Informatie en advies over verhuizen sinds 2006
Gratis offertes vergelijken?

verhuizen GroningenVind jij Groningen ook zo’n fantastische stad? Zou jij ook graag naar deze stad gaan wonen en werken? Denk je er daarom over na om naar Groningen te verhuizen? In dat geval staat er je nog een zeer drukke periode te wachten. In ieder geval vertellen wij je alvast graag hoe je een verhuizing naar deze stad zo eenvoudig en vlot mogelijk kan laten verlopen!

*Tip:
→ Verhuisbedrijf nodig? Vergelijk & bespaar tot 30%! Ontvang vrijblijvend offertes van verhuisbedrijven.

 

Zo vlot mogelijk verhuizen naar Groningen

Veel mensen zien erg op tegen de stress die een verhuizing met zich meebrengt. Toch hoeft dit niet altijd zo te zijn. Wanneer je gaat verhuizen naar Groningen kan je je bijvoorbeeld al heel veel stress besparen door een beetje op voorhand te beginnen met alles klaar te maken. In principe moet je er voor zorgen dat je op de dag van verhuizing zelf niets meer moet doen, tenzij dan natuurlijk alles van de oude naar de nieuwe woning brengen. Wanneer je dit kan doen en wanneer je de beschikking hebt over een beetje hulp en goed transport, dan zal je merken dat je verhuizing naar Groningen in geen tijd kan worden voltrokken.

Goed om te weten!

Deze website is in het leven geroepen om jou zo goed mogelijk te helpen met jouw verhuizing. Hieronder vind je daarom een aantal nuttige tips. Gebruik onze verhuisplanner en onze verhuischecklist. Wat je absoluut niet moet vergeten is je inschrijven bij de nieuwe gemeente (Groningen dus). Mocht je dit vergeten dan kun je een flinke boete oplopen. Bekijk ook wat de kosten van zelf verhuizen zijn en wat de kosten van een verhuisbedrijf is.

Kunnen dubbele kosten voorkomen worden?

Veel mensen die gaan verhuizen naar Groningen en die over een huurwoning beschikken stellen zich de vraag of ze dubbele kosten kunnen voorkomen of niet. Het spreekt voor zich dat je bij een verhuizing een beetje tijd nodig zal hebben om je nieuwe woning in orde te zetten en je inboedel te verhuizen. Dat is niet meer dan normaal, maar dit brengt extra kosten met zich mee. De huur van je oude huis blijft immers nog even lopen terwijl je wel al zal betalen voor je nieuwe woning. Wil je deze dubbele kosten uitsparen? In dat geval kan je tijdelijk een opslagruimte huren in Groningen waar je een deel van je inboedel naartoe kan verhuizen. Hierdoor zal je geen dubbele huur moeten betalen, maar let wel, de kosten van een tijdelijke opslagruimte kunnen eveneens vrij aanzienlijk zijn! Lees ook: dubbele huur verhuizing.

Verhuisbedrijf Groningen

In veel gevallen kan het verstandiger zijn om de verhuizing uit te besteden aan een verhuisbedrijf in Groningen. Zo kan het zijn dat je zelf niet in staat bent om te verhuizen of heb je geen zin in alle stress die een verhuizing met zich meebrengt. Hoe dan ook, een ding is zeker. Vergelijken kan nooit kwaad. Via onze website kun je in een keer vrijblijvend 4 offertes aanvragen van verhuisbedrijven uit de regio Groningen. Op deze manier krijg je een beter inzicht in de kosten en kun je tot wel 30% op de kosten van een verhuizing besparen!

Gratis offertes vergelijken?

Wij scoren een 9!

Meer nieuws:

Meer blogs