisatie van Op Maat Verhuizingen en Transport is de verhuizing. En dit is in de breedst mogelijke zin van het woord. Niet alleen regelt het verhuisbedrijf van A tot Z je particuliere of zakelijke verhuizing, maar ook ontzorgt het je door het ruime aanbod van extra diensten. Hierover volgt straks meer. Daarbij maakt het niet uit of je verhuizing nationaal of internationaal plaatsvindt. Op Maat Verhuizingen en Transport helpt je ook graag aan een zorgeloze internationale verhuizing naar bijvoorbeeld de Verenigde Staten, Canada, Suriname, de Nederlandse Antillen en Europese landen. Naast verhuizingen is het bedrijf ook gespecialiseerd in transport.

Extra diensten

Er zijn al een aantal extra diensten van Op Maat Verhuizingen en Transport de revue gepasseerd, maar deze paragraaf zal alle extra services op een rijtje zetten:

  • Aanwezigheid van een online verhuiswinkel voor de verkoop van verhuismateriaal
  • ICT verhuizing, waarbij alle computers en service af- en aangekoppeld worden, de bedrading wordt weggewerkt, de verbindingen worden getest, et cetera.
  • Handyman-Klusjesmanservice voor alle kleine werkzaamheden rondom het huis
  • Transport
  • Opslag
  • Woning ontruimingen

Vraag offertes aan

Door offertes aan te vragen kun je tot wel 30% besparen op de totale kosten van een verhuizing. Ook vergelijk je tot vier bedrijven bij jou uit de regio zodat je zeker weet dat je een bedrijf vindt dat bij jou past.

Disclaimer: “Onze publicaties zijn louter informatief van aard en daaraan kunnen geen rechten worden ontleend. De informatie is ontleend aan (openbare) bronnen op de datum van publicatie. Wij hebben géén commerciële band met partijen of merken die wij in onze publicaties noemen.”

Gratis offertes vergelijken?

Wij scoren een 9!

Meer nieuws:

Meer blogs