Informatie en advies over verhuizen sinds 2006
Gratis en vrijblijvend

Verhuisbedrijf Hilversumse Verhuisservice V.O.F.Al 35 jaar is verhuisbedrijf Hilversumse Verhuisservice V.O.F actief in de verhuisbranche. Vakmanschap en zekerheid: daar staat het verhuisbedrijf voor.

Hoe bereik je verhuisbedrijf Hilversumse Verhuisservice V.O.F.?

Voordat er wordt ingegaan op de diensten die Hilversumse Verhuisservice V.O.F. levert, volgen nu eerst de contactgegevens van het verhuisbedrijf en de in te huren extra diensten in een overzichtelijke tabel.

Hilversumse Verhuisservice V.O.F.
Adresgegevens Bosdrift 14

1215 AL Hilversum

Telefoonnummer 035-6233778
E-mailadres info@hilversumseverhuisservice.nl
Website www.hilversumseverhuisservice.nl
Opgericht in 1998
Keurmerk aanwezig? Nee
Certificeringen Nee
Soort verhuizingen Particuliere verhuizing

Seniorenverhuizing

Bedrijfsverhuizing

Extra diensten Handymanservice

Schoonmaakservice

Opslag

Verhuur verhuislift

Verhuur verhuismateriaal

Verhuur verhuiswagen plus verhuizer

Inpakservice

(de)montageservice

Piano en vleugel vervoer

Zware meubel vervoer

Garantieregelingen Nee

 

Waarin onderscheidt de Hilversumse Verhuisservice V.O.F. zich van andere?

Bij de Hilversumse Verhuisservice V.O.F staat persoonlijke aandacht centraal. Hierbij wordt er aandacht geboden voor, tijdens en na je verhuizing. Verhuizen is immers meer dan het vervoeren van je huisraad van je oude naar je nieuwe adres. Verhuizingen beginnen met een goede voorbereiding en eindigen met je nieuwe adres woonklaar te maken. Ook bij je doe-het-zelf verhuizing kun je de Hilversumse Verhuisservice V.O.F inschakelen. Naast complete verhuizingen kun je het verhuisbedrijf namelijk ook inhuren voor verhuur van een verhuislift met besturing of een verhuiswagen met bestuurder of gewoon verhuismateriaal.

De specialisaties van de Hilversumse Verhuisservice V.O.F

De grote specialisatie van de Hilversumse Verhuisservice V.O.F is verhuizingen. Dit begrip kun je breed opvatten. Het omvat alle werkzaamheden voor, tijdens en na je verhuizing. Je kunt het verhuisbedrijf kortom inschakelen voor een complete zorgeloze verhuizing, maar je kunt het bedrijf tevens inschakelen voor losse klussen tijdens je doe-het-zelf verhuizing. Daarnaast biedt de Hilversumse Verhuisservice V.O.F verscheidene opslagmogelijkheden aan. Je kunt je inboedel zelf aanleveren bij de goed verwarmde en beveiligde opslagruimte of je kunt je huisraad door de Hilversumse Verhuisservice V.O.F laten ophalen.

De extra diensten van de Hilversumse Verhuisservice V.O.F.

Naast complete verhuizingen kun je de Hilversumse Verhuisservice V.O.F ook inschakelen voor losse extra diensten, zoals:

  • (De)Montageservice
  • Handymanservice
  • Inpakservice
  • Opslag
  • Piano en vleugel vervoer
  • Schoonmaakservice
  • Verhuur verhuislift
  • Verhuur verhuismateriaal
  • Verhuur verhuiswagen plus verhuizer
  • Zware meubel vervoer

Vraag offertes aan

Door offertes aan te vragen kun je tot wel 30% besparen op de totale kosten van een verhuizing. Ook vergelijk je gratis én vrijblijvend meerdere bedrijven bij jou uit de regio.

Disclaimer: “Onze publicaties zijn louter informatief van aard en daaraan kunnen geen rechten worden ontleend. De informatie is ontleend aan (openbare) bronnen op de datum van publicatie. Wij hebben géén commerciële band met partijen of merken die wij in onze publicaties noemen.”

 

Gratis offertes vergelijken?

Wij scoren een 9!

Meer nieuws:

Meer blogs