Verhuisbedrijf Huizen

Verhuisbedrijf HuizenBij ons vind je alle informatie over een verhuisbedrijf in Huizen. Aan de rand van het Gooimeer ligt het voormalige vissersdorp Huizen. Het historische centrum en de haven hebben nog steeds een typisch dorps karakter, maar verder bestaat Huizen vooral uit moderne nieuwbouwwijken. Verder is Huizen zeer goed verbonden met de Randstedelijke kernen Amsterdam, Utrecht en Almere. Er is een afslag Huizen op zowel de A1 van Amsterdam naar Amersfoort, als op de A27 van Almere naar Utrecht. Daarnaast is de gemeente Huizen aanzienlijk betaalbaarder dan omliggende plaatsen als Blaricum, Laren, Bussum en Naarden. Huizen is daarom vooral in trek bij jonge gezinnen en wordt dan ook goed bediend door veel verhuisbedrijven van kwaliteit.

*Tip:

Verhuisbedrijf Huizen nodig? Vergelijk eerst! Ontvang vrijblijvend offertes van verhuisbedrijven in de regio van Huizen.

Top verhuisbedrijf in Huizen

Je ziet al aan het lijstje hieronder dat er geen tekort is aan verhuisbedrijven in Huizen en de Gooi- en Vechtstreek. Om de beste aanbieding, die past bij jouw specifieke verhuisbehoefte, er uit te pikken zul je meerdere offertes aan moeten vragen. Dan weet je zeker dat je een goede prijs krijgt. Wij bieden die service: je hoeft enkel je postcode in te vullen bovenaan deze pagina.

Verhuisbedrijf Huizen

Bijzonderheden

1

All-in Huizen

Met Erkende Verhuizers keurmerk.

2

BBM Services

Verhuizen en meubelopslag.

3

De Bever Verhuisservice

Complete verhuisdiensten.

4

De Ruyter

Transport van goederen, verhuizingen en verhuishulp.

5

Huizer Verhuisservice

Particulieren, senioren en bedrijven.

Wat zijn de kosten van verhuizen?

Voordat je gaat verhuizen is het handig om een idee te hebben hoe de verhuiskosten uit zullen pakken. Dan kun je een budget opstellen. Wat een verhuisbedrijf in Huizen precies kost, hangt af van een aantal zaken: de verhuisde kilometers of je een Erkende Verhuizer inhuurt, en het aantal dozen die je hebt. Over het algemeen geldt, hoe meer je zelf doet, hoe goedkoper de verhuisservice kan zijn. Het uitbesteden van extra services als je oude woning opleveren, in- en uitpakken en klussen is natuurlijk niet gratis.

Gemiddelde verhuiskosten

Prijs (incl. BTW)

Verhuisbedrijf Huizen:

Transport 20 m³ + verhuizer

60,00 per uur

Transport 45 m³ + verhuizer

70,00 per uur

Extra verhuizer

30,00 per uur

Naar het buitenland verhuizen:

België, Duitsland en Frankrijk

Vanaf € 2.000,00

Verenigd Koninkrijk en EU

Vanaf € 4.000,00

VS en Canada

Vanaf € 8.000,00

Extra opties:

Verhuislift

Vanaf € 120,00

Vergunning voor parkeren

Vanaf € 25,00

In- en uitpakservice

Vanaf € 35,00 per uur

Tijdelijke meubelopslag

Vanaf € 35,00 per maand

Verhuisdozen

0,50 – 1,50 per stuk

Extra transport

Vanaf € 60,00

Verhuistips Huizen

Ga jij binnenkort gaat naar Huizen verhuizen? Lees de onderstaande verhuistips goed door. Ook als je denkt alles goed geregeld te hebben, kunnen deze tips toch nog handig zijn. Je denkt misschien dat je het allemaal zelf wel aankunt. Maar een verhuizing combineert slecht met een druk gezinsleven. Vraag sowieso offertes aan voor professionele hulp. Een verhuishulp hoeft namelijk helemaal niet duur te zijn. Hier volgen nog drie geldbesparende verhuistips:

  • Maak een handig lijstje met alle taken en prioriteiten die nodig zijn voor de verhuizing. Dat schept orde en zo is de kans kleiner dat je iets vergeet.

  • Vergeet niet je adres te wijzigen bij de gemeente. Ook als je binnen dezelfde gemeente verhuist. Hoe je dat doet, lees je op deze site. De zorgverzekering en toeslagen worden dan automatisch mee verhuisd.

  • Vergeet niet de meterstanden op te schrijven. Zowel van de woning die je achterlaat, als van je nieuwe. Je geeft de standen later door aan je oude en nieuwe leverancier. Zo voorkom je dat je teveel betaalt.

Prijsopbouw
Zoals je kunt aflezen in het diagram hieronder, bestaan meer dan helft van de verhuiskosten uit het laden en lossen van alle apparaten, kasten, dozen en overige spullen. Dit zijn voornamelijk arbeidskosten, die zijn nou eenmaal hoog in Nederland. Een veel kleiner deel ben je kwijt aan het verhuisvervoer. De percentages gelden voor een gemiddelde Nederlandse verhuizing. Jouw precieze kosten hangen af van waar je precies naar toe verhuist en of je zelf meehelpt met het laden en lossen.

Bespaartips verhuisbedrijf Huizen

Zijn de offertes te hoog? Besparen op jouw aankomende verhuizing doe je zo:

  • Gebruik je eigen vervoer.

  • Voer zoveel mogelijk taken zelf uit.

  • Vraag bekenden om je te helpen.

Vergelijk offertes

Je weet zeker dat jij niet teveel betaalt voor de verhuizing, als je eerst verschillende offertes van verhuisbrijven in Huizen met elkaar vergelijkt. Dat doen wij voor jou, gratis en geheel vrijblijvend.

Gratis tot 4 offertes in je mailbox?

Je verhuizing uitbesteden hoeft niet duur te zijn! Ontdek het nu zelf ook door vrijblijvend tot 4 offertes van verhuizers te ontvangen en bespaar tot 30%!