Informatie en advies over verhuizen sinds 2006
Gratis en vrijblijvend

Verhuisbedrijf Van Gastel VerhuizingenBinnenkort ga je verhuizen naar Roosendaal en om stress te voorkomen neem je vanzelfsprekend een verhuisspecialist in de arm met veel ervaring en kennis in de verhuisbranche. Je komt bijvoorbeeld terecht bij verhuisbedrijf Van Gastel Verhuizingen. Dit verhuisbedrijf is sinds 1923 al een specialist op het gebied van verhuizingen.

Contactgegevens verhuisbedrijf Van Gastel Verhuizingen

Voor alle contactgegevens van verhuisbedrijf Van Gastel Verhuizingen kun je onderstaande tabel raadplegen. Ook vind je hier in welke soort verhuizingen het bedrijf gespecialiseerd is en welke extra diensten er door het verhuisbedrijf aangeboden worden.

Van Gastel Verhuizingen
Adresgegevens

Boerkensleen 14

4705 RL Roosendaal

Telefoonnummer

016-553 71 69

E-mailadres

info@vangastelverhuizingen.nl

Website

www.vangastelverhuizingen.nl

Opgericht in

1923

Keurmerk aanwezig?

Erkende Verhuizers

Certificeringen

Nee

Soort verhuizingen

Particuliere verhuizingen

Zakelijke verhuizingen

Internationale verhuizingen

Extra diensten

Ontruiming van inboedels en woningen

Piano- en vleugel vervoer

Vervoer kunst en antiek

Verhuur verhuislift

Verhuur verhuisbussen met rijbewijs B

Inboedelopslag

Verhuur en verkoop materiaal

Garantieregelingen

Garantiecertificaat Erkende Verhuizers

 

Waarin is Van Gastel Verhuizingen gespecialiseerd?

De specialisaties van verhuisbedrijf Van Gastel Verhuizingen zijn verhuizingen. Van Gastel Verhuizingen voert particuliere verhuizingen en bedrijfs- en kantoorverhuizingen uit. Deze verhuizingen kunnen zowel nationaal als internationaal plaatsvinden. Van Gastel Verhuizingen is sowieso de verhuisspecialist in Roosendaal en verre omstreken. Naast verhuizingen blinkt het bedrijf uit in boedel- en woningontruimingen, waarbij woningen of panden ontruimd worden en klaar gemaakt worden voor de verkoop van de woning of overdracht van de woning aan de verhuurder. Naast de ontruimingen heeft Van Gastel Verhuizingen zich als laatste gespecialiseerd in de opslag van inboedels in de centraal verwarmde en beveiligde loodsen.

Extra diensten

Bij Van Gastel Verhuizingen kun je naast verhuizingen ook gebruikmaken van een ruim scala aan extra diensten. Dit is het complete overzicht:

  • Inboedelontruiming
  • Inboedelopslag
  • Kunst en antiek vervoer
  • Piano- en vleugel vervoer
  • Verhuur verhuislift
  • Verhuur verhuisbussen met rijbewijs B
  • Verhuur en verkoop materiaal
  • Woningontruiming

Vraag offertes aan

Door offertes aan te vragen kun je tot wel 30% besparen op de totale kosten van een verhuizing. Ook vergelijk je tot vier bedrijven bij jou uit de regio zodat je zeker weet dat je een bedrijf vindt dat bij jou past.

Disclaimer: “Onze publicaties zijn louter informatief van aard en daaraan kunnen geen rechten worden ontleend. De informatie is ontleend aan (openbare) bronnen op de datum van publicatie. Wij hebben géén commerciële band met partijen of merken die wij in onze publicaties noemen.”

Gratis offertes vergelijken?

Wij scoren een 9!

Meer nieuws:

Meer blogs