Verhuisbedrijf Maasdriel

Verhuisbedrijf MaasdrielVraag nu offertes aan voor een verhuisbedrijf in Maasdriel. Met onze vrijblijvende service verhuis je namelijk het voordeligst. Maasdriel is een grote gemeente in het land van Maas en Waal. Bij Heerewaarden, onderdeel van de gemeente, is het land tussen de twee hoofdrivieren het smalst. Verder maken ook Kerkdriel, Ammerzoden, Hedel en Rossum deel uit van de gemeente Maasdriel. De gemeente wordt doorsneden door de snelweg A2 tussen Zaltbommel en Den Bosch. De gemeente is verder overwegend agrarisch en wordt gekenmerkt door een aantal kastelen zoals Slot Rossum en Kasteel Ammersoyen. Twee toeristische trekpleisters in de regio, naast de vele jachthavens watersportcentra langs de dode rivierarmen en zandmeren. De gemeente grenst direct aan Den Bosch waardoor je zonder problemen een verhuisbedrijf kunt vinden om naar Maasdriel te verhuizen.

*Tip:

Verhuisbedrijf Maasdriel nodig? Vergelijk eerst! Ontvang vrijblijvend offertes van verhuisbedrijven in de regio van Maasdriel.

Top verhuisbedrijf in Maasdriel

Omdat veel mensen uit Den Bosch en Utrecht naar de omringende steden en dorpen trekken, wordt er aardig wat verhuisd in dit deel van Nederland. Als je via onze vergelijkingstool een aantal offertes naast elkaar zet, dan heb je de garantie dat je nooit teveel betaalt. Dan weet je zeker dat je nooit teveel betaalt. De volgende verhuisbedrijven zijn actief in Maasdriel:

Verhuisbedrijf Maasdriel

Bijzonderheden

1

Gewoonweg verhuizen

Allround verhuishulp en transport.

2

Selectverhuizers

Vervoer, verhuislift en verhuishulp.

3

A. Strang & Zonen

Particulieren, senioren en kantoren.

4

Vlugo Verhuizingen

Particuliere verhuizingen, opslag en facilitaire diensten.

5

Sars Verhuizingen en Verpakkingen

Verhuizen, inpakken, klussen en transport.

Wat zijn de kosten van verhuizen?

Een verhuizing in of naar Maasdriel hoeft helemaal niet veel te kosten. Een verhuisbedrijf in Maasdriel is namelijk gemiddeld genomen goedkoper dan boven de rivieren. Als je alles zelf doet, haal je een hoop stress op je hals. Professionele hulp van een lokaal en betrouwbaar verhuisbedrijf is daarom eigenlijk onmisbaar. Wat je gemiddeld kwijt bent aan extra diensten zie je in de volgende tabel:

Gemiddelde verhuiskosten

Vanaf prijs (incl. BTW)

Verhuisbedrijf Maasdriel:

Verhuiswagen met verhuizer – 20 m³

Vanaf € 295,00 per drie uur

Verhuiswagen met verhuizer – 40 m³

Vanaf € 410,00 per drie uur

Extra verhuizer

Vanaf € 35,00 per uur per verhuizer

Extra diensten:

Verhuislift

Vanaf € 100,00

Parkeervergunning voor verhuiswagen

Vanaf € 50,00

In- en uitpakservice

Vanaf € 105,00

Meubelopslag

Vanaf € 35,00 per maand

Montage

Vanaf € 125,00

Klusjesman

Vanaf € 150,00

Naar het buitenland verhuizen:

EU landen

Vanaf € 3.500,00

Noord-Amerika

Vanaf € 7.500,00

Australië en Tasmanië

Vanaf € 10.000,00

Verhuistips Maasdriel

Verhuizen kan veel stress met zich meebrengen. Je moet zoveel dingen regelen. En dan ook nog al die spullen organiseren en inpakken. Voor je eigen gemoedsrust kun je beter een betaalbaar verhuisbedrijf inschakelen. Ook zullen de meeste bekenden, in ruil voor wat eten en drinken, graag meehelpen. Zo heb jij een taak minder en kun je je concentreren op de belangrijke zaken van de verhuizing.

  • Meld jouw verhuizing binnen vijf dagen aan jouw nieuwe gemeente. Kijk op deze website voor meer informatie over dit onderwerp.

  • Begin op tijd met het inpakken en sorteren van al je meubels en spullen. Het is altijd veel en veel meer dan je denkt. Een goede takenverdeling is dus essentieel.

  • Maak een lijst van alle administratieve zaken die geregeld moeten worden, zoals een nieuw energiebedrijf, internet en de bank.

Prijsopbouw
Bij de meeste verhuizingen ben je ongeveer 40% van de totale kosten kwijt aan transport. Je kunt dit duidelijk zien in de onderstaande infographic. Je hoeft geen wiskundige te zijn om te beseffen dat als je zelf rijdt, je veel kunt besparen op de totale kosten. Ook kan er flink bespaard worden door zelf actief mee te werken aan het inladen en uitladen van jouw spullen.

Bespaartips verhuisbedrijf Maasdriel

Gebruik de volgende tips om te besparen als jouw verhuizing te duur is geworden:

  • Vraag bekenden em familie om je een handje te helpen. Dat maakt je verhuizing een stuk gezelliger.

  • Meld jouw verhuizing binnen vijf dagen aan de nieuwe gemeente. Meer informatie hierover is te vinden op de website van de Nederlandse overheid.

  • Een goede planning is het halve werk. Zeker als je van plan bent een aantal taken zelf op je te nemen. Het verhuisbedrijf kan je helpen een goede planning op te zetten.

Vergelijk offertes
Wil je ook vrijblijvend vier prijsopgaves ontvangen van verhuisbedrijven bij je in de buurt? Voer dan snel jouw postcode en adresgegevens in. Dan weet je zeker dat je nooit teveel betaalt voor de overtocht.

Gratis tot 4 offertes in je mailbox?

Je verhuizing uitbesteden hoeft niet duur te zijn! Ontdek het nu zelf ook door vrijblijvend tot 4 offertes van verhuizers te ontvangen en bespaar tot 30%!