Informatie en advies over verhuizen sinds 2006
Gratis offertes vergelijken?

Verhuisbedrijf Verhuizers LelystadWanneer je wil wonen aan het water of dichtbij het bos, dan is verhuizen naar Lelystad een goede optie. Een verhuizing levert echter veel stress op. Daarom is het raadzaam om een verhuizing uit handen te geven aan een professioneel verhuisbedrijf. Binnen Lelystad vind je professionals bij bijvoorbeeld verhuisbedrijf Verhuizers Lelystad. Verhuizers Lelystad biedt je een uitstekende service tijdens je verhuizing en uitstekend verhuisadvies.

Contactgegevens verhuisbedrijf Verhuizers Lelystad

Onderstaande tabel laat de contactgegevens van Verhuizers Lelystad zien. Eveneens kun je er de soort verhuizingen vinden, waarin het bedrijf gespecialiseerd is. Als laatste vind je er de extra services die tijdens of na een verhuizing geleverd kunnen worden.

Verhuizers Lelystad
Adresgegevens Verlaatweg 72H

8243 PS Lelystad

Telefoonnummer 032-0482759
E-mailadres info@verhuizerslelystad.nl
Website

www.verhuizerslelystad.nl

Opgericht in Onbekend
Keurmerk aanwezig?

Nee

Certificeringen

Nee

Soort verhuizingen

Particuliere verhuizingen

Extra diensten

Verhuisdozen huren

Verhuiswagen

(de)montage

Handyman

Opslagruimte

Verhuislift

Garantieregelingen

Onbekend

 

De specialisaties van Verhuizers Lelystad

Verhuizers Lelystad is gespecialiseerd in particuliere verhuizingen. Verhuizingen bij Verhuizers Lelystad worden modulair aangeboden. Dit houdt in dat jij aangeeft welke diensten je bij Verhuizers Lelystad wil inhuren. De basis is het leveren van een deskundig verhuisteam. De kosten van het verhuisteam en verdere diensten worden berekend per uur. Naast het inzetten van vakbekwame verhuizers wordt er ook genoeg professioneel verhuismateriaal geleverd. Er is een uitgebreid wagenpark beschikbaar. Hierdoor kan het formaat van de te huren verhuiswagen afgestemd worden op de grootte van de verhuizing. Huur je een verhuiswagen bij Verhuizers Lelystad dan kun je gratis verhuisdozen krijgen, anders kun je deze huren.

Extra diensten

Wanneer er een ontheffing of parkeervergunning nodig is, dan komen er nog extra kosten bij je verhuizing kijken. Anders betaal je slechts de diensten die je hebt aangevraagd. Bij Verhuizers Lelystad heb je de keuze uit:

  • (De)Montageservice
  • Handyman werkzaamheden
  • Opslagruimte
  • Verhuisdozen huren
  • Verhuiswagen
  • Verhuislift

Vraag offertes aan

Door offertes aan te vragen kun je tot wel 30% besparen op de totale kosten van een verhuizing. Ook vergelijk je tot vier bedrijven bij jou uit de regio zodat je zeker weet dat je een bedrijf vindt dat bij jou past.

Disclaimer: “Onze publicaties zijn louter informatief van aard en daaraan kunnen geen rechten worden ontleend. De informatie is ontleend aan (openbare) bronnen op de datum van publicatie. Wij hebben géén commerciële band met partijen of merken die wij in onze publicaties noemen.”

Gratis offertes vergelijken?

Wij scoren een 9!

Laatste nieuws

studentenverhuisservice

Studentenverhuisservice

juli 14, 2023

Studenten verhuizen vaak, of het nu naar een nieuwe stad of naar

Verhuizen tijdens de zwangerschap

juli 14, 2023

Verhuizen is een stressvolle tijd. Er moet van alles geregeld worden. Op

Laat nooit meer een verhuisdoos sneuvelen met deze tips

juli 14, 2023

Vroeg of laat ga je een keer verhuizen. Sommige mensen doen het