Informatie en advies over verhuizen sinds 2006
Gratis en vrijblijvend

verhuizen AntillenDe Antillen vormen voor veel Nederlanders een uitstekende plaats om te vertoeven. Niet alleen is het fiscaal stelsel er vandaag de dag nog steeds zeer gunstig, daarnaast is er natuurlijk ook de gemoedelijke sfeer evenals de uitstekende infrastructuur en het prachtige klimaat. Wil je ook graag verhuizen naar de Antillen? Aarzel dan niet langer en ontdek snel waar je tijdens het nemen van deze grote stap rekening mee dient te houden.

*Tip:
→ Verhuizen naar de Antillen? Vergelijk & bespaar tot 30%! Ontvang vrijblijvend offertes van verhuisbedrijven.

 

Eisen met betrekking tot benodigde documenten

Wanneer je naar de Antillen gaat verhuizen zal je uiteraard in het bezit moeten zijn van de nodige documenten. Deze documenten zijn de volgende:

  • Een kopie van het paspoort of een kopie van het geboorte-uittreksel per gezinslid
  • Een bewijs van goed gedrag is nodig voor volwassenen ouder dan 18 jaar
  • Een kopie van de huwelijksakte dient door getrouwde stellen voorgelegd te kunnen worden
  • Een kopie van een samenlevingscontract voor mensen die samenwonen kan voorgelegd moeten worden
  • Indien van toepassing een kopie van de werkgeversverklaring

Voor kinderen geldt dat er een inschrijving in een plaatselijke school dient te gebeuren en voor mensen met een zelfstandige activiteit dient aangetoond te kunnen worden dat ze over voldoende inkomen beschikken om in zowel het onderhoud van hun bedrijf als zichzelf te kunnen voorzien.

Inboedel meeverhuizen of niet?

Wanneer je een verhuizing naar de Antillen overweegt zal je voor jezelf moeten uitmaken of je een deel van je inboedel mee zal nemen of niet. Het is natuurlijk nooit leuk om je inboedel deels in Nederland achter te moeten laten, maar je kan er wel zeer veel kosten mee besparen. Daar komt bij dat nagenoeg alles dat in Nederland verkrijgbaar is ook gewoon op de Antillen kan worden aangekocht. Denk dus goed na of je de hoge kosten voor het transport van je inboedel naar de Antillen wel wenst te betalen. In bepaalde gevallen is het immers vaak interessanter om deze gewoon in Nederland achter te laten en ter plaatse nieuw te kopen.

Meer verhuisinformatie?

Verhuisbedrijf inschakelen

Als je besluit om je inboedel mee te verhuizen naar de Antillen dan kun je het beste een verhuisbedrijf inschakelen. Zelf de spullen verhuizen is in dit geval niet verstandig. Via onze website kun je de exacte kosten bekijken van internationale verhuisbedrijven. Het enige wat je hoeft te doen is een simpel formulier invullen. Klik op de button hieronder en vul je gegevens in. Ontvang vrijblijvend tot 4 offertes in je mailbox en begin met vergelijken. Zo weet je zeker dat je niet de hoofdprijs zult betalen. Een vergelijking kan je een besparing tot 30% opleveren.

Gratis offertes vergelijken?

Wij scoren een 9!

Meer nieuws:

Meer blogs