Informatie en advies over verhuizen sinds 2006
Gratis offertes vergelijken?

verhuisliftWanneer je op een verdieping woont en je meerdere zware meubelen naar de begaande grond moet krijgen kan het interessant zijn om daarvoor gebruik te maken van een zogenaamde verhuislift. Een dergelijke lift bestaat uit verschillende hoogtes en beschikt over een platform die tot grote hoogte kan worden getransporteerd. Door het meubel op het platform te plaatsen zorg je er voor dat je, je geen breuk hoeft te heffen en daarnaast kan ook schade aan je interieur hierdoor probleemloos worden voorkomen.

*Tip:
→ Verhuisbedrijf nodig? Vergelijk & bespaar tot 30%! Ontvang vrijblijvend offertes van verhuisbedrijven.

 

Verhuislift huren

In principe beschik je over twee verschillende mogelijkheden om een verhuislift te huren. In eerste instantie kan je er bijvoorbeeld voor kiezen om de lift te huren bij een gespecialiseerde bedrijf. Dit bedrijf kan de lift leveren en plaatsen, maar staat los van de eventuele verhuisbedrijf die je aanspreekt. De manier waarop de kostprijs voor de huur van de verhuislift wordt berekend is sterk afhankelijk van de het bedrijf in kwestie. Het kan voorkomen dat men een uurtarief in rekening brengt, maar er kan ook een vaste kostprijs worden afgesproken wanneer de lift bijvoorbeeld met zekerheid een volledige dag of meerdere dagen zal worden gehuurd. Het laatste pakt in het merendeel van de gevallen aanzienlijk voordeliger uit.

Kosten verhuislift

prijzen verhuisliftDe kosten van een verhuislift kunnen aanzienlijk verschillen. De prijzen hangen zoals gezegd af van jouw wensen. Gemiddeld kun je een verhuislift al vanaf 50 euro tot zo’n 150 euro per dag huren. Let wel op dat je in veel gevallen een bemande verhuislift moet huren. Je moet namelijk wel over de vaardigheden en ervaring beschikken om de verhuislift zo veilig mogelijk te bedienen.

Levering door verhuisbedrijf

Wanneer je er voor hebt gekozen om voor je verhuizing een beroep te doen op een verhuisbedrijf kan het interessant zijn om even met dit bedrijf contact op te nemen met betrekking tot de mogelijke huur van een verhuislift. Zij leveren deze liften dan wel niet altijd zelf, maar beschikken over een vaste partner waardoor het gezamenlijke kostenplaatje voordeliger kan uitkomen. Daar komt bij dat je meteen over wat extra werkkrachten beschikt waardoor het mogelijk wordt om de verhuizing op zeer korte termijn te voltrekken. In ieder geval mag het duidelijk zijn, ben je woonachtig op een verdieping en moeten er van hieruit meubels en andere zware stukken worden verhuisd? Dan is een beroep doen op een verhuislift beslist interessant te noemen!

Geld besparen

offertes vergelijken verhuisliftHet huren van een verhuislift kan je veel geld kosten. Vooral als er iets misgaat. Een verhuisbedrijf kan je goed op weg helpen. Via onze website kun je geld besparen door meerdere offertes van verhuisbedrijven uit jouw regio te vergelijken. Vul je gegevens in op deze pagina en ontvang gratis en vrijblijvend 4 prijsopgaven in je mailbox. Begin met vergelijken en bespaar tot wel 30% op de kosten!

Meer verhuisinformatie

Gratis offertes vergelijken?

Wij scoren een 9!

Meer nieuws:

Meer blogs