Erkende Verhuizers

Erkende VerhuizersWanneer je gaat verhuizen is de kans groot dat je dit niet alleen wil doen. Een verhuis brengt namelijk nogal wat zorgen en verplichtingen met zich mee. Gelukkig hoef je er niet alleen voor te staan. Vrienden en familie kunnen je bijvoorbeeld vaak bijstaan. Wat gebeurt er echter wanneer dat niet het geval is of je nood hebt aan een meer professionele ondersteuning? In dat geval kan je er voor kiezen om een beroep te doen op Erkende Verhuizers. Dit zijn verhuisbedrijven die over het “Erkende Verhuizer” keurmerk beschikken en bijgevolg een uitstekende kennis en ervaring aan de dag kunnen leggen.

*Tip:
→ Erkend verhuisbedrijf nodig? Vergelijk & bespaar tot 30%! Ontvang vrijblijvend offertes van verhuisbedrijven.

 

Voordelen van Erkende Verhuizers

Wanneer je er voor kiest om voor jouw verhuis een beroep te doen op een verhuisbedrijf dat over het Erkende Verhuizers keurmerk beschikt kan je steeds rekenen op een groot aantal interessante voordelen, namelijk:

  • Kwaliteit. Een verhuisbedrijf dat over het Erkende Verhuizer keurmerk beschikt staat garant voor een uitstekende kwaliteit. Het bedrijf voldoet bijgevolg ook steeds aan alle eisen op vlak van zowel milieu als veiligheid. Op regelmatige basis wordt een Erkende Verhuizer bovendien getoetst of ze al dan niet nog weet te voldoen aan de vooropgestelde eisen. Is dat niet het geval, dan kan het keurmerk worden afgenomen. Het mag dan ook duidelijk zijn, wanneer je kiest voor een Erkende Verhuizer kan je daadwerkelijk rekenen op een uitstekende kwaliteit en opvolging van je verhuis.
  • Speciale verhuisverzekering. Hoe professioneel een verhuisbedrijf ook te werk gaat, een ongeluk schuilt in een klein hoekje. Omwille van deze reden zal het je goed doen om te weten dat je, wanneer je een beroep doet op de diensten van Erkende Verhuizers steeds kan rekenen op een extra uitgebreide verhuisverzekering. Deze verzekering dekt de inboedel tijdens verhuis tot een bedrag van 100.000 euro.
  • Verhuis gegarandeerd, ook bij faillissement. Een beroep doen op een Erkende Verhuizer zorgt er voor dat uw verhuis altijd volgens afspraak plaats zal vinden. Op het eerste zicht lijkt dat voor de hand liggend, maar dat is het niet. Wanneer het verhuisbedrijf van uw keuze in tussentijd failliet wordt verklaard zal een ander bedrijf van de organisatie voor Erkende Verhuizers het project overnemen. Zo kan je er absoluut zeker van zijn dat je verhuis altijd plaats zal vinden.
  • Officieel opgeleide verhuizers. Een verhuisbedrijf welke is aangesloten bij de organisatie voor Erkende Verhuizers is verplicht om over een minimaal aantal opgeleide verhuizers te beschikken. Je kan er bij een verhuis bijgevolg altijd zeker van zijn dat je de beschikking krijgt over een echt vakkundig verhuisteam dat je verhuis op een veilige en zo efficiënt mogelijke wijze zal uitvoeren.
  • Garantie van de aanbetaling. De Erkende Verhuizers organisatie biedt verhuizers de absolute zekerheid over hun aanbetaling. Deze bedraagt maximaal 25 procent van de overeengekomen verhuisprijs en wordt tot een maximum van 1.000 euro gegarandeerd. Wanneer het verhuisbedrijf van je keuze failliet of in surseance van betaling verkeert ben je, je aanbetaling dus niet kwijt.

Gratis tot 4 offertes in je mailbox?

Je verhuizing uitbesteden hoeft niet duur te zijn! Ontdek het nu zelf ook door vrijblijvend tot 4 offertes van verhuizers te ontvangen en bespaar tot 30%!