Informatie en advies over verhuizen sinds 2006
Gratis en vrijblijvend

Verhuisbedrijf Harreman Verhuizingen Top MoversIn het noorden van Heerlen ligt een groot industrieterrein, grenzend aan de woon- en autoboulevard. Op dit industrieterrein, De Koumen genaamd, ligt een erkend verhuisbedrijf met een gerenommeerde naam: verhuisbedrijf Harreman Verhuizingen Top Movers. Harreman Verhuizingen Top Movers is niet alleen aangesloten bij het keurmerk Erkende Verhuizers, maar ook aangesloten bij verhuisorganisatie Top Movers. Deze organisatie bestaat uit erkende familiebedrijven, die samen zorgen voor kwaliteit en service.

Contactgegevens verhuisbedrijf Harreman Verhuizingen Top Movers

In onderstaande tabel vind je alle contactgegevens van Harreman Verhuizingen Top Movers. Tevens vind je er alle verhuizingen, waarin het bedrijf gespecialiseerd is. Als laatste kun je in een oogopslag zien welke extra diensten Harreman Verhuizingen Top Movers aanbiedt.

Harreman Verhuizingen Top Movers
Adresgegevens

De Koumen 28

6433 KD Heerlen

Telefoonnummer

045-5233333

E-mailadres

info@harreman.nl

Website

www.harreman.nl

Opgericht in 1931
Keurmerk aanwezig?

Erkende Verhuizers

Certificeringen

ISO certificering

VCA certificering

Milieu certificering

EV certificering

MVO

Soort verhuizingen

Privé verhuizingen

Zakelijke verhuizingen

Internationale verhuizingen

Extra diensten

Grote meubels vervoer

Handymanservices

Verhuiswinkel

Facility management

Opslag voor inboedel, kunst, meubels, containers, pallets en archief

Garantieregelingen

Garantiecertificaat Erkende Verhuizers

 

Waarom is Harreman Verhuizingen Top Movers beter dan andere verhuisbedrijven in Heerlen en omstreken?

Harreman Verhuizingen Top Movers staat garant voor een piekfijn verzorgde verhuisdag door het professionele verhuisteam en de diverse verhuishulpmiddelen. Maatwerk wordt altijd geboden en daardoor is er veel persoonlijke aandacht. Daarnaast wordt een verhuizing met zorg uitgevoerd. Verhuizen met Harreman Verhuizingen Top Movers zorgt voor maximale zekerheid bij jou als klant, want je weet zeker dat je bezittingen in goede handen zijn. Hierbij zijn er diverse verhuismogelijkheden. Op particulier gebied is dit bijvoorbeeld:

 • Verhuizing van alleen grote meubels
 • Verhuizen naar seniorenwoning
 • Verhuizen naar flat of appartement
 • Verhuizen naar gezinswoning
 • Verhuizen naar vrijstaande woning, villa of penthouse
 • Handymanservices
 • Inboedelopslag

De specialisaties van Harreman Verhuizingen Top Movers

Harreman Verhuizingen Top Movers is gespecialiseerd in particuliere en zakelijke verhuizingen zowel nationaal als internationaal en dit door het Top Movers netwerk allemaal tegen de voordeligste tarieven. Want ook internationaal staat Harreman Verhuizingen Top Movers zijn mannetje. Verhuisorganisatie Top Movers is namelijk onderdeel van sommige vooraanstaande, internationaal erkende verhuisorganisaties. Deze organisaties onderscheiden zich door moderne en efficiënte werkwijzen. Hierdoor ben je ook internationaal verzekerd van hoogwaardig verpakkingsmateriaal, administratieve zaken zoals douanepapieren en een allrisk verzekering van deur tot deur.

Extra diensten bij het bedrijf

Naast full service verhuizingen kun je bij Harreman Verhuizingen Top Movers ook gebruikmaken van een groot aantal extra diensten, zoals hieronder benoemd:

 • Vervoer van grote meubels
 • Handymanservices
 • Verhuiswinkel
 • Facility management
 • Opslag voor inboedel, kunst, meubels, containers, pallets en archief

Vraag offertes aan

Door offertes aan te vragen kun je tot wel 30% besparen op de totale kosten van een verhuizing. Ook vergelijk je gratis én vrijblijvend meerdere bedrijven bij jou uit de regio.

Disclaimer: “Onze publicaties zijn louter informatief van aard en daaraan kunnen geen rechten worden ontleend. De informatie is ontleend aan (openbare) bronnen op de datum van publicatie. Wij hebben géén commerciële band met partijen of merken die wij in onze publicaties noemen.”

Gratis offertes vergelijken?

Wij scoren een 9!

Meer nieuws:

Meer blogs