Verhuisbedrijf Lochem

Verhuisbedrijf LochemHeb jij een verhuisbedrijf in Lochem nodig? Check dan bij ons verschillende offertes van betrouwbare verhuizers. Lochem is een klein stadje vlakbij de Achterhoek, maar nog net in Gelderland. Lochem is ontstaan aan het riviertje de Berkel, maar wordt tegenwoordig gekenmerkt door het Twentekanaal. Een ander kenmerkend punt is de Lochemse Berg, een bosrijk natuurpark aan de zuidrand van het stadje. Aan de noordzijde van het kanaal is er een NS station wat Lochem verbindt met Zutphen en Hengelo. Tot de gemeente Lochem behoren onder andere ook de volgende dorpskernen: Gorssel, Laren, Eefde en Epse. Bij elkaar wonen er meer dan 30.000 mensen binnen de gemeentegrenzen van Lochem. Lees vooral verder als jij binnenkort in of naar Lochem gaat verhuizen.

*Tip:

Verhuisbedrijf Lochem nodig? Vergelijk eerst! Ontvang vrijblijvend offertes van verhuisbedrijven in de regio van Lochem.

Top verhuisbedrijf in Lochem

Lochem is een middelgrote gemeente, en mede dankzij de ligging aan het kanaal zijn veel bedrijven gevestigd. Er is daarom volop keuze uit kwaliteits verhuisbedrijven in en om deze heerlijke woonplaats. Om het beste aanbod voor jouw specifieke verhuiswensen te vinden, is het een goed idee om verschillende aanbiedingen met elkaar te vergelijken. Met behulp van onze offerte service kun je de beste aanbiedingen in een handomdraai vergelijken. Wij werken samen met de beste verhuisbedrijven in Gelderland, zoals de volgende top verhuisbedrijven:

Verhuisbedrijf Lochem

Bijzonderheden

1

Arend Wiegman Verhuisservice

Senioren, bedrijven en particulieren.

2

Van de Kolk verhuizen

Verhuizers, transport en opslagruimte.

3

Abo Shebab

Verhuizers, verhuiswagens en verhuislift.

4

H. Lammers Verhuizingen

Met Erkende Verhuizers keurmerk.

5

Dieperink Transport

Verhuizers, verhuiswagen, verhuislift en goederenopslag.

Wat zijn de kosten van verhuizen?

Verhuizen naar Lochem hoeft gelukkig niet al te veel geld te kosten. Een verhuisbedrijf in Lochem is in de meeste gevallen goedkoper dan in de Randstad. Hoeveel jouw verhuizing gaat kosten, hangt echter af van verschillende aspecten. Ten eerste natuurlijk hoeveel spullen je gaat verhuizen en of er bijzondere dingen tussen zitten, zoals vazen en piano’s. Gebruik de onderstaande tabel om een beeld te krijgen van de mogelijke verhuiskosten.

Verhuisdiensten

Kosten (incl. BTW)

Verhuisbedrijf Lochem:

Transport 20 m³ + verhuishulp

Vanaf € 60,00 per uur

Transport 50 m³ + verhuishulp

Vanaf € 70,00 per uur

Extra verhuizer

Vanaf € 35,00 per uur, per persoon

Van en naar het buitenland verhuizen:

Duistland, België, Frankrijk en Denenmarken

Vanaf € 2.000,00

Zuid- en Oost – Europa

Vanaf € 4.000,00

Turkije, Midden-Oosten en Marokko

Vanaf € 9.000,00

Extra opties:

Verhuislift

Vanaf € 120,00

Vergunning voor parkeren

Vanaf € 25,00

In- en uitpakservice

Vanaf € 35,00 per uur

Tijdelijke meubelopslag

Vanaf € 35,00 per maand

Verhuisdozen

0,50 – 1,50 per stuk

Extra transport

Vanaf € 60,00

Verhuistips Lochem

Iedereen kan wel wat tips gebruiken. Je verhuist immers niet vaak en er komt altijd veel meer bij kijken dan je van te voren inschat. Via de button bovenaan de pagina ontvang je direct meerdere verhuisoffertes naar je opgestuurd, per mail. Zo heb jij een taak minder en kun je je concentreren op de belangrijke zaken van de verhuizing.

  • Ga na de verhuizing direct naar de gemeente om het nieuwe adres door te geven. Dan worden alle gemeentebelastingen ook meteen geregeld voor je. De overheid heeft hierover meer informatie op hun site.

  • Vraag vooraf het nieuwe internetabonnement aan. Het duurt meestal enkele weken voordat de verbinding tot stand wordt gebracht. Zo kom je niet zonder internet en tv te zitten.

  • Bel vrienden en familie op om je te helpen. Zo bespaar je veel euro’s in ruil voor wat eten en drinken.

Prijsopbouw
Als je begrijpt hoe verhuiskosten worden opgebouwd, is het gemakkelijker om te zien waar je geld kunt besparen. Zoals je in de grafiek kunt zien, bestaat 40% van de kosten uit het transport zelf, 30% uit het laden en lossen van meubels en dozen, en nog eens 30% uit het uitladen op de bestemming. Als je zelf verantwoordelijk neemt voor het in- en uitladen, kun je dus meer dan de helft van de totale verhuiskosten besparen.

Bespaartips verhuisbedrijf Lochem

Verhuizen kost geld. Ook als je zelf meewerkt. Probeer daarom op een van de volgende manieren te bezuinigen:

  • Buiten de spits om verhuis je een stuk sneller en is het vaak ook goedkoper.

  • Gebruik een verhuisbedrijf bij je in de buurt. Dit scheelt eventuele extra reiskosten.

Vergelijk offertes


Wil je vrijblijvend vier offertes ontvangen van verhuisbedrijven bij jou in de buurt? Voer dan snel jouw postcode en adres gegevens in. Dit doe je bovenaan deze pagina.

Gratis tot 4 offertes in je mailbox?

Je verhuizing uitbesteden hoeft niet duur te zijn! Ontdek het nu zelf ook door vrijblijvend tot 4 offertes van verhuizers te ontvangen en bespaar tot 30%!