Informatie en advies over verhuizen sinds 2006
Gratis en vrijblijvend

verhuizen EngelandEngeland is één van de meest toonaangevende landen van Europa en van de wereld. Ze wordt aanzien als grote bondgenoot van de Amerikanen en schept op die manier een uitstekend gevoel van veiligheid en macht. Mede omwille van deze reden alsook uiteraard door de enorme economische mogelijkheden die het land te bieden heeft kiezen ieder jaar opnieuw veel mensen er voor om te verhuizen vanuit Nederland naar dit overzees gebied. Wil jij ook graag naar Engeland verhuizen, maar weet je niet goed waar op dit vlak precies rekening mee te houden? Lees dan snel verder en kom alles te weten over verhuizen naar Engeland!

*Tip:
→ Verhuizen naar Engeland? Vergelijk & bespaar tot 30%! Ontvang vrijblijvend offertes van verhuisbedrijven.

 

Invoerkosten op inboedel

Je moet er rekening mee houden dat Engeland aanzien wordt als een overzees gebied. Dit wil zeggen dat je tijdens het verhuizen naar dit land rekening zal moeten houden met enkele kosten die anders binnen de EU niet in rekening worden gebracht. Denk bijvoorbeeld maar eens aan inklaringsvergoeding, maar ook aan bepaalde invoerrechten en zelfs de aanrekening van mogelijke BTW. Omwille van deze reden wordt het aangeraden om bij een verhuizing naar Engeland zo weinig mogelijk van je bestaande inboedel mee te nemen. De meeste toestellen en dergelijke kan je ginder namelijk ook kopen en dat zonder dat je rekening zal moeten houden met de hoge invoerkosten. Let wel, ook wanneer je, je auto mee wenst te nemen naar Engeland zijn daar extra kosten voor het invoeren aan verbonden.

Praktische aandachtspunten

Wanneer je in Engeland wil gaan wonen zal je daar uiteraard maar wat graag een huis kopen of huren. Wat dit betreft is het belangrijk om er voor te zorgen dat je eerst over een bankrekening in het land beschikt. Een huis huren zonder een Engelse bankrekening is namelijk niet mogelijk. Daarnaast kan het voorkomen dat je aan de verhuurder ook een bewijs van inkomen dient voor te kunnen leggen. Op deze manier kan hij er namelijk zeker van zijn dat je maandelijks over voldoende inkomende financiële middelen beschikt om aan de huurprijs van huis of ander vastgoed te kunnen voldoen.

Meer verhuisinformatie?

Verhuisbedrijf inschakelen Engeland

Het kan goed mogelijk zijn dat je je spullen naar Engeland wilt verhuizen. Het beste wat je dan kunt doen is het volgende. Om tijd en geld te besparen kun je het beste meerdere verhuisbedrijven vergelijken. Wij bieden je deze service gratis en vrijblijvend aan. Klik op de button hieronder en vul je gegevens zo goed mogelijk in. Ontvang vrijblijvend tot 4 offertes in je mailbox en begin met vergelijken. Op deze manier kun je tot wel 30% op de kosten besparen.

Gratis offertes vergelijken?

Wij scoren een 9!

Meer nieuws:

Meer blogs