Informatie en advies over verhuizen sinds 2006
Gratis en vrijblijvend

Verhuisbedrijf Fa. P.M. de Wit & ZonenJe wilt verhuizen naar Amsterdam of je verhuist binnen onze hoofdstad, dan wil je dit het liefst doen zonder stress. In dit geval is het raadzaam om voor een verhuisbedrijf te kiezen en specifieker nog: een erkend verhuisbedrijf. Kies je namelijk voor een erkende verhuizer, dan kies je voor kwaliteit en veiligheid. Vriendelijk en bekwaam zullen de erkende verhuizers je de zorg om je verhuizing uit handen nemen. Bij verhuisbedrijf Fa. P.M. de Wit & Zonen hebben ze deze kwaliteiten ook, want Fa. P.M. de Wit & Zonen behoort tot de Erkende Verhuizers en hebben reeds 95 jaar ervaring in verhuizingen naar en binnen Amsterdam.

Contactgegevens verhuisbedrijf Fa. P.M. de Wit & Zonen

Voordat er wordt ingegaan op de diensten die Fa. P.M. de Wit & Zonen leveren, volgen nu eerst de contactgegevens van het verhuisbedrijf en de in te huren extra diensten in een overzichtelijke tabel.

Fa. P.M. de Wit & Zonen
Adresgegevens Archangelkade 43

1013 BE Amsterdam

Telefoonnummer 020-6867440
E-mailadres info@verhuisbedrijfamsterdam.nl
Website www.verhuisbedrijfamsterdam.nl
Opgericht in 1923
Keurmerk aanwezig? Erkende Verhuizers
Certificeringen n.v.t.
Soort verhuizingen Particuliere verhuizingen

Bedrijfsverhuizingen

Extra diensten Opslagruimte voor €1 per dag

Bezorgservice voor al je (online) aankopen

Verhuur verhuislift

Piano vervoer

Transport

Verhuisdozen

Inpakservice

(de)montageservice

Garantieregelingen Inboedelverzekering tijdens transport

 

Waarom is Fa. P.M. de Wit & Zonen anders dan andere verhuisbedrijven?

Fa. P.M. de Wit & Zonen biedt zijn klanten voordelige prijzen aan voor de diensten van erkende verhuizers. Daarnaast kun je ook kiezen uit combinatiepakketten, waardoor je verhuizing nog voordeliger wordt. Je hebt de keuze uit het alleen laten vervoeren van zware meubels door Fa. P.M. de Wit & Zonen of uit het vervoeren van je complete inboedel. Fa. P.M. de Wit & Zonen vraagt zelf parkeerontheffing aan, wanneer je straat geen parkeerplaatsen heeft. Ook vragen ze verkeersontheffing aan, wanneer ze tegen het verkeer in moeten rijden om jouw woning te bereiken.

Specialismen van Fa. P.M. de Wit & Zonen

Het bedrijf is gespecialiseerd in particuliere en zakelijke verhuizingen in Amsterdam en omstreken. De verhuizers nemen je alle zorgen uit handen en zorgen ervoor dat je verhuizing soepel verloopt. Door hun negentig jaar ervaring kennen ze elk straatje, gracht en herenhuis van Amsterdam, waardoor ze op eventuele hindernissen zijn voorbereid. Je hoeft je niet meer druk te maken over het inpakken, demonteren, vervoeren, uitpakken en monteren van je inboedel.

Extra diensten van het bedrijf

  • Fa. P.M. de Wit & Zonen heeft verhuisliften met een bereik van dertig meter, die door een verhuizer wordt bediend en geïnstalleerd.
  • Fa. P.M. de Wit & Zonen zorgt voor het professioneel inpakken van je spullen, maar wil je zelf inpakken dan kan het bedrijf stevige verhuisdozen leveren voor maar twee euro per stuk.
  • Monteerservice voor het demonteren en monteren van je spullen
  • Bezorgservice
  • Opslagruimtes voor huur beschikbaar

Vraag offertes aan

Door offertes aan te vragen kun je tot wel 30% besparen op de totale kosten van een verhuizing. Ook vergelijk je tot vier bedrijven bij jou uit de regio zodat je zeker weet dat je een bedrijf vindt dat bij jou past.

Disclaimer: “Onze publicaties zijn louter informatief van aard en daaraan kunnen geen rechten worden ontleend. De informatie is ontleend aan (openbare) bronnen op de datum van publicatie. Wij hebben géén commerciële band met partijen of merken die wij in onze publicaties noemen.”

 

Gratis offertes vergelijken?

Wij scoren een 9!

Meer nieuws:

Meer blogs