Verhuizen naar Oss

verhuizen OssOss, gelegen in Noord-Brabant en tussen ‘s-Hertogenbosch en Wijchen oefent een niet onaanzienlijke aantrekkingskracht uit op andere inwoners van Nederland. Of je er nu voor kiest om te verhuizen naar Oss omwille van de mooie landschappen, de aantrekkelijke bezienswaardigheden of de gezellige straten, je zal je hier ongetwijfeld in een mum van tijd thuis voelen. Ben je ook van plan om te verhuizen naar Oss en ben je bang dat je op de verhuisdag een aantal zaken over het hoofd zal zien? Wij zetten de belangrijkste aandachtspunten alvast graag even voor jou op een rijtje!

*Tip:
→ Verhuizen naar Oss? Vergelijk & bespaar tot 30%! Ontvang vrijblijvend offertes van verhuisbedrijven.

 

Voor aanvang van de verhuisdag

Vooraleer de dag van verhuizing naar Oss aanbreekt zal je nog heel wat zaken moeten regelen. Denk daarbij niet alleen aan administratieve zaken, maar ook aan bijvoorbeeld het inpakken van de inboedel, het uit elkaar halen en beschermen van je meubelen en ga zo maar door. Probeer ook ruim op voorhand alles te regelen. Voorzie gepast transport, schakel indien mogelijk vrienden of familieleden in en regel een oppas voor de kinderen en je huisdieren. Alleen door een goede voorbereiding zorg je er voor dat op de dag van verhuizing zelf alles zo vlot mogelijk kan verlopen.

Op de verhuisdag zelf

Op de dag van verhuizing zelf is het belangrijk dat alles zo vlot mogelijk verloopt. Omwille van die reden raden we je aan om rekening te houden met de volgende punten:

  • Regel het eerste transport zo vroeg mogelijk in de ochtend. Dit zorgt er voor dat een eerste lading verhuisdozen en eventueel ook meubelen meteen al verhuisd kunnen worden. Daarnaast wordt de dag op deze manier zo lang mogelijk gemaakt waardoor je mogelijks de verhuizing in één keer volledig kan afronden.
  • Werk met verschillende ploegen, één ploeg voor het oude huis, één ploeg die werkt in de nieuwe woning en één ploeg die continue alles gaat verhuizen van locatie A naar B.
  • Maak bij voorkeur gebruik van een checklist en planning waardoor je niets over het hoofd ziet en een deel van de verhuisstress je kan ontvallen.

Meer informatie:

Omdat er zoveel komt kijken bij een verhuizing kan je door de bomen het bos niet meer zien. Hieronder vind je handige informatie zoals een verhuisplanner en een verhuischecklist. Door het gebruik hiervan kun je voorkomen dat je belangrijke zaken zult vergeten. Heb je bijvoorbeeld al de verhuizing doorgegeven aan de gemeente Oss? Vergeet je dit dan kan je een boete oplopen.

Verhuisbedrijf Oss

Het kan ook zo zijn dat je de verhuizing wilt uitbesteden aan een verhuisbedrijf uit Oss. Uitbesteden kan je een hoop tijd en moeite besparen. Voordat je een verhuisbedrijf kiest kun je echter het beste eerst meerdere verhuisbedrijven vergelijken. Zo krijg je beter inzicht in de kosten en kun je een weloverwogen keuze maken. Gelukkig kun je via onze website in een keer 4 offertes aanvragen en vergelijken, geheel gratis en geheel vrijblijvend. Klik op de button hieronder en vul je gegevens in (formulier). Ontvang vrijblijvend 4 offertes in je mailbox en begin met vergelijken. Zo kun je tot wel 30% op de kosten besparen!

Gratis tot 4 offertes in je mailbox?

Je verhuizing uitbesteden hoeft niet duur te zijn! Ontdek het nu zelf ook door vrijblijvend tot 4 offertes van verhuizers te ontvangen en bespaar tot 30%!