Inpakservice

InpakserviceSteeds meer mensen die binnenkort gaan verhuizen kiezen er voor om een beroep te doen op de inpakservice die door verhuisbedrijven wordt aangeboden. Deze inpakservice zorgt er voor dat alle kleine inboedel op een correcte en veilige manier in verhuisdozen wordt opgeborgen. De verhuisdozen worden bovendien gelabeld aan de hand van de kamer in de woning in kwestie waardoor je niet alleen voor en tijdens, maar ook na afloop van de verhuis alles op efficiënte wijze terug kan vinden. Ga je met andere woorden ook verhuizen, maar zie je het niet zitten of heb je helemaal geen tijd om alle kleine inboedel zelf in te pakken? In dat geval biedt de inpakservice van verhuisbedrijven de perfecte oplossing.

*Tip:
→ Verhuisbedrijf nodig? Vergelijk & bespaar tot 30%! Ontvang vrijblijvend offertes van verhuisbedrijven.

 

Gemiddeld 70 tot 100 verhuisdozen

Gemiddeld moet er voor een gezin rekening worden gehouden met tussen de 70 en 100 verhuisdozen. Dat is nogal wat. Zeker voor mensen die bijvoorbeeld een drukke job hebben is het vaak niet zo eenvoudig om hun volledige inboedel te verdelen over deze verhuisdozen. Door een beroep te doen op de inpakservice van een verhuisbedrijf wordt dat meteen een behoorlijk stuk eenvoudiger. Dat is niet het enige voordeel waar je op kan rekenen. Verder is het namelijk ook nog eens zo dat professionele verhuizers perfect weten welke kleine artikelen uit de inboedel bij elkaar horen en hoe ze het best kunnen worden beschermd tegen mogelijke schade. Ook het tapen en eventueel labelen van de verhuisdozen zal door het verhuisbedrijf zelf gebeuren.

Toch maar zelf inpakken?

Wil je de extra kosten die in rekening worden gebracht voor een zogenaamde inpakservice graag uitsparen? In dat geval zal je zelf de handen uit de mouwen moeten stoppen. Veel mensen wachten tot het inpakken van hun inboedel tot op de dag van verhuis. Dat is evenwel niet echt aan te raden, in tegendeel. Gemiddeld wordt aangeraden om zo’n 3 weken op voorhand te beginnen met het inpakken van kleine stukken inboedel. Op deze manier beschik je over meer dan voldoende tijd om alles op een overzichtelijke manier in verhuisdozen te stoppen en bovendien kan je alles extra goed beveiligen waardoor schade kan worden voorkomen. Let op, vergeet niet om tijdig verhuisdozen aan te kopen. Wanneer je een beroep doet op de inpakservice van een verhuisbedrijf zijn de dozen vaak in de prijs inbegrepen, maar wanneer je dit zelf wenst te doen zal je ze apart moeten aankopen. Kies voor stevige verhuisdozen met een handvat en een dubbele bodem waardoor kan worden voorkomen dat de inhoud er op een zeker ogenblik uitvalt.

Gratis tot 4 offertes in je mailbox?

Je verhuizing uitbesteden hoeft niet duur te zijn! Ontdek het nu zelf ook door vrijblijvend tot 4 offertes van verhuizers te ontvangen en bespaar tot 30%!