Informatie en advies over verhuizen sinds 2006
Gratis en vrijblijvend

Verhuisbedrijf 't Hoentje & Van der ZalmGemeente Westland is een veelzijdige plek met meer dan 100.000 inwoners. Onder de gemeente vallen plaatsen, zoals ’s Gravenzande, Hoek van Holland en Naaldwijk. Ben je van plan om naar Westland te verhuizen, dan kun je verhuisbedrijven uit de grotere steden zoals Den Haag en Rotterdam inhuren, maar je kunt ook kiezen voor een bedrijf uit de omgeving. Een zo’n lokaal bedrijf is verhuisbedrijf ’t Hoentje & Van der Zalm. ’t Hoentje & Van der Zalm is al bijna vijftig jaar een naam in de regio, waarbij klanten zeer te spreken zijn over de vaste prijsafspraken en ervaring van de verhuizers.

Contactgegevens verhuisbedrijf ’t Hoentje & Van der Zalm

In onderstaande tabel vind je alles wat je wil weten over ’t Hoentje & Van der Zalm: alle contactgegevens van het verhuisbedrijf, alle type verhuizingen en alle extra diensten, waarvoor je het bedrijf kunt inhuren.

’t Hoentje & van der Zalm
Adresgegevens Energiestraat 3

2671 DE Naaldwijk

Telefoonnummer 017-4267000
E-mailadres info@hoentje.nl
Website www.thoentje-vanderzalm.com
Opgericht in 1973
Keurmerk aanwezig? Erkend leerbedrijf

Erkende Verhuizer

Certificeringen Nee
Soort verhuizingen Particuliere verhuizingen

Containerverhuizingen

Bedrijfsverhuizingen

Seniorenverhuizingen

Extra diensten Tijdelijke opslag

Inpakservice

(De)montage service

Handymanservice

Garantieregelingen Verzekerd

 

Waarom ’t Hoentje & Van der Zalm?

Als eerste maakt ’t Hoentje & Van der Zalm gebruik van verhuisarrangementen. In deze arrangementen ben je verzekerd van:

 • Bescherming van je vloer door inlooprollen/schoonlopers
 • Het compleet verhuizen van je inboedel plus levering verhuismaterialen
 • Het demonteren en monteren meubels
 • Het inpakken van je inboedel
 • Afkoppelen en installeren witgoed
 • Verhuizen van grote meubels
 • Tijdelijke opslag
 • Op zaterdagen verhuiswagen plus chauffeur
 • Voor de doe-het-zelf verhuizing verkoop of verhuur materialen
 • Het verhuren van verhuislift met bestuurder

Waarin is het bedrijf gespecialiseerd?

’t Hoentje & Van der Zalm houdt zich bezig met particuliere en zakelijke verhuizingen binnen Nederland. Geen enkele verhuizing is hetzelfde en daarom komt ’t Hoentje & Van der Zalm op jouw verzoek bij je langs om je verhuizing en wensen te bespreken. Hierbij wordt een inschatting gemaakt van de te verhuizen inboedel, van de locaties van je oude en nieuwe adres en van de bijzonderheden die de verhuizing van jouw inboedel met zich meebrengt. Denk hierbij aan kunstvoorwerpen of antiek vervoeren. Tevens wordt besproken welke klussen uit handen worden gegeven tijdens de verhuizing of dat er wordt gekozen voor een compleet verhuisarrangement.

Extra diensten bij ’t Hoentje & van der Zalm

Je kunt bij ’t Hoentje & Van der Zalm kiezen voor een compleet verhuispakket, maar je kunt ook gaan voor een doe-het-zelf verhuizing, waarbij je het verhuisbedrijf alleen inhuurt voor een aantal losse diensten. Wat betreft deze extra services heb je een aantal keuzes:

 • Tijdelijke opslag
 • Inpakservice
 • (De)montage service
 • Handymanservice

Vraag een offerte aan

Door offertes aan te vragen kun je tot wel 30% besparen op de totale kosten van de verhuizing. Ook vergelijk je tot wel vier professionele bedrijven bij jou uit de regio.

Disclaimer: “Onze publicaties zijn louter informatief van aard en daaraan kunnen geen rechten worden ontleend. De informatie is ontleend aan (openbare) bronnen op de datum van publicatie. Wij hebben géén commerciële band met partijen of merken die wij in onze publicaties noemen.”

Gratis offertes vergelijken?

Wij scoren een 9!

Meer nieuws:

Meer blogs