Verhuisbedrijf Leek

Verhuisbedrijf LeekZoek jij een verhuisbedrijf in Leek? Hier kom je alles te weten over de beste verhuis offertes in Groningen. Leek is de grootste woonkern van de gemeente Westerkwartier, waar ook Marum, Zuidhorn en Grootegast toebehoren. Deze grote gemeente ten westen van de provinciehoofdstad Groningen telt meer dan 60.000 inwoners. Het is heerlijk landelijk wonen in deze streek. Dankzij de centrale ligging in het noorden van het land, is er ook veel bedrijvigheid. Cultuur, uitgaansgelegenheden en winkels zijn nooit ver weg. Je kunt kiezen uit Groningen, Assen en Drachten. In dit artikel vind je alles wat jij moet weten om voordelig naar Leek te verhuizen.

*Tip:

Verhuisbedrijf Leek nodig? Vergelijk eerst! Ontvang vrijblijvend offertes van verhuisbedrijven in de regio van Leek.

Top verhuisbedrijf in Leek

Leek ligt zeer centraal in het noorden van Nederland. Je zult dus geen probleem hebben om een verhuisbedrijf te vinden. Maak gebruik van al die keuze en vraag via onze website verschillende offertes tegelijk aan. Dan kun je de prijzen goed met elkaar vergelijken alvorens je een keuze maakt. Dat scheelt jou flink wat tijd en uiteindelijk ook euro´s. Dit zijn de betere verhuisbedrijven in Leek:

Verhuisbedrijf Leek

Bijzonderheden

1

Smilda en Zn.

Lokale verhuizers met jarenlange ervaring.

2

Gelderman installatie

Montage en inpakservice, verhuis transport en goederen opslag.

3

Donker Service

Nationale en internationale verhuizingen.

4

APB

Verhuisservice en meubelopslag.

Wat zijn de kosten van verhuizen?

Veel mensen willen graag weten wat een verhuizing gaat kosten. Helaas is het lastig om daar een duidelijk antwoord op te geven. Met onze handige tool bovenaan de pagina vergelijk je direct offertes voor een verhuisbedrijf in Leek. Wat jouw verhuizing precies gaat kosten hangt af van allerlei factoren. Natuurlijk de hoeveelheid spullen die je gaat verhuizen. En of je bijvoorbeeld een piano of schilderij gaat verhuizen. In onderstaande tabel vind je de gemiddelde kosten voor veel gezochte services.

Verhuisdiensten

Kosten (incl. BTW)

Verhuisbedrijf Leek:

Transport 20 m³ + verhuishulp

Vanaf € 60,00 per uur

Transport 50 m³ + verhuishulp

Vanaf € 70,00 per uur

Extra verhuizer

Vanaf € 35,00 per uur, per persoon

Naar het buitenland verhuizen:

België, Luxemburg, Duitsland en Frankrijk

Vanaf € 3.500,00

Europese Unie en Verenigd Koninkrijk

Vanaf € 4.000,00

USA, Canada en Australië

Vanaf € 8.500,00

Extra diensten:

Verhuislift

Vanaf € 100,00

Parkeervergunning voor verhuiswagen

Vanaf € 50,00

In- en uitpakservice

Vanaf € 105,00

Meubelopslag

Vanaf € 35,00 per maand

Montage

Vanaf € 125,00

Klusjesman

Vanaf € 150,00

Verhuistips Leek

Iedereen kan wel wat verhuistips gebruiken. Je verhuist immers niet elke dag en zal er niet heel veel ervaring mee hebben. In de praktijk blijkt dat als je alles zelf doet, het vooral veel gestress wordt. Je bent constant bezig om te zorgen dat je niets over het hoofd ziet. Voor je eigen gemoedsrust is het aan te bevelen om een verhuisbedrijf in te huren. Dan kan jij je op de belangrijke zaken richten. Vraag meteen offertes aan van ervaren verhuizers in de provincie Groningen. De volgende verhuistips zijn ook erg handig:

  • Vergeet niet jouw adres te wijzigen bij de nieuwe gemeente. Welke mogelijkheden je hebt, lees je op de website van de overheid. Een correcte adres registratie is belangrijk voor toeslagen en de belastingdienst.

  • Meet de deuren en ramen die geheel open kunnen. Vergelijk de afmetingen met de grote meubelstukken. Niets is vervelender dan er te laat achterkomen dat iets niet past.

Prijsopbouw

Zoals je duidelijk kunt zien in het diagram hieronder, geeft men gemiddeld het meeste uit aan het laden en lossen van de meubels en goederen. Minder dan de helft van de kosten gaan naar het transport zelf. Uiteraard scheelt het waar je naar toe verhuist. Hoe verder weg, hoe hoger het aandeel van de transportkosten. Nu je weet dat het laden en lossen goed is voor 60% van de kosten, weet je dus dat je op dit punt prima kunt bezuinigen.

Bespaartips verhuisbedrijf Leek

Helaas is het niet altijd mogelijk om te besparen op de verhuizing door zelf mee te werken met laden en lossen. Zeker niet als je veel spullen hebt. Speciaal voor jou hebben we nog drie andere bespaartips:

  • Vraag meerdere offertes aan bij regionale verhuisbedrijven.

  • Verhuis op een rustige dag door de weeks. Dinsdag of woensdag bijvoorbeeld. Veel verhuizers geven je dan korting.

  • Check of je recht hebt op een verhuisvergoeding via je werk of gemeente.

Vergelijk offertes

Op onze site kun je vrijblijvend offertes vergelijken bij ervaren verhuizers bij jouw in de stad. Je hoeft enkel jouw postcode bovenaan de pagina in te voeren. Zo garandeer je de beste prijs voor jouw aankomende verhuizing.

Gratis tot 4 offertes in je mailbox?

Je verhuizing uitbesteden hoeft niet duur te zijn! Ontdek het nu zelf ook door vrijblijvend tot 4 offertes van verhuizers te ontvangen en bespaar tot 30%!