Verhuisbedrijf Huissen

Verhuisbedrijf HuissenIn dit artikel vertellen we je alles wat je moet weten over een verhuisbedrijf in Huissen. Ondanks dat Huissen overschaduwd wordt door de twee omliggende grote steden Arnhem en Nijmegen, kent het een lange historie. Al in de vroege Middeleeuwen was Huissen een belangrijke burcht die tol hief aan schepen die over de Rijn en de IJssel voeren. De inwoners van Huissen genieten tot de dag van vandaag van het mooi geconserveerde historische centrum met aparte winkeltjes en afwisselende horeca. De gunstige ligging in het zuiden van Gelderland en vlakbij de Duitse grens zorgt voor een hoop bedrijvigheid. Lees vooral verder als jij binnenkort in of naar Huissen gaat verhuizen. Aan het einde van de pagina hebben we als kado nog een paar bespaartips voor je.

*Tip:

Verhuisbedrijf Huissen nodig? Vergelijk eerst! Ontvang vrijblijvend offertes van verhuisbedrijven in de regio van Huissen.

Top verhuisbedrijf in Huissen

Huissen is een kleine stad, vlak naast Arnhem. Er zijn daarom veel mogelijkheden op het gebied van verhuizers van goede kwaliteit, zowel in de stad zelf als in de gehele Overbetuwe. Het is daarom aan te raden om prijsopgaves goed met elkaar te vergelijken en degene met de meest concurrerende prijs te kiezen. Het is het beste om minimaal drie of vier offertes te vergelijken. Bekijk in ieder geval de top vijf verhuizers in Huissen en Arnhem hieronder:

Verhuisbedrijf Huissen

Bijzonderheden

1

A.N. Verhuizers

Allround verhuizers, nationaal en internationaal.

2

Steven van den Ham

Verhuizen, verhuishulp en oplevering.

3

KonNed verhuizers

Inpakservice, montage en transport.

4

Willem Verhuizer Transporteur

Zakelijke en particuliere verhuizingen.

5

Verhuizen Rondom Arnhem

Regionale verhuisdienst.

Wat zijn de kosten van verhuizen?

Voor diverse diensten kun je een ​​verhuisbedrijf in Huissen inhuren. Naast het transport zelf kun je bijvoorbeeld ook alles in- en uit laten pakken. Of meubels tijdelijk opslaan als dat nodig is. Bovendien kan het verhuisbedrijf jouw oude woning grondig schoonmaken, klaar voor oplevering. In de onderstaande tabel zie wat al deze verschillende diensten gemiddeld kosten.

Gemiddelde verhuiskosten

Vanaf prijs (incl. BTW)

Verhuisbedrijf Huissen:

Verhuiswagen met verhuizer – 20 m³

Vanaf € 295,00 per drie uur

Verhuiswagen met verhuizer – 40 m³

Vanaf € 410,00 per drie uur

Extra verhuizer

Vanaf € 35,00 per uur per verhuizer

Extra diensten:

Verhuislift

Vanaf € 100,00

Parkeervergunning voor verhuiswagen

Vanaf € 50,00

In- en uitpakservice

Vanaf € 105,00

Meubelopslag

Vanaf € 35,00 per maand

Montage

Vanaf € 125,00

Klusjesman

Vanaf € 150,00

Naar het buitenland verhuizen:

EU landen

Vanaf € 3.500,00

Noord-Amerika

Vanaf € 7.500,00

Australië en Tasmanië

Vanaf € 10.000,00

Verhuistips Huissen

Wonen op een nieuwe plek is erg spannend. Maar zelf verhuizen is helaas een vervelende taak. Is alles geschikt voor de nieuwe woonwensen? Hoe komt alles veilig aan op de nieuwe locatie? Waar haal ik de tijd vandaan om alles in te pakken? De beste tip is om een ​​verhuisbedrijf te bellen dat alles voor je regelt. Op deze manier hoef je je niet al te veel zorgen te maken en kun je je concentreren op de belangrijke dingen in leven.

  • Schrijf je na de daadwerkelijke verhuizing direct in bij de nieuwe gemeente. Dit kan meestal online worden gedaan. Als je dit niet op tijd doet, kunt je een boete krijgen. Check de volgende link voor meer informatie.

  • Vergelijk tv- en internetproviders van te voren. Het duurt vaak minimaal tien dagen voordat een ​​verbinding tot stand gebracht kan worden. Om te voorkomen dat je zonder komt te zitten, wordt het aanbevolen dit al drie tot vier weken van tevoren te doen.

  • Maak een overzicht van alle taken en prioriteiten. Dit schept orde in je gedachte en op deze manier vergeet je niets.

Prijsopbouw

Zoals uit onderstaande grafiek blijkt, zijn meer dan de helft van de verhuiskosten nodig voor het in- en uitladen van jouw inboedel. Voor transport wordt slechts 40% gebruikt. Let wel dat dit gemiddelden zijn. Evengoed is het wel duidelijk dat als jouw verhuizing te duur is, je het meeste geld kunt besparen door zelf je handen uit de mouw te steken.

Bespaartips verhuisbedrijf Huissen

Helaas is geen enkele verhuizing goedkoop. Als je een groot huis vol spullen hebt, zeker niet. Gebruik daarom de volgende tips om jouw verhuizing iets goedkoper te maken:

  • Vergelijk altijd verschillende prijsopgaves.

  • Kijk of je recht hebt op een verhuisvergoeding van je werkgever.

  • Zoek een verhuisbedrijf bij jou in de buurt.

Vergelijk offertes

Wil je ook vrijblijvend vier prijsopgaves ontvangen van verhuisbedrijven bij je in de buurt? Voer dan snel jouw postcode en adresgegevens in. Dan weet je zeker dat je nooit teveel betaalt voor de overtocht.

Gratis tot 4 offertes in je mailbox?

Je verhuizing uitbesteden hoeft niet duur te zijn! Ontdek het nu zelf ook door vrijblijvend tot 4 offertes van verhuizers te ontvangen en bespaar tot 30%!