Verhuisbedrijf Almelo

verhuisbedrijf almeloAls jij op zoek bent naar een verhuisbedrijf in Almelo, dan bij je op onze verhuisbedrijf vergelijkingssite aan het goede adres. De bekende Twentse stad is een populaire verhuis bestemming. Want soms staat het stoplicht op rood, en soms staat het op groen. Maar in Almelo is altijd wat te doen. Aldus Herman Finkers. En hij heeft het niet mis. Er is veel te beleven in Almelo op het gebied van cultuur, winkelen en uitgaan. Almelo is verder uitstekend verbonden met omliggende steden als Hengelo, Enschede, Zwolle en Apeldoorn. Ook de Duitse grens is dichtbij. De leuke Duitse steden Münster en Osnabrück zijn zelfs dichterbij dan Amsterdam.

*Tip:
→ Verhuisbedrijf nodig in Almelo? Vergelijk & bespaar tot 30%! Ontvang vrijblijvend offertes van verhuisbedrijven.

Top verhuisbedrijf in Almelo

Je ziet al aan de top vijf hieronder dat er geen tekort is aan goede verhuisbedrijven in Almelo en Twente. Om de beste aanbieding te vinden die past bij jouw specifieke verhuisbehoefte, doe je er goed aan verschillende offertes met elkaar te vergelijken. Met onze vergelijker zet je de beste offertes overzichtelijk naast elkaar. De volgende verhuisbedrijven zijn actief in Almelo:

Verhuisbedrijf Almelo

Bijzonderheden

1

Kuiper Verhuizingen

Erkende Verhuizer keurmerk.

2

Sunny verhuizingen

Zakelijk en particulier: verhuizen, inpakken, montage en tijdelijke opslag.

3

Hampo

Professionele verhuishulp en meubelopslag.

4

Verhuisbedrijf Engelbertink

Erkende Verhuizer keurmerk.

5

Meubelservice Twente

Meubel transport, opslag en montage, ook voor bedrijven.

Wat zijn de kosten van verhuizen?

Een verhuizing kan soms aardig wat kosten. Wat de uiteindelijke verhuiskosten zijn hangt nauw samen met de verschillende diensten die je afneemt. Veel mensen gaan voor een complete service bij een verhuisbedrijf in Almelo. Dan hoef je zelf eigenlijk niets meer te doen. Als je wilt bezuinigen dan kun je zelf wat meer taken op je nemen. Wat de verschillende diensten gemiddeld kosten zie je in de onderstaande tabel. Voor een precieze prijs zul je een offerte aan moeten vragen.

Gemiddelde verhuiskosten

Vanaf prijs (incl. BTW)

Verhuisbedrijf Almelo:

Verhuiswagen met verhuizer – 20 m³

Vanaf € 295,00 per drie uur

Verhuiswagen met verhuizer – 40 m³

Vanaf € 410,00 per drie uur

Extra verhuizer

Vanaf € 35,00 per uur per verhuizer

Extra diensten:

Verhuislift

Vanaf € 100,00

Parkeervergunning voor verhuiswagen

Vanaf € 50,00

In- en uitpakservice

Vanaf € 105,00

Meubelopslag

Vanaf € 35,00 per maand

Montage

Vanaf € 125,00

Klusjesman

Vanaf € 150,00

Naar het buitenland verhuizen:

EU landen

Vanaf € 3.500,00

Noord-Amerika

Vanaf € 7.500,00

Australië en Tasmanië

Vanaf € 10.000,00

Verhuistips Almelo

We weten allemaal dat verhuizen best stressvol kan zijn. Verhuistips zijn daarom zeker geen overbodige luxe. Familie en vrienden zijn er om je te helpen. Zowel bij de organisatie vooraf, als op de verhuisdag zelf. In ruil voor een hapje eten en een flesje wijn, helpen de meeste mensen jou met plezier op de grote dag. Verder is het handig om een verhuisbedrijf in te huren. Hierboven kun je direct vier offertes aanvragen. Nu volgen nog vier handige verhuistips:

  • Maak een checklist met alle administratieve zaken die je van te voren moet regelen zoals het internet. Maak daarnaast een tweede lijstje met alles wat je moet regelen voor de dag zelf.

  • Geef je verhuizing op tijd door aan de gemeente. Ook als je binnen je eigen stad verhuist. Als je dit te laat doet, dan kan je een boete krijgen.

  • Vraag je nieuwe internet en tv abonnement op tijd aan. Het liefst een week of wat van te voren. Het duurt namelijk altijd een aantal weken voordat je aangesloten kunt worden.

Prijsopbouw

Bij de meeste verhuizingen ben je ongeveer 40% van de totale kosten kwijt aan het transport zelf. Dat is duidelijk te zien in het infogram hieronder. We moeten er wel bij zeggen dat dit een gemiddelde is. Hoe verder weg je gaat verhuizen, hoe hoger kosten voor het transport zullen uitvallen. En daarmee zal het percentage ook stijgen. Je ziet verder dat er flink wat te besparen valt op arbeidskosten bij het in- en uitladen.

Bespaartips verhuisbedrijf Almelo

Mocht het actief meewerken aan jouw verhuizing lastig zijn, dan zijn er nog andere manieren om te bezuinigen. Dit zijn de beste drie tips:

  • Doordeweeks verhuizen is altijd goedkoper dan in het weekend.

  • Check of vrienden, familie of collega´s een bestelbusje hebben die je mag lenen.

  • Vraag de verhuizer om een korting.

Vergelijk offertes

Op onze website vind je in een handomdraai een kwaliteitsverhuizer in jouw stad of regio. Met de handige vergelijker leg je gemakkelijk verschillende offertes naast elkaar.

Gratis tot 4 offertes in je mailbox?

Je verhuizing uitbesteden hoeft niet duur te zijn! Ontdek het nu zelf ook door vrijblijvend tot 4 offertes van verhuizers te ontvangen en bespaar tot 30%!