Informatie en advies over verhuizen sinds 2006
Gratis offertes vergelijken?

Verhuisbedrijf Waaijenberg GroepMondial Movers is een erkende verhuisorganisatie in Nederland, waarbij tientallen bekende verhuisbedrijven zijn aangesloten en die internationaal aangesloten zijn bij de European Moving Group. In Ede vind je ook een Mondial Mover: verhuisbedrijf Mondial Movers Waaijenberg Groep. Met een ruime ervaring wordt je verhuizing professioneel en gestructureerd aangepakt. En zeg nu zelf: wie wil dit nu niet?

Contactgegevens verhuisbedrijf Mondial Movers Waaijenberg Groep

Hieronder volgt een tabel met alle contactgegevens van Mondial Movers Waaijenberg Groep. Ook zal hier al kort aangestipt worden welke soort verhuizingen het verhuisbedrijf voor zijn rekening neemt en welke extra diensten hierbij aangeboden worden.

Mondial Movers Waaijenberg Groep
Adresgegevens Celsiusstraat 47 te Ede
Postbus 299
6710 BG Ede
Telefoonnummer 031-8624555
E-mailadres info@waaijenberg.nl
Website www.waaijenberg.nl
Opgericht in 1896
Keurmerk aanwezig? Erkende Verhuizer
Certificeringen ISO 14001

ISO 9001

ISO 45001

OEV
FEDEMAC

Soort verhuizingen Particuliere verhuizing

Zakelijke verhuizingen, zoals bibliotheekverhuizing, museale verhuizing, zorgverhuizing, schoolverhuizing, kantoorverhuizing en projectverhuizing

Internationale verhuizingen

Extra diensten Opslag en warehousing

Archiefopslag

Inpakservice

(de)montage

Handymanservices

Garantieregelingen Garantieregeling Erkende Verhuizers

 

Waarin onderscheidt Mondial Movers Waaijenberg Groep zich ten opzichte van andere?

Mondial Movers Waaijenberg Groep is een verhuisbedrijf dat aangesloten is bij een erkende verhuisorganisatie binnen Nederland, maar ook internationaal bij European Moving Group en de FEDEMAC. Beloond met ISO certificeringen weet je zeker dat je met een betrouwbaar en kwalitatief goed verhuisbedrijf in zee gaat. Hierbij wordt er op een veilige, effectieve en economisch verantwoorde wijze gewerkt. Ook maatschappelijk ondernemen is een belangrijk onderdeel van de organisatie. Het bedrijf beschikt over milieuvriendelijke verhuiswagens en duurzaam verhuismateriaal. Ook wordt er geïnvesteerd in het opleiden van het personeel, zodat deze op de hoogte zijn van de veranderende wet- en regelgevingen zowel nationaal als internationaal.

De specialisaties bij Mondial Movers Waaijenberg Groep

Mondial Movers Waaijenberg Groep is gespecialiseerd in maatschappelijk verantwoord ondernemen. Dientengevolge heeft het ook het keurmerk Sociale Onderneming ontvangen, waarbij de zeventien Duurzaamheidsdoelstellingen van de Verenigde Naties worden aangehouden. Verder heeft Mondial Movers Waaijenberg Groep de focus liggen op verhuizingen nationaal of internationaal. Hierbij moet je denken aan verhuizingen op alle gebieden: particuliere en zakelijke verhuizingen, zoals seniorenverhuizingen, bibliotheekverhuizingen, museale verhuizingen, zorgverhuizingen, schoolverhuizingen, kantoorverhuizingen en projectverhuizingen.

Extra diensten

Een ware verhuisspecialist kun je Mondial Movers Waaijenberg Groep wel noemen. Hierbij verzorgt het verhuisbedrijf je verhuizing tot in de puntjes. Een groot aantal extra diensten kan hierbij niet ontbreken:

  • Het in- en uitpakken van de verhuisdozen.
  • Het (de)monteren en monteren van je meubels.
  • Handymanservices
  • Inboedelopslag: tijdelijk of langdurig
  • Warehousing
  • Archiefopslag en beheer

Vraag offertes aan

Door offertes aan te vragen kun je tot wel 30% besparen op de totale kosten van een verhuizing. Ook vergelijk je tot vier bedrijven bij jou uit de regio zodat je zeker weet dat je een bedrijf vindt dat bij jou past.

Disclaimer: “Onze publicaties zijn louter informatief van aard en daaraan kunnen geen rechten worden ontleend. De informatie is ontleend aan (openbare) bronnen op de datum van publicatie. Wij hebben géén commerciële band met partijen of merken die wij in onze publicaties noemen.”

 

Gratis offertes vergelijken?

Wij scoren een 9!

Laatste nieuws

studentenverhuisservice

Studentenverhuisservice

juli 14, 2023

Studenten verhuizen vaak, of het nu naar een nieuwe stad of naar

Verhuizen tijdens de zwangerschap

juli 14, 2023

Verhuizen is een stressvolle tijd. Er moet van alles geregeld worden. Op

Laat nooit meer een verhuisdoos sneuvelen met deze tips

juli 14, 2023

Vroeg of laat ga je een keer verhuizen. Sommige mensen doen het