Informatie en advies over verhuizen sinds 2006
Gratis en vrijblijvend

Verhuiscontainer Steeds meer mensen die gaan verhuizen en die over een grote inboedel beschikken kiezen er voor om geen gebruik te maken van een verhuiswagen, maar wel van een speciale container. Deze container wordt dan doorgaans op de dag van verhuizing ’s ochtends vroeg leeg op het oude adres geplaatst. Vervolgens wordt de container vol gezet met de inboedel waarna deze wordt getransporteerd naar het nieuwe adres. Dit is een zeer eenvoudige manier om een groot deel van je inboedel van het oude naar het nieuwe adres te transporteren. Daarbij komt dat je niet continue over en weer hoeft te rijden wat er voor zorgt dat je benzine en tijd kan uitsparen. Ook een grote inboedel te verhuizen? Dan is een verhuiscontainer huren ongetwijfeld interessant te noemen!

*Tip:
→ Verhuisbedrijf nodig? Vergelijk & bespaar tot 30%! Ontvang vrijblijvend offertes van verhuisbedrijven.

Waarom gebruikmaken van een container?

Er zijn verschillende goede redenen aan te halen waarom het interessant kan zijn om een container te huren voor de op til staande verhuizing. De belangrijkste voordelen zetten we graag even voor jou op een rijtje:

  • Het verhuizen van grote stukken gaat zeer eenvoudig met een container
  • Alles kan perfect worden geordend en gestapeld waardoor er veel meer op overzichtelijke wijze kan worden verhuisd
  • Je bent niet afhankelijk van anderen, je hebt volledige controle. Zolang je maar duidelijke afspraken maakt met de verhuurder
  • Doordat een container bijzonder veel ruimte biedt is het mogelijk om de tijd die de verhuizing in beslag neemt zoveel mogelijk te beperken

Zijn er nadelen aan verbonden?

In principe zijn er geen nadelen verbonden aan het huren van een container om mee te verhuizen. Je moet er alleen wel rekening mee houden dat het huren van een verhuiscontainer uiteraard gepaard gaat met een bepaalde kostprijs. Daarnaast beschik je niet over het noodzakelijke vervoer om de container zelf te verhuizen waardoor je bent aangewezen op derden. Wanneer je hier geen probleem mee hebt en je er voor kiest om een beroep te doen op een ervaren verhuisbedrijf voor het verhuizen met container, dan kan je op deze manier bijzonder efficiënt te werk gaan.

Kosten verhuiscontainer

prijzen verhuiscontainerDe prijzen van een verhuiscontainer variëren behoorlijk. Het hangt natuurlijk geheel af van wat je zelf wil. De prijzen variëren van 100,- euro tot 1200,- euro, het gaat dan om een container met een inhoud van 3 m3 tot 35 m3.

Hoe kun je de exacte prijzen weten? Het beste wat je kunt doen is meerdere offertes opvragen bij diverse verhuisbedrijven. Wij bieden je deze service gratis en vrijblijvend aan. Vul op deze pagina je gegevens in en ontvang vrijblijvend 6 prijsopgaven in je mailbox. Begin met vergelijken en bespaar flink geld op een verhuiscontainer.

Meer verhuisinformatie

 

Gratis offertes vergelijken?

Wij scoren een 9!

Meer nieuws:

Meer blogs