Informatie en advies over verhuizen sinds 2006
Gratis en vrijblijvend

Verhuisbedrijf VRV VerhuizingenBen je op zoek naar een verhuisbedrijf met een persoonlijke benadering of een verhuisbedrijf dat 24/7 voor je klaarstaat in Venlo en omstreken? Huur dan bijvoorbeeld verhuisbedrijf VRV Verhuizingen in voor al je verhuizingen, ontruimingen en opslagkwesties.

Contactgegevens verhuisbedrijf VRV Verhuizingen

Voordat er wordt ingegaan op de diensten die VRV Verhuizingen levert, volgen nu eerst de contactgegevens van het verhuisbedrijf en de in te huren extra diensten in een overzichtelijke tabel.

VRV Verhuizingen
Adresgegevens Loijveld 14

6041 AE Roermond

Telefoonnummer Tel: 047-5339086

Fax: 047-5338417

E-mailadres info@vrvverhuizingen.nl
Website www.vrvverhuizingen.nl
Opgericht in 2009
Keurmerk aanwezig? Nee
Certificeringen Nee
Soort verhuizingen Particuliere verhuizingen

Zakelijke verhuizingen

Extra diensten Transport

Opslag

Ontruimen

Garantieregelingen Verhuizers hebben aansprakelijkheid verzekerd

 

Waarin onderscheidt VRV Verhuizingen zich ten opzichte van andere?

Niet alleen leidt verhuisbedrijf VRV Verhuizingen jouw specifieke verhuizing in goede banen, waarbij alles tot in de puntjes geregeld wordt, maar ook voor opslag, transportdiensten en ontruimingen kun je bij VRV terecht. Bij een ontruiming biedt VRV Verhuizingen zijn diensten aan, nadat de nabestaanden bij een overlijden persoonlijke bezittingen hebben weggehaald. Hierna zal VRV professioneel en snel de woning ontruimen en schoon opleveren. De spullen worden of meteen afgevoerd of veilig voor je opgeslagen. Wat betreft opslag heeft VRV Verhuizingen meerdere mogelijkheden: ruimtes van tien tot dertig kubieke meter en al dan niet geconditioneerd. Snel of speciaal transport verzorgt VRV als laatste ook. Denk hierbij aan de levering van meubels, schoenen of keukens.

Waarin is VRV Verhuizingen gespecialiseerd?

VRV Verhuizingen is, zoals het benoemd wordt op de eigen website, gespecialiseerd in alles wat met inboedel te maken heeft. VRV Verhuizingen kun je dus inschakelen voor je verhuizing: zowel particulier als zakelijk. Naast verhuizingen is het bedrijf ook expert in het opslaan van inboedels of archieven. Het verhuisbedrijf heeft de beschikking over verschillende maten opslagruimtes, die je vindt in een loods naast de nieuwe A73. Hier kun je tijdelijk en permanent je spullen opslaan. Als laatste is het bedrijf gespecialiseerd in woningontruimingen en speciale transporten.

Extra diensten bij VRV Verhuizingen

Bij VRV Verhuizingen kun je naast uitgebreide verhuisdiensten dus ook gebruikmaken van meerdere losse diensten, zoals:

  • Opslag van je inboedel of bedrijfsarchief
  • Je kunt het bedrijf inhuren voor speciaal of snel transport van meubilair, keukens en dergelijken
  • Ontruimingen na het overlijden van iemand valt ook onder VRV’s extra diensten

Vraag offertes aan

Door offertes aan te vragen kun je tot wel 30% besparen op de totale kosten van een verhuizing. Ook vergelijk je tot vier bedrijven bij jou uit de regio zodat je zeker weet dat je een bedrijf vindt dat bij jou past.

Disclaimer: “Onze publicaties zijn louter informatief van aard en daaraan kunnen geen rechten worden ontleend. De informatie is ontleend aan (openbare) bronnen op de datum van publicatie. Wij hebben géén commerciële band met partijen of merken die wij in onze publicaties noemen.”

 

Gratis offertes vergelijken?

Wij scoren een 9!

Meer nieuws:

Meer blogs