Informatie en advies over verhuizen sinds 2006
Gratis en vrijblijvend

verhuizen MarokkoIndien je naar Marokko wenst te verhuizen zullen er heel veel dingen op je afkomen. Niet alleen moet je alle formaliteiten nog regelen in Nederland, daarnaast zal je ook al eens over en weer willen vliegen naar Marokko om daar de nodige contracten en dergelijke te ondertekenen. Om er zeker van te zijn dat je niets over het hoofd ziet hebben we alvast enkele zeer belangrijke tips voor jou op een rijtje gezet.

*Tip:
→ Verhuizen naar Marokko? Vergelijk & bespaar tot 30%! Ontvang vrijblijvend offertes van verhuisbedrijven.

 

Inboedel mee verhuizen of niet?

Wanneer je gaat verhuizen naar Marokko dien je er rekening mee te houden dat de invoer van je inboedel niet vrij zal verlopen. Dit wil zeggen dat je steeds rekening dient te houden met het betalen van een zogenaamde inklaringskost. Deze kostprijs wordt gebaseerd op de exacte inboedel die je mee neemt. Omdat er toch niet onaanzienlijke kosten aan verbonden zijn kiezen veel mensen er voor om een deel van hun bestaande inboedel gewoon in Nederland te verkopen en niet mee te nemen. Het ter plaatse aankopen van nieuwe verbruikstoestellen zoals bijvoorbeeld een wasmachine is daarnaast ook nog eens een stuk voordeliger waardoor je eigenlijk twee keer geld kan besparen. Of je al dan niet je inboedel mee gaat verhuizen naar Marokko is dus hoe dan ook een persoonlijke keuze.

Andere punten waar rekening mee te houden

Voor een verhuizing van Nederland naar Marokko raden we je verder nog aan met de volgende punten rekening te houden:

Zijn alle noodzakelijke documenten in orde?

  • Heb je gecontroleerd of je rijbewijs wordt toegestaan in Marokko?
  • Heb je alle bestaande contracten op je oude woning opgezegd?
  • Beschik je over een schriftelijke toezegging voor je nieuwe verblijfadres in Marokko?
  • Heb je alle noodzakelijke contracten ter plaatse afgesloten met betrekking tot onder andere gas, water en / of elektriciteit?
  • Heb je het nodige transport voorzien en de inboedel goed ingepakt voor de reis naar Marokko?

Wanneer je met alle bovenstaande factoren rekening houdt kan je er in ieder geval voor zorgen dat jouw verhuizing vanuit Nederland naar Marokko steeds zo optimaal mogelijk verloopt.

Meer informatie:

Verhuisbedrijven vergelijken

Verstandig is om de verhuizing over te laten aan een erkend internationaal verhuisbedrijf. Je hoeft je dan geen zorgen meer te maken over je spullen. Een dergelijk verhuisbedrijf heeft jarenlange ervaring en weet exact wat er moet gebeuren. Via onze website kun je gemakkelijk gratis en vrijblijvend tot 6 offertes van verhuisbedrijven aanvragen en vergelijken. Klik op de button hieronder en laat je gegevens achter. Ontvang vrijblijvend meerdere offertes, vergelijk en kies de beste deal.

Verhuisbedrijven vergelijken

Gratis offertes vergelijken?

Wij scoren een 9!

Meer nieuws:

Meer blogs