Informatie en advies over verhuizen sinds 2006
Gratis en vrijblijvend

Verhuisbedrijf UTS Van Egeraat VerhuizingenWanneer je jouw verhuizing naar Roosendaal uit handen geeft aan een professioneel verhuisbedrijf, dan wil je wel een bedrijf dat kennis heeft van verhuizingen en hier ook een ruime ervaring in heeft. UTS Van Egeraat Verhuizingen bestaat al sinds 1783, zo is gebleken uit gemeentearchieven. Het feit dat het verhuisbedrijf al zo lang bestaat, zegt genoeg over de kwaliteit die geleverd wordt tijdens de verhuizingen. Wat ooit begon als een molenkardrijver, is nu uitgegroeid tot een professioneel verhuisbedrijf met een unieke dienstverlening.

Contactgegevens UTS Van Egeraat Verhuizingen

Voordat er dieper wordt ingegaan op de soort verhuizingen, waar UTS Van Egeraat Verhuizingen zich mee bezighoudt, en de extra diensten die hierbij geleverd kunnen worden, volgt nu eerst een tabel met alles wat je over UTS Van Egeraat Verhuizingen moet weten.

UTS Van Egeraat Verhuizingen
Adresgegevens Blankenweg 11
4612 RC Bergen op Zoom
Telefoonnummer 016-4212000
E-mailadres info@egeraat.nl
Website www.egeraat.nl
Opgericht in 1783
Keurmerk aanwezig? Erkende Verhuizers
Certificeringen ISO 9001

VCA

Soort verhuizingen Particuliere verhuizingen

Projectverhuizingen van zorginstellingen en scholen

Internationale verhuizingen

Extra diensten Opslag inboedel

Opslag bedrijfsinventaris

Opslag archief en archiefbeheer

Handymanservice

Inpakservice

(De)Montageservice

Verhuisdirigente

Verhuisdozen

Garantieregelingen Garantiecertificaat Erkende Verhuizers

 

Waarin onderscheidt UTS Van Egeraat Verhuizingen zich ten opzichte van andere?

UTS Van Egeraat Verhuizingen is anders dan andere verhuisbedrijven in de regio in de zin dat het deel uitmaakt van een grote landelijke verhuisorganisatie. Hierdoor is kwaliteit en kennis gegarandeerd. Waar je ook naartoe verhuist, je wordt altijd geholpen door een erkende verhuizer van UTS. Wil je daarentegen zelf verhuizen, dan kun je toch bij UTS Van Egeraat Verhuizingen terecht voor het kopen van professionele verhuismaterialen, het huren van extra mankracht, het huren van volledig uitgeruste verhuiswagens, het huren van verhuisliften en het inhuren van klusjesmannen voor het demonteren en monteren van meubels.

Waarin is UTS Van Egeraat Verhuizingen gespecialiseerd?

De specialisaties van UTS Van Egeraat Verhuizingen zijn particuliere en zakelijke verhuizingen. Projectverhuizingen zijn een breed begrip en daarom is de dienstverlening van UTS Van Egeraat Verhuizingen net zo breed. Of het nu gaat om een interne verhuizing, het verhuizen naar een andere locatie of grote verhuizingen van hele instellingen, zoals scholen; voor iedere verhuisklus biedt UTS Van Egeraat Verhuizingen een unieke oplossing. UTS Van Egeraat Verhuizingen heeft een grote ervaring opgebouwd in de complexere verhuisprojecten en dientengevolge is geen klus onmogelijk.

Welke extra diensten biedt UTS Van Egeraat Verhuizingen?

Bij UTS Van Egeraat Verhuizingen kun je naast complete verhuizingen het verhuisbedrijf ook inschakelen voor losse diensten, waar hiervan hieronder een overzicht volgt:

  • (De)Montageservice
  • Handymanservice
  • Inpakservice
  • Opslag archief en archiefbeheer
  • Opslag bedrijfsinventaris
  • Opslag inboedel
  • Verhuisdirigente
  • Verhuisdozen

Vraag offertes aan

Door offertes aan te vragen kun je tot wel 30% besparen op de totale kosten van een verhuizing. Ook vergelijk je tot vier bedrijven bij jou uit de regio zodat je zeker weet dat je een bedrijf vindt dat bij jou past.

Disclaimer: “Onze publicaties zijn louter informatief van aard en daaraan kunnen geen rechten worden ontleend. De informatie is ontleend aan (openbare) bronnen op de datum van publicatie. Wij hebben géén commerciële band met partijen of merken die wij in onze publicaties noemen.”

 

 

Gratis offertes vergelijken?

Wij scoren een 9!

Meer nieuws:

Meer blogs