Informatie en advies over verhuizen sinds 2006
Gratis verhuisbedrijf offertes vergelijken?

Verhuisbedrijf Horst TotaalOp zoek naar een verhuisbedrijf in de omgeving van Zwolle, die meer doet dan alleen verhuizen? Dan ben je bij verhuisbedrijf Horst Totaal aan het goede adres. Horst Totaal is niet alleen een naam in de verhuisbranche, maar neemt sinds begin jaren negentig jou ook eventuele zorgen over de wooninrichting uit handen.

Contactgegevens van verhuisbedrijf Horst Totaal?

Hieronder volgt een tabel met de contactgegevens van Horst Totaal. Ook zie je er op een overzichtelijke manier in welk type verhuizingen het bedrijf gespecialiseerd is en welke extra diensten hierbij om de hoek komen kijken.

Horst Totaal
Adresgegevens Ohmstraat 8
8013 PZ Zwolle
Telefoonnummer 038-4237259
E-mailadres info@horsttotaal.nl
Website www.horsttotaal.nl
Opgericht in 1989
Keurmerk aanwezig? Erkende Verhuizer
Certificeringen CBW Erkend
Soort verhuizingen Particuliere verhuizingen

Scholen verhuizingen

Instellingen verhuizingen

Bedrijfsverhuizingen

Internationale verhuizingen

Extra diensten Opslag

Inpakservice

(de)montageservice

Verhuislift huren

Verhuiscontainer huren

Handymanservice

Woninginrichting

Garantieregelingen Verhuisverzekering en verhuisgarantie

Waarom moet je Horst Totaal kiezen boven andere verhuisbedrijven in de regio?

Horst Totaal verzorgt een totaalpakket tijdens je verhuizing. Waar je bij overige verhuisbedrijven de verhuisdiensten hebt en de extra diensten, die betrekking hebben op je verhuizing, zoals een handymanservice en schoonmaakservice, levert Horst ook nog diensten na de daadwerkelijke verhuizing. Uiteraard kun je bij Horst Totaal ook een aantal extra diensten inschakelen voor tijdens je verhuizing. Ook Horst heeft bijvoorbeeld een inpakservice en (de)montageservice. Daarnaast is Horst Totaal ook nog een echte projectverhuizer, waarbij scholen verhuizen en instellingen verhuizen alledaagse kost is en waarbij de prioriteit is deze verhuizing snel en efficiënt te laten verlopen. De bedrijven en instellingen moeten immers een zo kort mogelijke doorlooptijd hebben, zodat ze snel weer in business zijn.

Waarin is Horst Totaal gespecialiseerd?

De specialisatie van verhuisbedrijf Horst Totaal kan in twee delen gesplitst worden. Ten eerste houdt het bedrijf zich jarenlang al bezig met particuliere verhuizingen en projectverhuizingen. Ten tweede is Horst Totaal een specialist op het gebied van woon- of kantoor inrichting. Hierbij houdt het bedrijf zich bezig met zaken als: vloeren leggen, raamdecoraties ophangen, kast op maat maken, schilderen en behangen en horren op maat. Het verhuisbedrijf helpt je graag met persoonlijk advies bij de inrichting van je kantoor of huis.

Welke extra diensten biedt Horst Totaal zijn klanten?

Horst Totaal verzorgt dus naast je verhuizing ook je wooninrichting, als je hier behoefte aan hebt. Daarnaast biedt Horst Totaal ook een aantal extra diensten met betrekking tot de verhuizing aan:

  • Inpakservice
  • (de)montageservice
  • Opslag
  • Handymanservice
  • Grote stukken vervoeren
  • Verhuur verhuislift
  • Verhuur verhuiscontainers

Vraag offertes aan

Door offertes aan te vragen kun je tot wel 30% besparen op de totale kosten van een verhuizing. Ook vergelijk je gratis én vrijblijvend meerdere bedrijven bij jou uit de regio.

Disclaimer: “Onze publicaties zijn louter informatief van aard en daaraan kunnen geen rechten worden ontleend. De informatie is ontleend aan (openbare) bronnen op de datum van publicatie. Wij hebben géén commerciële band met partijen of merken die wij in onze publicaties noemen.”

Gratis verhuisbedrijf offertes vergelijken?

Wij scoren een 9!

Laatste nieuws

studentenverhuisservice

Studentenverhuisservice

juli 14, 2023

Studenten verhuizen vaak, of het nu naar een nieuwe stad of naar

Verhuizen tijdens de zwangerschap

juli 14, 2023

Verhuizen is een stressvolle tijd. Er moet van alles geregeld worden. Op

Laat nooit meer een verhuisdoos sneuvelen met deze tips

juli 14, 2023

Vroeg of laat ga je een keer verhuizen. Sommige mensen doen het