Verhuizen naar Katwijk

verhuizen KatwijkWe vertellen je ongetwijfeld niets nieuws wanneer we je zeggen dat er bijzonder veel komt kijken bij een verhuizing. Eenvoudig en snel verhuizen naar Katwijk is dan ook vooral een kwestie van een goede planning maken. Alleen door op voorhand een duidelijke checklist en planning te maken kan je er namelijk voor zorgen dat op de verhuisdag alles op wieltjes loopt. Meer weten? Lees dan snel verder en ontdek hoe je echt vlot kan verhuizen naar Katwijk!

*Tip:
→ Verhuizen naar Katwijk? Vergelijk & bespaar tot 30%! Ontvang vrijblijvend offertes van verhuisbedrijven.

 

Verhuizen met kinderen en huisdieren

Verhuis je niet alleen naar Katwijk, maar heb je kinderen en huisdieren die mee gaan? In dat geval komt er bij een verhuizing nog wat extra werk kijken. Het spreekt immers voor zich dat je kinderen ook het nodige speelgoed hebben dat moet worden ingepakt en ook het mandje van je huisdier moet net als diens speeltjes en dergelijke mee gaan met de verhuizing. Om de stress op de verhuisdag zelf een beetje te verlichten raden we je aan om een oppas te regelen. Op die manier ben je er zeker van dat zowel je kinderen als je huisdieren in goede handen zijn en kan jij je optimaal focussen op de verhuizing.

Wat te doen op de dag van verhuizing?

In het merendeel van de gevallen zal je voor je verhuizing naar Katwijk kunnen rekenen op de hulp van vrienden en familie. Dat is perfect, want op de verhuisdag zelf moet er bijzonder veel gebeuren. De meeste mensen streven er naar om slechts één enkele dag daadwerkelijk te verhuizen, maar helaas is dat lang niet altijd mogelijk. Om de verhuizing zo vlot mogelijk te laten verlopen is het aan te raden om met drie ploegen te werken. Ploeg 1 blijft in het oude huis en zet alles van inboedel klaar. Ploeg 2 regelt het transport en vervoert de inboedel naar de nieuwe woning in Katwijk en ploeg 3 blijft in de nieuwe woning om zoveel mogelijk meubelen en andere zaken meteen op hun plaats te zetten. Ploeg 3 kan in de nieuwe woning ook reeds beginnen met het in elkaar zetten van de meubelen.

Meer informatie:

Verhuisbedrijf Katwijk

Het kan zo zijn dat je helemaal niet zelf wilt verhuizen. Of dat je gewoon benieuwd bent naar de exacte prijzen van jouw verhuizing. Dan kun je gratis gebruik maken van onze service. Via onze website kun je namelijk in een keer 4 offertes aanvragen van diverse verhuisbedrijven uit Katwijk. Zo weet je zeker dat je niet te veel zult betalen en je weet direct waar je aan toe bent. Wil je ook de exacte prijzen weten? Klik dan op de button hieronder en ontvang vrijblijvend tot 4 offertes in je mailbox van diverse verhuisbedrijven. Begin met vergelijken en bespaar tot wel 30% op de kosten.

Gratis tot 4 offertes in je mailbox?

Je verhuizing uitbesteden hoeft niet duur te zijn! Ontdek het nu zelf ook door vrijblijvend tot 4 offertes van verhuizers te ontvangen en bespaar tot 30%!