Informatie en advies over verhuizen sinds 2006
Gratis offertes vergelijken?

verhuisbedrijf VeenendaalHeb jij een verhuisbedrijf in Veenendaal nodig? Check dan hier de verschillende offertes van betrouwbare verhuizers. Dankzij de zeer centrale ligging van deze dorpse stad, is Veenendaal erg populair bij particulieren en bedrijven. Veenendaal ligt precies tussen de Utrechtse Heuvelrug en de Gelderse vallei. Twee unieke natuurgebieden in het midden van Nederland. Veenendaal ligt precies op de helft tussen Utrecht en Arnhem. Ook maakt Veenendaal samen met Ede, Wageningen en Rhenen deel uit van de Foodvalley regio. Een regio die gespecialiseerd is op het gebied van innovatie en foodtech. Wil jij binnenkort verhuizen naar Veenendaal? Vergelijk dan de verschillende verhuisbedrijven in deze unieke regio.

*Tip:
→ Verhuisbedrijf nodig in Veenendaal? Vergelijk & bespaar tot 30%! Ontvang vrijblijvend offertes van verhuisbedrijven.

Top verhuisbedrijf in Veenendaal

In Veenendaal en regio zijn voldoende bekwame verhuizers te vinden. Het is daarom aan te raden om eerst verschillende verhuisbedrijven met elkaar te vergelijken. Kijk dan niet alleen naar de prijs, maar ook naar de extra diensten die een verhuisbedrijf jou kan bieden. Kijk sowieso even naar de volgende top vijf verhuizers in Veenendaal:

Verhuisbedrijf Veenendaal

Bijzonderheden

1

Master Mover Marshall

Particulieren, kantoren, verhuislift en opslag.

2

Mostert Verthuizers

Verhuiswagens en hulp voor zakelijk en particulier.

3

Passies Cargo

Inpakken, uitpakken, montage en meubeltransport.

4

Passies Internationale Verhuisbedrijven

Erkende verhuizer voor internationale verhuizingen.

5

t Veense karretje

Lokale verhuizingen, lift en opslag.

Wat zijn de kosten van verhuizen?

Een verhuizing kan soms aardig wat kosten. Wat de uiteindelijke verhuiskosten zijn hangt voornamelijk af van de afstand en van de welke services je inhuurt. Je moet rekenen op minimaal € 295 voor transport met een verhuizer. Dat is voldoende voor een lokale verhuizing van een tweepersoonshuishouden. Het inhuren van een verhuisbedrijf in Veenendaal biedt jou heel veel voordelen. Check daarom de verschillende kostenposten in de volgende tabel:

Gemiddelde verhuiskosten

Vanaf prijs (incl. BTW)

Verhuisbedrijf Veenendaal:

Verhuiswagen met verhuizer – 20 m³

Vanaf € 295,00 per drie uur

Verhuiswagen met verhuizer – 40 m³

Vanaf € 410,00 per drie uur

Extra verhuizer

Vanaf € 35,00 per uur per verhuizer

Extra’s:

Vergunning voor parkeren

Vanaf € 30,00

In- en uitpakservice

35,00 per uur

Opslagruimte

Vanaf € 40,00

Verhuisdozen

0,50 – 1,50 per doos

Verhuislift

Vanaf € 100,00

Naar het buitenland verhuizen:

Europese Unie

Vanaf € 4.000,00

Verenigde Staten en Canada

Vanaf € 8.000,00

Marokko, Turkije en Midden-Oosten

Vanaf € 9.000,00

Verhuistips Veenendaal

Iedereen weet dat verhuizen best stressvol is. Een paar handige verhuistips zijn daarom zeker niet overbodig. Onze belangrijkste tip is om een checklist te maken. Begin hier al een paar maanden van te voren mee. Daarnaast is professionele hulp eigenlijk onmisbaar voor een snelle en efficiënte verhuizing. Het inhuren van een ervaren vakman neemt veel onnodige stress weg.

  • Maak ook een checklist met alle administratieve onderwerpen, zoals nieuw energiebedrijf, internet en adres wijzigen bij de bank.

  • Kijk van te voren even of er genoeg parkeerruimte is bij jouw nieuwe woning of kantoor. Bij de gemeente kun je een speciale ontheffing aanvragen voor de verhuisdag. Scheelt weer een stress puntje op de verhuisdag.

  • Je moet de nieuwe gemeente binnen vijf dagen laten weten dat je verhuisd bent. Als je dit te laat doet, krijg je een hoge boete. Lees meer hierover op de informatieve website van de overheid.

Prijsopbouw

Bij de meeste verhuizingen ben je ongeveer 40% van de totale kosten kwijt aan het transport zelf. Dit kun je zien in het infogram hieronder. Let wel dat dit een gemiddelde is. Wil je bezuinigen op je verhuizing? Dan kun je dat het best doen door zelf mee te helpen bij het laden en lossen. Het is goedkoper om wat familieleden te vragen. Die doen het meestal voor niets. Zoals je kunt zien in de grafiek, kan je daarmee tot 60% besparen op de totale verhuiskosten.

Bespaartips verhuisbedrijf Veenendaal

Mocht het actief meewerken aan jouw verhuizing geen optie zijn voor jou, dan zijn er ook andere mogelijkheden om geld te besparen op jouw verhuizing. Wat dacht je van de volgende handige tips:

  • Op een doordeweekse dag verhuizen is in de meeste gevallen goedkoper dan in het weekend.

  • Pak zelf alles in en verhuis zoveel mogelijk met eigen vervoer.

  • Leen een auto of busje als je geen eigen vervoer hebt.

Vergelijk offertes

Iedere verhuizing is ander. Daarom is het nodig om minimaal drie offertes met elkaar te vergelijken voordat je in zee gaat met een verhuisbedrijf. Als je jouw gegevens bij ons achterlaat, ontvang je vrijblijvend vier offertes in je inbox.

Gratis offertes vergelijken?

Wij scoren een 9!

Meer nieuws:

Meer blogs