Informatie en advies over verhuizen sinds 2006
Gratis en vrijblijvend

verhuizen ZwedenZweden staat algemeen bekend als één van de mooiste landen die Europa te bieden heeft. Daarnaast zijn de Scandinavische landen, waar ook Zweden onderdeel van uitmaakt uiteraard zeer welvarend en beschikken ze over een bloeiende economie. In een land als deze liggen dan ook steevast genoeg mogelijkheden voor mensen die op zoek zijn naar een unieke locatie om een nieuw leven te beginnen. Wil jij ook graag bouwen aan een nieuw leven in een ander land? Aarzel dan niet langer en ontdek hoe verhuizen / emigreren naar Zweden op een eenvoudige manier kan verlopen!

*Tip:
→ Verhuizen naar Zweden? Vergelijk & bespaar tot 30%! Ontvang vrijblijvend offertes van verhuisbedrijven.

Noodzakelijke voorbereidingen

Verhuizen naar het buitenland, ook wanneer het om een ander EU-land gaat zoals Zweden brengt steeds de nodige cruciale voorbereidingen met zich mee. Je moet natuurlijk controleren of de documenten die je in bezit hebt nog wel allemaal geldig zijn, maar er is meer. Zo zal je graag de post op de hoogte willen brengen van je verhuizing naar het buitenland en zal je een uitschrijving willen doen in je oude gemeente en een inschrijving in je nieuwe in Zweden. Let op, je bent wettelijk verplicht om deze melding in Zweden binnen de week te doen. Het document dat je door deze melding zal ontvangen moet nog terug worden gestuurd naar je oude gemeente waardoor de uitschrijving kan worden afgerond.

Extra aandachtspunten

Omdat de inwoners van Zweden graag trouw blijven aan hun eigen taal kan het geen kwaad om enkele documenten te laten vertalen. Het laten valideren van je diploma’s is sowieso een aanrader, maar ook het vertalen van bijvoorbeeld je CV kan een must zijn indien je aan de slag wil bij een Zweeds bedrijf. Daarnaast wordt het ook aangeraden om een document te laten opstellen door je arts die een goed beeld geeft van je medische geschiedenis alsook van eventuele aandachtspunten. Denk bijvoorbeeld maar eens aan mogelijke allergieën. Het opstellen en laten vertalen van zo’n document zorgt er voor dat je altijd goed bent voorbereid op je verblijf in Zweden.

Meer informatie:

Internationale verhuisbedrijven vergelijken

Wij raden aan om een internationale verhuizing altijd uit te besteden aan een gespecialiseerd verhuisbedrijf. Het beste wat je kunt doen is meerdere offertes van verhuisbedrijven vergelijken. Zo weet je namelijk waar je aan toe bent en zo kun je tot wel 30% op de kosten besparen. Ontdek de mogelijkheden en de voordelen van een verhuisbedrijf. Via onze website kun je gemakkelijk tot 4 offertes van dergelijke verhuisbedrijven aanvragen en vergelijken. Geheel gratis en vrijblijvend. Klik op de button hieronder en laat je gegevens achter. Vergelijk en bespaar tot wel 30% op de kosten van je verhuizing naar Zweden.

Gratis offertes vergelijken?

Wij scoren een 9!

Meer nieuws:

Meer blogs