Informatie en advies over verhuizen sinds 2006
Gratis en vrijblijvend

verhuizen JapanVerhuizen naar Japan is een grote stap waar veel werk bij komt kijken. Het is namelijk één ding om te emigreren naar een ander land binnen Europa, maar het is iets helemaal anders om te verhuizen naar een Aziatisch land waar ze de kennis van het Engels in het merendeel van het land nog alles behalve meester zijn (en dan drukken we het nog zacht uit). Omwille van deze reden is een goede voorbereiding voor een verhuizing naar Japan dan ook zomaar nog belangrijker. Wij zetten alvast graag even enkele belangrijke aandachtspunten voor jou op een rijtje.

*Tip:
→ Verhuizen naar Japan? Vergelijk & bespaar tot 30%! Ontvang vrijblijvend offertes van verhuisbedrijven.

 

Gezondheidsverklaring laten opstellen

Wanneer je er voor kiest om naar een land als Japan te verhuizen dien je er rekening mee te houden dat het lang niet altijd even voor de hand liggend is om je hier in een andere taal dan het Japans uit te drukken. Wanneer je over een bekend ziektebeeld beschikt of wanneer je vroeger bijvoorbeeld een grote medische ingreep of dergelijk hebt gekregen is het steeds interessant om je arts hiervan een document op te laten stellen. Dat document kan je dan vervolgens laten vertalen door een gekwalificeerde tolk waardoor de medische instanties in Japan meteen een goed beeld hebben van je medische geschiedenis. Dit kan er voor zorgen dat men veel efficiënter kan ingrijpen bij eventuele nieuwe problemen waardoor dit document zomaar eens van levensbelang kan zijn.

Nauwkeurige controle van je verzekeringen

Vergeet alle verzekeringen die je in Nederland had, in Japan gaat het er wat dat betreft een stukje anders aan toe. Vooraleer na te gaan welke verzekeringen je mogelijks nodig zou kunnen hebben is het belangrijk om rekening te houden met de locatie waar je gaat wonen. Kies je bijvoorbeeld voor een grootstad als Tokio of heb je het meer begrepen op het bergachtige gebied waar je in alle rust kan vertoeven? Het is absoluut geen overbodige luxe om op voorhand een verzekeringsexpert onder de arm te nemen met een afdoende kennis van de Japanse verzekeringsmarkt. Op deze manier kan je alvast zeer veel problemen ter plaatse voorkomen.

Meer informatie:

Een verhuizing is niet zomaar gedaan. Gebruik onderstaande tips en weet waar je zoal op moet letten.

Verhuisbedrijf Japan

Als het gaat om een internationale verhuizing dan raden we aan om de verhuizing uit te besteden aan een verhuisbedrijf. Een internationaal verhuisbedrijf heeft jarenlange ervaring en weet exact wat er zoal moet gebeuren. Maar hoe vind je een dergelijk bedrijf? En kan je geld besparen door te vergelijken? Gelukkig kun je via onze website in een keer meerdere verhuisbedrijven vergelijken. Zo weet je zeker dat je niet teveel geld zult betalen voor jouw verhuizing. Hoe gaat het precies in zijn werking vraag je je wellicht af?:

  1. Klik op de button hieronder en vul je gegevens zo goed mogelijk in
  2. Ontvang vrijblijvend tot 4 offertes in je mailbox van verhuisbedrijven
  3. Vergelijk de offertes en kies de beste deal

 

Verhuisbedrijven vergelijken

Gratis offertes vergelijken?

Wij scoren een 9!

Meer nieuws:

Meer blogs