Informatie en advies over verhuizen sinds 2006
Gratis offertes vergelijken?

Verhuisbedrijf G Den Dikken VerhuizingenVeilig en professioneel verhuizen met een erkend verhuisbedrijf in de omgeving van Oud-Beijerland, dan kies je bijvoorbeeld voor verhuisbedrijf G Den Dikken Verhuizingen. Met meer dan 65 jaar ervaring in de verhuisbranche kun je rekenen op een kwalitatieve en zorgeloze verhuisdag vanuit Hardinxveld-Giessendam, regio Dordrecht en Gorinchem. Daarnaast is het mogelijk om het bedrijf in te huren voor verhuizingen naar andere landen in Europa.

Contactgegevens G Den Dikken Verhuizingen

Voordat er wordt ingegaan op de diensten die G Den Dikken Verhuizingen levert, volgen nu eerst de contactgegevens van het verhuisbedrijf en de in te huren extra diensten in een overzichtelijke tabel.

G Den Dikken Verhuizingen
Adresgegevens Rivierdijk 823

3371 EN Hardinxveld-Giessendam

Telefoonnummer 018-4612147
E-mailadres info@dendikkenverhuizingen.nl
Website www.dendikkenverhuizingen.nl
Opgericht in 1947
Keurmerk aanwezig? Erkende Verhuizers
Certificeringen Nee
Soort verhuizingen Particuliere verhuizing

Kantoorverhuizing

Seniorenverhuizing

Extra diensten Woonklaarservice

Transport

Verhuisbenodigdheden

Tijdelijke opslag

Piano vervoer

Demonteren en monteren

Inpakken en uitpakken

Garantieregelingen Onbekend

 

Waarin is G Den Dikken Verhuizingen anders?

G Den Dikken Verhuizingen onderscheidt zich van andere bedrijven door de woonklaarservice. De naam zegt het al, maar kies je voor deze service dan levert G Den Dikken Verhuizingen een complete verhuizing af, waarbij er gezorgd wordt voor:

 • Wasmachine en droger afkoppelen en weer installeren
 • Het afhalen van lampen, schilderijen en/of gordijnen
 • Het uitvoeren van kleine reparaties en werkzaamheden
 • Het af- en aankoppelen van je computer
 • Het afvoeren van overtollige inboedel

De specialisaties van G Den Dikken Verhuizingen

Wat ooit begon als een bodedienst van en naar Dordrecht groeide uit tot een bedrijf dat zich specialiseerde in verhuizingen. Tot op de dag van vandaag is dit de specialisatie van het familiebedrijf. G Den Dikken Verhuizingen houdt zich met name met particuliere verhuizingen bezig, waarbij er extra aandacht wordt besteed aan de seniorenverhuizing. Ook kantoorverhuizingen kunnen echter bij G Den Dikken Verhuizingen geregeld worden. Daarnaast biedt het verhuisbedrijf een tijdelijke opslag aan voor overtollige huisraad in de omgeving Dordrecht. Deze opslag vindt plaats in een van de eigen bedrijfsruimten. Hierbij komt het verhuisbedrijf de spullen voor je ophalen. Je spullen worden in de opslagruimtes beveiligd en verwarmd bewaard.

Welke extra diensten kun je huren bij G Den Dikken Verhuizingen?

G Den Dikken Verhuizingen is vooral bekend om zijn woonklaarservice, waarbij alle werkzaamheden die je nieuwe woning woonklaar maken zijn inbegrepen. Naast deze extra dienst biedt het verhuisbedrijf nog andere extra services aan:

 • Demontage en montage van meubilair
 • Inpakken en uitpakken van inboedel
 • Piano en vleugel vervoer
 • Tijdelijke opslag
 • Transportmogelijkheden
 • Verhuisbenodigdheden kopen of huren

Vraag offertes aan

Door offertes aan te vragen kun je tot wel 30% besparen op de totale kosten van een verhuizing. Ook vergelijk je tot vier bedrijven bij jou uit de regio zodat je zeker weet dat je een bedrijf vindt dat bij jou past.

Disclaimer: “Onze publicaties zijn louter informatief van aard en daaraan kunnen geen rechten worden ontleend. De informatie is ontleend aan (openbare) bronnen op de datum van publicatie. Wij hebben géén commerciële band met partijen of merken die wij in onze publicaties noemen.”

Gratis offertes vergelijken?

Wij scoren een 9!

Meer nieuws:

Meer blogs