Informatie en advies over verhuizen sinds 2006
Gratis offertes vergelijken?

Verhuisbedrijf Veurink VerhuizingenSinds 1883 is Veurink Verhuizingen een naam in Almelo en omstreken. Veurink voert particuliere en zakelijke verhuizingen uit op basis van kwaliteit en veiligheid. Niet voor niets is Veurink Verhuizingen aangesloten bij het keurmerk Erkende Verhuizers.

Contactgegevens verhuisbedrijf Veurink Verhuizingen

Voordat er wordt ingegaan op de diensten die Veurink Verhuizingen levert, volgen nu eerst de contactgegevens van het verhuisbedrijf en de in te huren extra diensten in een overzichtelijke tabel.

Veurink Verhuizingen
Adresgegevens

Energieweg 6
7772 TV Hardenberg

Telefoonnummer

052-3231500

E-mailadres

info@veurinkverhuizingen.nl

Website

www.veurinkverhuizingen.nl

Opgericht in 1883
Keurmerk aanwezig?

Erkende Verhuizers

Certificeringen

Nee

Soort verhuizingen

Particulier verhuizen

Zorgverhuizingen
Kantoor verhuizingen
Projectverhuizingen

Extra diensten

Inboedelopslag
Grote meubels verhuizen
Inpakken en uitpakken
Transport
Verhuis coördinator

Bezemschone oplevering

Demonteren en monteren
Handymanservice

Garantieregelingen

Garantiecertificaat Erkende Verhuizers

 

Waarin onderscheidt Veurink Verhuizingen zich van andere?

Veurink Verhuizingen is al een oud verhuisbedrijf, waardoor je kunt rekenen op een ruime ervaring en uitgebreide kennis. Niet voor niks bevat het verhuisbedrijf het keurmerk Erkende Verhuizers, wat inhoudt dat Veurink Verhuizingen voldoet aan de strengste kwaliteitsnormen van dit moment. Daarnaast verhuist Veurink Verhuizingen je niet alleen; het verzorgt je verhuizing ook. Hierdoor kun je naast verhuizingen het verhuisbedrijf ook inschakelen voor het opslaan van je inboedel in verwarmde en speciaal ingerichte opslagplaatsen. Daarnaast zijn het schone en veilige opslagruimtes, die voorzien zijn van brand- en inbraakalarmen.

Waarin is Veurink Verhuizingen gespecialiseerd?

De specialismen van Veurink Verhuizingen zijn particuliere verhuizingen, kantoorverhuizingen, zorgverhuizingen en projectverhuizingen. Door het vele uitvoeren van projectverhuizingen op de zakelijke markt en de zorgsector wordt er een gespecialiseerde aanpak toegepast bij dit type verhuizingen. Naast de verhuizing zelf kan bij deze soort verhuizingen ook de coördinatie uit handen worden genomen. Gedurende het verhuistraject helpt een verhuiscoördinator bij het in goede banen leiden van het project.

Extra diensten

Naast complete verhuizingen kun je Veurink Verhuizingen ook inschakelen voor een aantal aanvullende services, waarvan sommige reeds de revue gepasseerd zijn. Denk hierbij aan diensten, zoals:

  • Bezemschone oplevering
  • Demonteren en monteren
  • Grote meubels verhuizen
  • Handymanservice
  • Inboedelopslag
  • Inpakken en uitpakken
  • Transport
  • Verhuis coördinator

Vraag offertes aan

Door offertes aan te vragen kun je tot wel 30% besparen op de totale kosten van een verhuizing. Ook vergelijk je tot vier bedrijven bij jou uit de regio zodat je zeker weet dat je een bedrijf vindt dat bij jou past.

Disclaimer: “Onze publicaties zijn louter informatief van aard en daaraan kunnen geen rechten worden ontleend. De informatie is ontleend aan (openbare) bronnen op de datum van publicatie. Wij hebben géén commerciële band met partijen of merken die wij in onze publicaties noemen.”

Gratis offertes vergelijken?

Wij scoren een 9!

Laatste nieuws

studentenverhuisservice

Studentenverhuisservice

juli 14, 2023

Studenten verhuizen vaak, of het nu naar een nieuwe stad of naar

Verhuizen tijdens de zwangerschap

juli 14, 2023

Verhuizen is een stressvolle tijd. Er moet van alles geregeld worden. Op

Laat nooit meer een verhuisdoos sneuvelen met deze tips

juli 14, 2023

Vroeg of laat ga je een keer verhuizen. Sommige mensen doen het