Informatie en advies over verhuizen sinds 2006
Gratis offertes vergelijken?

Verhuisbedrijf Eduard Strang VerhuizingenEen specialist in verhuizen in Den Bosch en omstreken vind je in verhuisbedrijf Eduard Strang Verhuizingen. Deze verhuisspecialist is al actief sinds 1881 en probeert zich te onderscheiden van andere bedrijven door verder te gaan in zijn diensten dan andere bedrijven en zo de klant werkelijk te ontzorgen.

Contactgegevens van verhuisbedrijf Eduard Strang Verhuizingen

Wil je in contact komen met Eduard Strang Verhuizingen dan kun je onderstaande tabel raadplegen. Hier vind je alle contactgegevens en soorten verhuizingen, waarmee het verhuisbedrijf zich bezighoudt. Tevens vind je er alle extra services, waarvan je gebruik zou kunnen maken.

Eduard Strang Verhuizingen
Adresgegevens De Ketting 6

5261 LJ Vught

Telefoonnummer 073-2005013
E-mailadres info@strang.nl
Website www.strang.nl
Opgericht in 1881
Keurmerk aanwezig? Erkende Verhuizer
Certificeringen FEDEMAC

TLN
NIWO
ISO 9001

Soort verhuizingen Particuliere verhuizingen

Zakelijke verhuizingen

Internationale verhuizingen

Senioren verhuizingen

Nieuwbouw projecten

Erfenis verhuizingen

Extra diensten Antiek en kunstvervoer

Remigratieservice

Opslag inboedel

Archiefopslag

Bedrijfsopslag

Inpakinstructies

Garantieregelingen Garantiecertificaat Erkende Verhuizer

 

Wat maakt Eduard Strang Verhuizingen anders dan andere verhuisbedrijven?

Het verhuisbedrijf gaat pas weg als de klant honderd procent tevreden is. Daarnaast verzorgt het verhuisbedrijf niet alleen een verhuizing van Nederland naar het buitenland, maar kun je ook gebruikmaken van Strangs remigratie service, waarbij je terugkeer naar Nederland tot in de puntjes verzorgd wordt.

Waarin is Eduard Strang Verhuizingen gespecialiseerd?

Eduard Strang Verhuizingen begon als een lokaal verhuisbedrijf, maar is inmiddels uitgegroeid tot een allround verhuisbedrijf. Binnen Nederland is Eduard Strang Verhuizingen vooral actief in Den Bosch en omstreken, maar internationaal verzorgt het verhuisbedrijf bijna overal ter wereld je verhuizing door het grote agentennetwerk waarover het bedrijf beschikt. Een andere specialisatie van Eduard Strang Verhuizingen is de verhuizing van een erfenis. Dit kan ook nationaal en internationaal. Bij lokale erfenis verhuizingen zal het verhuisbedrijf ervoor zorgen dat je erfenis aan je bezorgd wordt en de spullen die niet nodig zijn afgevoerd worden naar bijvoorbeeld kringloopwinkels.

Welke extra diensten vind je bij Eduard Strang Verhuizingen?

Het bedrijf biedt een aantal extra diensten aan:

  • Antiek en kunstvervoer
  • Remigratieservice
  • Opslag inboedel
  • Archiefopslag
  • Bedrijfsopslag
  • Inpakinstructies

Vraag offertes aan

Door offertes aan te vragen kun je tot wel 30% besparen op de totale kosten van een verhuizing. Ook vergelijk je tot vier bedrijven bij jou uit de regio zodat je zeker weet dat je een bedrijf vindt dat bij jou past.

Disclaimer: “Onze publicaties zijn louter informatief van aard en daaraan kunnen geen rechten worden ontleend. De informatie is ontleend aan (openbare) bronnen op de datum van publicatie. Wij hebben géén commerciële band met partijen of merken die wij in onze publicaties noemen.”

 

Gratis offertes vergelijken?

Wij scoren een 9!

Meer nieuws:

Meer blogs