Informatie en advies over verhuizen sinds 2006
Gratis offertes vergelijken?

Verhuisbedrijf Hans Vos Verhuizingen B.V.Er is van alles te doen en te zien in de Noord-Brabantse stad Helmond. Hou je van kunst, cultuur, geschiedenis of ben je meer een gezelligheidsmens? Helmond is een stad voor iedereen. Het is daarom niet verwonderlijk dat veel mensen naar Helmond verhuizen. Het ligt in de nabijheid van de grote stad Eindhoven, maar is minder druk dan zijn grote broer en daardoor ideaal om lekker tot rust te komen. Ben je van plan om naar Helmond te verhuizen, dan is het raadzaam om dit te doen met een professioneel verhuisbedrijf. De naam hiervoor in Helmond en omstreken is bijvoorbeeld verhuisbedrijf Hans Vos Verhuizingen B.V. Dit is een relatief jong verhuisbedrijf, maar neemt je bekwaam het hele verhuisproces uit handen zodat jij zorgeloos kunt verhuizen.

Contactgegevens verhuisbedrijf Hans Vos Verhuizingen B.V.

Voordat er wordt ingegaan op de diensten die Hans Vos Verhuizingen B.V. levert, volgen nu eerst de contactgegevens van het verhuisbedrijf en de in te huren extra diensten in een overzichtelijke tabel.

Hans Vos Verhuizingen B.V.
Adresgegevens Vlierdensedijk 53
5705 CK  Helmond
Telefoonnummer 049-2522345
E-mailadres Info@hansvos.nl
Website www.hansvos.nl
Opgericht in 2003
Keurmerk aanwezig? Nee
Certificeringen Nee
Soort verhuizingen Zakelijk

Particulier

Internationaal

Extra diensten Inboedelopslag

Transportdiensten

Garantieregelingen Verzekerd

 

Waarom zou je kiezen voor Hans Vos Verhuizingen B.V.?

Ondanks het feit dat Hans Vos Verhuizingen B.V. pas actief is in de verhuisbranche sinds 2003, heeft het verhuisbedrijf een goede reputatie verworven. Het biedt een professionele verhuisdienst aan. Het bedrijf beschikt over geschoolde verhuizers, stevige verpakkingsmaterialen en een hypermodern wagenpark van verhuiswagens. Hierbij bestaat het verhuisproces uit vier duidelijke stappen, zodat je nooit voor verrassingen voor, tijdens en na de verhuizing komt te staan.

De specialisaties van Hans Vos Verhuizingen B.V.

Hans Vos Verhuizingen B.V. is gespecialiseerd in particuliere verhuizingen en zakelijke verhuizingen zowel nationaal als internationaal. Bij beide types verhuizingen wordt er gewerkt volgens een strak stappenplan van vier stappen:

  • De inventarisatie van inboedel en persoonlijke wensen
  • De voorbereiding: een offerte wordt opgemaakt en een plan van aanpak wordt opgesteld met draaiboeken en verhuisinstructies.
  • De uitvoering: met het juiste verhuis- en inlaadmaterieel wordt de daadwerkelijke verhuizing uitgevoerd.
  • De nazorg: controleren met je of alles goed is verlopen

Welke extra diensten biedt Hans Vos Verhuizingen B.V.?

Bij Hans Vos Verhuizingen B.V. heb je de keuze uit twee extra diensten. Je hebt de inboedelopslag voor als je bijvoorbeeld tussen twee woningen in zit. Hans Vos Verhuizingen B.V. heeft een opslagdepot, dat geconditioneerd, inbraakpreventief en brandveilig is. Je kunt je spullen zelf naar het depot vervoeren of je laat het transport hiervan aan Hans Vos Verhuizingen B.V. over.

Vraag offertes aan

Door offertes aan te vragen kun je tot wel 30% besparen op de totale kosten van een verhuizing. Ook vergelijk je gratis én vrijblijvend meerdere bedrijven bij jou uit de regio.

Disclaimer: “Onze publicaties zijn louter informatief van aard en daaraan kunnen geen rechten worden ontleend. De informatie is ontleend aan (openbare) bronnen op de datum van publicatie. Wij hebben géén commerciële band met partijen of merken die wij in onze publicaties noemen.”

 

 

Gratis offertes vergelijken?

Wij scoren een 9!

Meer nieuws:

Meer blogs