Informatie en advies over verhuizen sinds 2006
Gratis en vrijblijvend

verhuizen TurkijeWanneer je graag wil verhuizen / emigreren naar Turkije komt er uiteraard heel veel op je af. Je moet rekening houden met de opzeggingen op je oude adres, je moet de verhuizing plannen, de inboedel moet klaargemaakt worden voor verhuizing en ga zo maar door. Omdat er bij een verhuizing naar Turkije zoveel komt kijken hebben wij er alvast voor gekozen om de belangrijkste aandachtspunten even voor jou op een rijtje te zetten.

*Tip:
→ Verhuisbedrijf nodig? Vergelijk & bespaar tot 30%! Ontvang vrijblijvend offertes van verhuisbedrijven.

 

Verhuizing naar Turkije uitbesteden

Wanneer je hebt besloten om te verhuizen naar Turkije wordt het aangeraden om daarvoor een beroep te doen op een professionele verhuisbedrijf die over de nodige ervaring beschikt m.b.t. verhuizingen naar dit land. Verhuizen naar Turkije is immers niet zomaar hetzelfde als verhuizen naar een ander land binnen de Europese Unie. Een professionele verhuisservice naar Turkije staat je dan ook bij op vlak van:

  • Het verzekeren van de inboedel
  • De keuze voor een container of voor groupage
  • De mogelijke opslag van een deel van je inboedel in klimatologisch gunstige omstandigheden
  • Informatievoorziening met betrekking tot de geldende procedures
  • Hulp bij het aanvragen van het visum

Door middel van bovenstaande wordt zorgeloos verhuizen vanuit Nederland naar Turkije in ieder geval terug een beetje eenvoudiger.

Inklaringskosten

Voor het verhuizen van inboedel tussen verschillende lidstaten van de Europese Unie geldt dat er geen inklaringskosten in rekening worden gebracht. Dat geldt echter niet voor Turkije. Wanneer je er voor kiest om je inboedel naar dit land te verhuizen zal je hier dan ook de nodige documenten voor moeten invullen. Wees er ook maar zeker van dat je hier een bepaald bedrag voor zal moeten betalen. Het exacte bedrag dat is verschuldigd is afhankelijk van de inboedel die je zal verhuizen. Zoals eerder aangegeven kan een professionele verhuisservice naar Turkije je ook op dit vlak verder advies verstrekken alsook een inzage geven in de mogelijke kosten waar je rekening mee dient te houden.

Meer informatie:

Verhuisbedrijven vergelijken

Je kunt je spullen natuurlijk zelf proberen te verhuizen. Verstandig is echter om je spullen te laten verhuizen door een erkend verhuisbedrijf. Gelukkig kun je gratis en vrijblijvend via onze website meerdere verhuisbedrijven vergelijken. Klik op de button hieronder en laat je gegevens achter. Ontvang vrijblijvend tot 6 offertes in je mailbox en bespaar tot wel 30% op de totale kosten.

Verhuisbedrijven vergelijken

Gratis offertes vergelijken?

Wij scoren een 9!

Meer nieuws:

Meer blogs