Informatie en advies over verhuizen sinds 2006
Gratis en vrijblijvend

Verhuisbedrijf Trust VerhuizingenVoor een goedkope en snelle verhuizing naar de hoofdstad van Noord-Brabant, kies je bijvoorbeeld voor verhuisbedrijf Trust Verhuizingen. Verhuizen met Trust Verhuizingen biedt je een voordelige en schadevrije verhuizing. Trust Verhuizingen is een allround bedrijf; dit houdt in dat het bedrijf zowel zakelijke als particuliere verhuizingen je uit handen neemt.

Contactgegevens verhuisbedrijf Trust Verhuizingen

Hieronder volgen alle contactgegevens van Trust Verhuizingen. Ook kun je in een oogopslag zien in welke type verhuizingen het verhuisbedrijf gespecialiseerd is en welke extra diensten het bedrijf aanlevert.

Trust Verhuizingen
Adresgegevens Trust Verhuizingen
Stadionstraat 11c10
4815 NC Breda
Telefoonnummer 076-7002037
E-mailadres info@trustverhuizingen.nl
Website www.trustverhuizingen.nl
Opgericht in 1998
Keurmerk aanwezig? Nee
Certificeringen Best beoordeeld verhuisbedrijf in 2017
Soort verhuizingen Particuliere verhuizingen

Zakelijke verhuizingen

Interne verhuizingen

Extra diensten Clean service

Inpak service

Demonteren en monteren

Leveren verhuismateriaal

Handymanservice

Garantieregelingen Transport verzekerd

 

Waarom is Trust Verhuizingen anders?

Trust Verhuizingen is een relatief jong verhuisbedrijf, dat ontzettend blijft groeien en zijn werkgebied steeds verder uitbreidt. Het bedrijf zit niet langer alleen in Noord-Brabant, maar voert ook verhuizingen uit in delen van Zuid-Holland. Ofschoon het een specialist is binnen Breda, kun je het verhuisbedrijf ook inhuren voor klussen in Den Bosch. Daarnaast kun je op aanvraag ook een verhuisklus met spoed plaatsen of een verhuizing in het weekend. Je kunt ook kiezen uiteraard voor een All-in verhuizing, waarbij je vooraf contact moet opnemen met het verhuisbedrijf.

Waarin is verhuisbedrijf Trust Verhuizingen gespecialiseerd?

Trust Verhuizingen heeft de focus liggen op particuliere en zakelijke verhuizingen zowel intern als extern. Hierbij breidt het verhuisbedrijf zijn werkgebied steeds meer uit van alleen Noord-Brabant tot delen van Zuid-Holland.

Van welke extra diensten kun je gebruikmaken bij Trust Verhuizingen?

Trust Verhuizingen biedt je verhuizingen op particulier en zakelijk gebied aan. Hiernaast kun je ook gebruikmaken van een aantal extra diensten:

  • Verkoop stevig verhuismateriaal
  • Handymanservice
  • Opslag van inboedel
  • Verhuisdiensten. Hieronder vallen services, zoals inpakservice en (de)montageservice.
  • De handymanservice
  • Schoonmaakservice
  • Verhuistransport voor de zware stukken
  • Verhuur verhuisliften

Vraag offertes aan

Door offertes aan te vragen kun je tot wel 30% besparen op de totale kosten van een verhuizing. Ook vergelijk je tot vier bedrijven bij jou uit de regio zodat je zeker weet dat je een bedrijf vindt dat bij jou past.

Disclaimer: “Onze publicaties zijn louter informatief van aard en daaraan kunnen geen rechten worden ontleend. De informatie is ontleend aan (openbare) bronnen op de datum van publicatie. Wij hebben géén commerciële band met partijen of merken die wij in onze publicaties noemen.”

Gratis offertes vergelijken?

Wij scoren een 9!

Meer nieuws:

Meer blogs