Informatie en advies over verhuizen sinds 2006
Gratis verhuisbedrijf offertes vergelijken?

Verhuisbedrijf Engelbertink AlmeloVerhuizingen vormen een van de grootste stressbronnen in het leven van een mens. Gelukkig hoeft een mens veelal niet meer dan zeven keer in een leven te verhuizen. Dit vormt echter toch zeven keer een enorme bron van stress. Stress, die je gemakkelijk kunt voorkomen door een professioneel verhuisbedrijf in te schakelen. Bijvoorbeeld verhuisbedrijf Engelbertink Almelo, dat verhuizingen verzorgt in Almelo en omstreken. Engelbertink Almelo verstaat zijn vak door de gediplomeerde verhuizers, die in dienst zijn.

Contactgegevens verhuisbedrijf Engelbertink Almelo?

Hieronder volgt een tabel met alle contactgegevens van Engelbertink Almelo. Hier kun je eveneens het soort verhuizingen vinden, waarin het verhuisbedrijf gespecialiseerd is als ook de extra diensten waarvan je gebruik kunt maken.

Engelbertink Almelo
Adresgegevens Kieftsbeeklaan 25

7607 TA Almelo

Telefoonnummer 054-6868016
E-mailadres info@verhuisbedrijf-almelo.nl
Website www.verhuisbedrijf-almelo.nl
Opgericht in 1996
Keurmerk aanwezig? Kwaliteitsverhuizers
Certificeringen Nee
Soort verhuizingen Particuliere verhuizingen

Bedrijfsverhuizingen

Extra diensten Verhuislift inschakelen

Inpakken en uitpakken

Verhuisdozen te leen

Ontruimingen

Opslag

Demonteren en monteren

Grote meubels vervoeren

Garantieregelingen Inboedel verzekerd

 

Waarin is Engelbertink Almelo anders dan andere verhuisbedrijven in Almelo?

Engelbertink Almelo voert het logo kwaliteitsverhuizers, omdat het de beste verhuisdiensten aanbiedt tegen de voordeligste prijzen. Je kunt je volledige verhuizing uit handen geven aan Engelbertink Almelo en je inboedel zal worden vervoerd en verpakt in verhuiswagens, die voorzien zijn van rolcontainers, dekens, steekwagens en meer. Ook een verhuislift huren, hoort bij de mogelijkheden. Engelbertink Almelo verhuist op basis van een verhuistarief, waardoor je zelf kunt bepalen voor welke diensten je het verhuisbedrijf wil inschakelen afhankelijk van je verhuisbudget.

Waarin is Engelbertink Almelo gespecialiseerd?

Engelbertink Almelo is gespecialiseerd in verhuizingen. Hierbij wordt een onderscheid gemaakt in complete verhuizingen, zelf verhuizen en bedrijfsverhuizingen. Bij de complete verhuizingen kun je alle verhuiswerkzaamheden overlaten aan het verhuisbedrijf of je bespaart kosten door kleine zaken, zoals inpakken en demonteren, zelf te doen. Bij het zelf verhuizen huur je alleen een verhuiswagen in met een professionele chauffeur en zorg je zelf voor extra mankracht. Verhuisdozen kun je lenen bij Engelbertink Almelo. Als laatste houdt het verhuisbedrijf zich bezig met bedrijfsverhuizingen, waarbij specifiekere kennis en een professionelere aanpak vereist is. Je wil immers verhuizen met zo min mogelijk overlast voor je werkzaamheden. Voor elke bedrijfsverhuizing wordt hiervoor een strakke planning gemaakt, die streng wordt nageleefd.

Van welke extra diensten kun je gebruikmaken bij Engelbertink Almelo?

Bij Engelbertink Almelo kun je gebruikmaken van de volgende extra diensten: verhuislift inschakelen, opslag, inpakken, uitpakken, verhuisdozen te leen, demontage, montage, grote stukken vervoeren en woningontruimingen. Bij deze laatstgenoemde categorie wordt ook de ontruiming geheel naar je wens gedaan. Hierbij kun je kiezen uit de volgende services:

  • Overtollige meubels afgeven bij goede doelen
  • Puin naar de stort brengen. Hierbij betaal je zelf wel de stortkosten.
  • Lampen en gordijnrails verwijderen en afvoeren
  • Verwijderen van vloerbedekking
  • Gaten in muren vullen
  • Woning bezemschoon opleveren

Vraag offertes aan

Door offertes aan te vragen kun je tot wel 30% besparen op de totale kosten van een verhuizing. Ook vergelijk je tot vier bedrijven bij jou uit de regio zodat je zeker weet dat je een bedrijf vindt dat bij jou past.

Disclaimer: “Onze publicaties zijn louter informatief van aard en daaraan kunnen geen rechten worden ontleend. De informatie is ontleend aan (openbare) bronnen op de datum van publicatie. Wij hebben géén commerciële band met partijen of merken die wij in onze publicaties noemen.”

 

Gratis verhuisbedrijf offertes vergelijken?

Wij scoren een 9!

Laatste nieuws

studentenverhuisservice

Studentenverhuisservice

juli 14, 2023

Studenten verhuizen vaak, of het nu naar een nieuwe stad of naar

Verhuizen tijdens de zwangerschap

juli 14, 2023

Verhuizen is een stressvolle tijd. Er moet van alles geregeld worden. Op

Laat nooit meer een verhuisdoos sneuvelen met deze tips

juli 14, 2023

Vroeg of laat ga je een keer verhuizen. Sommige mensen doen het