Verhuizen KPN

verhuizen KPNEén van de vele dingen waaraan je moet denken als je gaat verhuizen zijn je abonnementen. Waarschijnlijk heb je op je oude adres een contract afgesloten voor je internet, je televisie en je telefoon. Soms zal je deze bij één en dezelfde leverancier hebben en andere keren bij verschillende. Hoe dan ook, je zal moeten besluiten of je dit contract mee wilt nemen naar je nieuwe woning, of dat je deze gelegenheid wilt gebruiken om een nieuwe leverancier te kiezen en misschien een beter pakket.

*Tip:
→ Verhuisbedrijf nodig? Vergelijk & bespaar tot 30%! Ontvang vrijblijvend offertes van verhuisbedrijven.

 

Verhuizen of afzeggen?

De keuze tussen het verhuizen of afzeggen van je abonnement is volledig aan jou. Er zitten voor- en nadelen verbonden aan beide opties. Waarschijnlijk zal je deze maken door te kijken naar of je tevreden bent over je huidige provider of niet en ook naar de opzegtermijn en -voorwaarden. Hier zetten we de voor- en nadelen van beide situaties even voor je op een rijtje.

 • Contract afzeggen
 • Je kunt een beter contract vinden, misschien een alles-in-1 abonnement met een vaste maandelijkse prijs en speciale acties.
 • Je kunt een goedkoper contract vinden, misschien minder uitgebreid omdat je sommige opties toch niet gebruikte.
 • Je kunt je nieuwe contract beter afstemmen op je wensen met bijvoorbeeld sneller internet of goedkoop bellen naar het buitenland
 • Dit is meer werk. Je moet je huidige contract afzeggen en op zoek gaan naar de beste nieuwe provider.
 • Je kunt interessante verhuisaanbiedingen mislopen als je naar een andere provider overstapt.

 

 • Contract behouden
 • Veel providers geven leuke aanbiedingen aan iedereen die verhuist en het huidige contract meeneemt
 • Dit is gemakkelijk, in de meeste gevallen is één telefoontje voldoende.
 • Je zal geen extra kosten maken, dus als je tevreden bent met de diensten van je huidige provider hoef je niets te veranderen.
 • Je zal geen gebruik kunnen maken van nieuwe aanbiedingen die ondertussen op de markt zijn gekomen.

 

Je contract van KPN verhuizen

Ben je op dit moment klant bij KPN, dan is het verhuizen van je contract erg gemakkelijk. Je belt met de klantenservice of opent een chat en je geeft door wat je plannen zijn. Doe dit wel minstens 3 weken van tevoren, zodat je ze een kans geeft je verhuizing voor te bereiden. Ook kun je dan direct je mobiel verhuizen als je deze ook bij KPN hebt afgesloten. Als je je verhuizing op tijd doorgeeft zorgt KNP ervoor dat je geen dag zonder tv, internet of telefoon hoeft te zitten.

 

Wat zijn de verhuisvoordelen bij KPN?

Daarnaast krijg je van KPN ook nog enkele voordelen wanneer je besluit je contract mee te verhuizen naar je nieuwe woning. Er zal een gratis monteur op de nieuwe locatie langskomen en deze zal de installatie regelen zowel als ene wificheck uitvoeren. Dat betekent dat je ook in je nieuwe woning overal draadloos gebruik kunt maken van het internet. Je zal te allen tijde online kunnen inloggen en zien wat de status van je verhuizing is. Ben je eenmaal verhuisd, dan krijg je van KPN een gratis film van de maand.

 

Een nieuwe provider kiezen

Heb je echter besloten om toch een nieuwe provider te kiezen, dan kun je de volgende tips gebruiken om het beste contract te vinden voor jouw situatie.

 • Doe een vergelijking: door een goede vergelijking te maken van alle contracten die de verschillende providers aanbieden kun je het beste pakket kiezen voor de beste prijs. Er komen soms nieuwe aanbiedingen bij en er zijn speciale tijdelijke acties waarvan je gebruik kunt maken.
 • Analyseer je situatie: kijk wat je in je oude woning had en wat je in je nieuwe woning nodig hebt. Sneller internet met een beter bereik kan handig zijn als je bijvoorbeeld een kantoor aan huis gaat maken of als je huis groter is. Ook kun je besluiten je mobiele telefoon direct ook mee te nemen, zodat je alles onder één provider hebt ondergebracht.

 

Interessante bespaartips

Soms kun je door je contract te verhuizen ook geld besparen of gebruik maken van nog meer interessante voordelen. Gebruik de volgende bespaartips om dit in je voordeel te laten werken.

 • Opzeggen: in sommige gevallen zal een provider proberen je als klant te behouden wanneer je aangeeft dat je je contract wilt opzeggen in verband met een verhuizing. Bij KPN krijg je al interessante verhuisaanbiedingen wanneer je je contract meeneemt, maar als je aangeeft dat je liever een andere provider zoekt is er de kans dat ze deze uitbreiden. Misschien kunnen ze je een korting geven of een maand gratis sportkanalen.
 • Je contract veranderen: ook is dit een goede tijd om je contract aan te passen. Je kunt je contract verhuizen in de huidige staat, maar als je hier eigenlijk niet tevreden over was, kun je deze ook veranderen. Vooral als je huidige contract verouderd is, zal je van alle huidige aanbiedingen gebruik kunnen maken en ben je in staat je nieuwe contract precies af te stellen op je nieuwe woning en behoeften.

 

Vergelijk offertes

Wil jij graag weten wat de huidige markt jou kan bieden op het gebied van internet, televisie en telefoon? Gebruik dan onze vergelijkingstool en ontvang een gemakkelijk overzicht van de mogelijkheden in jouw situatie. Zo kun je niet alleen de beste deal kiezen, maar ook het contact afsluiten dat het beste aansluit bij jouw wensen.

 

 

Gratis tot 4 offertes in je mailbox?

Je verhuizing uitbesteden hoeft niet duur te zijn! Ontdek het nu zelf ook door vrijblijvend tot 4 offertes van verhuizers te ontvangen en bespaar tot 30%!