Verhuisbedrijf Landgraaf

Verhuisbedrijf LandgraafVraag nu offertes aan voor een verhuisbedrijf in Landgraaf. Met onze vrijblijvende service verhuis je het voordeligst. Landgraaf is een grote gemeente in de Oostelijke Mijnstreek in het puntje van Limburg. Ondanks dat Landgraaf alles te bieden heeft zoals de grotere steden in de omgeving als Heerlen en Kerkrade, is Landgraaf geen echte stad. Het zijn eigenlijk verschillende kleinere dorpen die tijdens de bloeitijd van de Nederlandse mijnbouw aan elkaar gegroeid zijn. Landgraaf staat vooral bekend om het jaarlijkse Pinkpop festival en ´s werelds grootste indoor skibaan SnowWorld. Het dorpse karakter van Landgraaf maakt het tot een populaire plek om te wonen. Verder is het goed verbonden met de grote steden in deze regio, Maastricht en Aachen. En via Maastricht Airport vlieg je goedkoop naar vakantie bestemmingen in Europa.

*Tip:

Verhuisbedrijf Landgraaf nodig? Vergelijk eerst! Ontvang vrijblijvend offertes van verhuisbedrijven in de regio van Landgraaf.

Top verhuisbedrijf in Landgraaf

In de gemeente Landgraaf is er geen tekort aan betrouwbare verhuisbedrijven. Zowel voor bedrijven als particulieren. Met onze offerte service ontvang je de voordeligste aanbiedingen vrijblijvend in je mail. Zo kun jij op je gemak bekijken welke verhuisbedrijf het best past bij jouw specifieke wensen. Dit zijn de vijf grootste verhuisbedrijven in Landgraaf:

Verhuisbedrijf Landgraaf

Bijzonderheden

1

Internationale Meubeltransporten F. Gering

Nationale en internationale verhuizingen, met name naar Duitsland en België.

2

Parkstad Moving Company

Verhuizen, klussen, opleveren en tranport.

3

Rompen Transport

Verhuismaterialen te huur en transport.

4

Harry Vroomen

Goederentransport en verhuizingen met verhuishulp.

5

Schoenmaekers Verhuizingen en Goederenvervoer

Regionale verhuisservice.

Wat zijn de kosten van verhuizen?

Veel mensen willen graag een idee hebben van wat een verhuizing nou eigenlijk gaat kosten. Handig om een budget op te stellen. Het is helaas lastig om daar een eenduidig antwoord op te geven. In de onderstaande tabel zie je de gemiddelde kosten van mogelijke verhuisdiensten. Je kunt er vanuit gaan dat een verhuisbedrijf in Landgraaf waarschijnlijk goedkoper uitpakt dan het Nederlandse gemiddelde.

Meest voorkomende verhuiskosten

Prijs (incl. BTW)

Verhuisbedrijf Landgraaf:

Tweepersoons huishouden: transport met 1 verhuizer:

Vanaf € 275,00

Groot gezin: transport met 2 verhuizers:

Vanaf € 475,00

Extra verhuizer per persoon

35,00 per uur

Extra’s:

Vergunning voor parkeren

Vanaf € 30,00

In- en uitpakservice

35,00 per uur

Opslagruimte

Vanaf € 40,00

Verhuisdozen

0,50 – 1,50 per doos

Verhuislift

Vanaf € 100,00

Naar het buitenland verhuizen:

Duitsland, België, Frankrijk en Spanje

Vanaf € 4.000,00

USA, Mexico en Canada

Vanaf € 8.000,00

Australië en Zuidoost Azië

Vanaf € 9.500,00

Verhuistips Landgraaf

Er zijn mensen die verhuizen zonder hulp. Dat raden we eigenlijk af. Alles zelf doen, brengt teveel stress met zich mee. Dat staat niet in verhouding tot het geld dat je uitspaart. De beste verhuistip is daarom om een verhuisbedrijf in te schakelen. Die ontneemt jou niet alleen stress en gedoe, maar garandeert ook dat jouw spullen in een stuk op het nieuwe adres aankomen. Onderaan deze pagina vraag je in één klap offertes aan van vier lokale verhuizers van kwaliteit. Je kunt zelf aangeven welke diensten jij precies wilt afnemen. Verder hebben we ook nog deze verhuistips:

  • Vertel je nieuwe gemeente dat je er bent komen wonen. Het liefst op de dag zelf, of de dag erna. Vaak kan dit online. Check deze link voor meer informatie.

  • Bedenk goed welke diensten wel en niet nodig zijn. Een complete verhuisservice is namelijk niet altijd nodig.

  • Vraag je nieuwe internet provider op tijd aan. Het kan namelijk een aantal weken duren voordat alles goed en wel werkt. Voorkom dat je zonder internet en tv te zitten.

Prijsopbouw
Zoals je kunt aflezen in het diagram hieronder, bestaan meer dan helft van de verhuiskosten uit het laden en lossen van alle kasten, witgoed, dozen en andere spullen. Dit zijn voornamelijk arbeidskosten, die zijn nou eenmaal hoog in Nederland. Een kleiner percentage ben je kwijt aan het verhuisvervoer. De grafiek geldt voor een gemiddelde Nederlandse verhuizing. Jouw persoonlijke kosten hangen af van waar je precies naar toe verhuist en of je zelf meehelpt met het laden en lossen.

Bespaartips verhuisbedrijf Landgraaf

Er zijn nog meer manieren om geld te besparen, zoals deze bespaartips: 

  • Vraag jouw favoriete verhuisbedrijf om korting. Je krijgt vaker dan je denkt een ja.

  • Shop eerst even rond voordat je een definitieve keuze maakt.

Vergelijk offertes
Wij bieden jou de mogelijkheid vrijblijvend vier offertes met elkaar te vergelijken. Begin nu meteen met het invoeren van je postcode onderaan deze pagina en bespaar ook euro´s op jouw verhuizing.

Gratis tot 4 offertes in je mailbox?

Je verhuizing uitbesteden hoeft niet duur te zijn! Ontdek het nu zelf ook door vrijblijvend tot 4 offertes van verhuizers te ontvangen en bespaar tot 30%!