Informatie en advies over verhuizen sinds 2006
Gratis offertes vergelijken?

verhuizen CyprusCyprus is een uitnodigend en vooral gastvrij eiland dat niet alleen veel te bieden heeft aan vakantiegangers, maar ook aan mensen die op zoek zijn naar een leuke, zuiderse bestemming om te gaan wonen. Wil jij ook graag een tweede leven beginnen in het buitenland en zou je dat graag willen doen op een prachtig eiland dat beschikt over een meer dan behoorlijke infrastructuur? In dat geval is kiezen voor Cyprus voor jou ongetwijfeld interessant te noemen!

*Tip:
→ Verhuizen naar Cyprus? Vergelijk & bespaar tot 30%! Ontvang vrijblijvend offertes van verhuisbedrijven.

 

Verschil tussen noord en zuid

Het is belangrijk om er rekening mee te houden dat er op Cyprus een structureel onderscheid wordt gemaakt tussen het noorden en het zuiden van het eiland. Voor reizigers is het noorden vaak interessanter omdat er de belangrijkste historische steden terug te vinden zijn, maar wanneer je op Cyprus wil gaan wonen is het zuiden toch een stuk aantrekkelijker. Daar komt bij dat er voor het zuiden van Cyprus geen speciaal visum geldt dat je wel nodig hebt voor het noorden. Hou er ook rekening mee dat er ook vandaag de dag nog steeds een grenspost is terug te vinden aan de overgang van noord naar zuid waardoor je bijvoorbeeld niet zomaar met iedere huurwagen van het zuiden naar het noorden en omgekeerd mag rijden.

Inboedel verhuizen

Wanneer je naar Cyprus wil verhuizen spreekt het voor zich dat je graag een belangrijk deel van je inboedel mee zal willen nemen. Omdat Cyprus een eiland is kan de inboedel niet zomaar over land worden getransporteerd en zal je genoodzaakt zijn om een beroep te doen op het vliegtuig of een boot. Dit hoeft op zich geen probleem te vormen, alleen is deze manier van transport uiteraard wel een stukje duurder. Ook wat het verhuizen van je inboedel betreft moet trouwens rekening worden gehouden met het verschil tussen noord en zuid. Daar waar voor het zuiden geen inklaringsvergoeding zal worden aangerekend kan dat voor het noorden van het eiland wel degelijk het geval zijn.

Meer verhuisinformatie?

Verhuisbedrijf inschakelen Cyprus

Het kan zijn dat je een verhuisbedrijf nodig hebt om je spullen naar Cyprus te verhuizen. Zelf verhuizen raden wij niet aan. Een internationaal verhuisbedrijf heeft jarenlange ervaring en weet exact wat er allemaal moet gebeuren. De vraag is natuurlijk hoe je een betaalbare en toch betrouwbare verhuisbedrijf vindt. Het beste wat je kunt doen is meerdere verhuisbedrijven vergelijken. Wij bieden je deze service gratis en vrijblijvend aan. Klik op de button hieronder en vul je gegevens vervolgens zo goed mogelijk in. Ontvang vrijblijvend tot 4 offertes in je mailbox en begin met vergelijken. Een vergelijking kan je zo een besparing tot wel 30% opleveren.

Gratis offertes vergelijken?

Wij scoren een 9!

Meer nieuws:

Meer blogs