Verhuizen naar Schiedam

Wanneer je naar Schiedam gaat verhuizen komt er bijzonder veel op je af waar je rekening mee dient te houden. Je moet de nodige mensen en bedrijven op de hoogte brengen van je verhuizing, maar je moet ook alles inpakken, de nieuwe woning voorbereiden en ga zo maar door. Om er zeker van te zijn dat je niets uit het oog verliest geven wij je alvast graag enkele interessante tips die je kunnen helpen tijdens het verhuizen naar Schiedam.

*Tip:
→ Verhuizen naar Schiedam? Vergelijk & bespaar tot 30%! Ontvang vrijblijvend offertes van verhuisbedrijven.

 

Wie op de hoogte stellen?

Wanneer je gaat verhuizen vanuit je huidige adres naar Schiedam spreekt het voor zich dat je hier de nodige mensen van op de hoogte zal willen brengen. Velen staan hier te weinig bij stil waardoor ze al snel enkelen over het hoofd durven zien. Om er voor te zorgen dat je toch niemand vergeet zetten we de belangrijkste mensen en partijen graag even voor jou op een rijtje:

  • Het postkantoor (eventueel met de vraag om post door te sturen)
  • De gemeente (zeer belangrijk en verplicht)
  • Vrienden en familie
  • Maatschappijen voor gas, water en elektriciteit
  • De telefoonmaatschappij
  • Je bank en verzekeraar

Wanneer je bovenstaande partijen en personen op de hoogte brengt van je verhuizing naar Schiedam kom je in ieder geval al een behoorlijk eind! Voor een compleet overzicht gebruik je onze verhuischecklist.

Post laten doorsturen

Wanneer je gaat verhuizen kan het soms gebeuren dat, ondanks een goede voorbereiding er toch nog enige tijd post naar het oude adres wordt verzonden. Dat is natuurlijk een beetje vervelend, want op die manier kan je belangrijke documenten, maar ook facturen mislopen. Om dit te voorkomen kan je aan het postkantoor vragen om je post gedurende een bepaalde periode door te sturen naar je nieuwe adres in Schiedam. Dit gebeurt op zeer eenvoudige wijze waardoor je in ieder geval nooit bang hoeft te zijn om briefwisseling verloren te zien gaan.

Verhuistips

Deze website is in het leven geroepen om jou te helpen met de verhuizing. Er komt veel kijken bij een verhuizing en daarom hebben wij voor het gemak een aantal checklists en tips opgesteld. Begin met onze verhuistips en neem in ieder geval onze verhuisplanner en onze verhuischecklist door. Zo weet je namelijk zeker dat je geen belangrijke zaken vergeet.

Verhuisbedrijf Schiedam

verhuisbedrijf SchiedamHet kan ook goed mogelijk zijn dat je de verhuizing wilt overlaten aan een verhuisbedrijf uit Schiedam. In dat geval is het verstandig om niet direct de eerste de beste verhuisbedrijf te kiezen. Wij bieden je de mogelijkheid om meerdere offertes van lokale verhuisbedrijven te vergelijken. Zo weet je zeker dat je niet de hoofdprijs zult betalen. Elke verhuizing is anders en daarom kunnen de prijzen van verhuisbedrijven aanzienlijk verschillen. Klik op de button hieronder, vul het formulier zo goed mogelijk in en ontvang vrijblijvend tot 4 offertes van lokale verhuizers. Vergelijk en bespaar tot wel 30% op de kosten.

Gratis tot 4 offertes in je mailbox?

Je verhuizing uitbesteden hoeft niet duur te zijn! Ontdek het nu zelf ook door vrijblijvend tot 4 offertes van verhuizers te ontvangen en bespaar tot 30%!