Informatie en advies over verhuizen sinds 2006
Gratis offertes vergelijken?

Verhuisbedrijf Gebroeders Krijnen Holding B.V.Wanneer je wil verhuizen met een professioneel verhuisbedrijf, dat er alles aan doet om je vertrouwen te winnen, dan ben je aan het goede adres bij verhuisbedrijf Gebroeders Krijnen Holding B.V. Als onderdeel van de Erkende Verhuizers kies je voor kwaliteit.

Contactgegevens verhuisbedrijf Gebroeders Krijnen Holding B.V.

Voordat er wordt ingegaan op de diensten die Gebroeders Krijnen Holding B.V. levert, volgen nu eerst de contactgegevens van het verhuisbedrijf en de in te huren extra diensten in een overzichtelijke tabel.

Gebroeders Krijnen Holding B.V.
Adresgegevens De Hoge Brug 10

6581 AJ Malden

Telefoonnummer 024-3581604
E-mailadres info@gebr-krijnen.nl
Website www.gebr-krijnen.nl
Opgericht in 1971
Keurmerk aanwezig? Erkende Verhuizers
Certificeringen Nee
Soort verhuizingen Internationale verhuizingen

Particuliere verhuizingen

Zakelijke verhuizingen

Extra diensten In en uitpakken inboedel

Demonteren monteren inboedel

Aanwezigheid verhuislift

Opslag inboedel

Verhuisdozen en -materiaal verkrijgbaar

Garantieregelingen Garantiecertificaat Erkende Verhuizer

 

Waarin is Gebroeders Krijnen Holding B.V. anders?

Zoals al eerder vermeld is het vertrouwen van de klant van belang bij Gebroeders Krijnen Holding B.V. Een deel van dit vertrouwen wordt opgewekt door het keurmerk Erkende Verhuizers. Hierdoor voldoet Gebroeders Krijnen Holding B.V. namelijk aan de strengste kwaliteitseisen van de organisatie op het gebied van veiligheid, milieu en kwaliteit. Als klant krijg je hierdoor drie belangrijke garanties: verhuisverzekering, aanbetalingsgarantie en verhuisgarantie. Naast verzorgde verhuisdiensten kun je ook gebruikmaken van een beveiligde en verwarmde meubelopslag en tig andere extra diensten. Alles ten behoeve van de tevredenheid van de klant.

De specialisaties van Gebroeders Krijnen Holding B.V.

De Gebroeders Krijnen Holding B.V. is gespecialiseerd in particuliere en zakelijke verhuizingen nationaal en internationaal. Deze verhuisprocessen verlopen allemaal volgens vaste stappen. Eerst komt een vertegenwoordiger langs voor een inventarisatie van de inboedel en om de mogelijkheden te bekijken. Kies je er dan voor om zelf je inboedel in te pakken, dan levert Gebroeders Krijnen Holding B.V. de verhuisdozen ruim van tevoren. Op de verhuisdag wordt deskundig personeel ingezet, die de verhuiswagens efficiënt inladen. Aan het eind van de verhuizing wordt je inboedel op de plaats gezet en de verhuisdozen worden na een berichtje van jou opgehaald.

Welke extra diensten kun je huren bij Gebroeders Krijnen Holding B.V.?

Wanneer je jouw verhuizing door Gebroeders Krijnen Holding B.V. laat uitvoeren, wordt je volledig ontzorgd. Je kunt er echter ook voor kiezen om Gebroeders Krijnen Holding B.V. in te schakelen voor een aantal losse verhuisdiensten. Dit zijn de mogelijkheden:

  • Inpakken en uitpakken inboedel
  • Demonteren en weer monteren inboedel
  • Huren van een verhuislift
  • Het opslaan van (overtollige) inboedel
  • Huren van verhuisdozen en ander verhuismateriaal

Vraag offertes aan

Door offertes aan te vragen kun je tot wel 30% besparen op de totale kosten van een verhuizing. Ook vergelijk je gratis én vrijblijvend meerdere bedrijven bij jou uit de regio.

Disclaimer: “Onze publicaties zijn louter informatief van aard en daaraan kunnen geen rechten worden ontleend. De informatie is ontleend aan (openbare) bronnen op de datum van publicatie. Wij hebben géén commerciële band met partijen of merken die wij in onze publicaties noemen.”

Gratis offertes vergelijken?

Wij scoren een 9!

Meer nieuws:

Meer blogs