Informatie en advies over verhuizen sinds 2006
Gratis offertes vergelijken?

Verhuisbedrijf J. Dorenbos VerhuizingenEen verhuisbedrijf inhuren, kost altijd meer geld dan een doe-het-zelf verhuizing, maar de voordelen zijn enorm. Het belangrijkste voordeel is nog wel dat je afscheid kunt nemen van jouw verhuisstress door de zorgen voor je verhuizing uit handen te geven aan vakmensen, die weten hoe ze dit moeten aanpakken. Voor een verzorgde en verzekerde verhuizing in Emmen en omgeving kies je bijvoorbeeld het Drentse verhuisbedrijf J. Dorenbos Verhuizingen. J. Dorenbos Verhuizingen is aangesloten bij het keurmerk Erkende Verhuizers, waardoor je verzekerd bent van kwaliteit en service.

Contactgegevens verhuisbedrijf J. Dorenbos Verhuizingen

In onderstaande tabel vind je de contactgegevens van J. Dorenbos Verhuizingen. Tevens kun je er nalezen in welke verhuizingen het bedrijf gespecialiseerd is en welke extra services je kunt inhuren.

J. Dorenbos Verhuizingen
Adresgegevens Charles Darwinstraat 3

7825 AB Emmen

Telefoonnummer Tel: 059-1613405

Fax: 059-1616281

E-mailadres info@dorenbosverhuizingen.nl
Website www.dorenbosverhuizingen.nl
Opgericht in 1967
Keurmerk aanwezig? Erkende Verhuizer
Certificeringen Nee
Soort verhuizingen Particulier verhuizingen, waaronder seniorenverhuizingen

Zakelijke verhuizingen, waaronder kantoor- en projectverhuizingen intern en extern

Internationale verhuizingen

Extra diensten Opslag

Grote meubels verhuizen

Woning oplevering

Handymanservices

Garantieregelingen Inboedel verzekerd tot €100.000 op basis van nieuwwaarde

 

Wat maakt J. Dorenbos Verhuizingen anders?

Er wordt zorgvuldig te werk gegaan en er worden verhuizers ingezet, die met passie verhuizen. Daarnaast is het wagenpark van J. Dorenbos Verhuizingen modern en goed onderhouden, waardoor je inboedel ook veilig verhuisd kan worden. Je hoeft hierbij niet J. Dorenbos Verhuizingen alleen maar in te schakelen voor een complete verhuizing. J. Dorenbos Verhuizingen biedt je ook de mogelijkheid om het verhuisbedrijf in te schakelen voor alleen losse diensten, zoals het verhuizen van grote meubels of de handymandiensten.

De specialismen van het bedrijf

J. Dorenbos Verhuizingen is gespecialiseerd in het verhuizen van particulieren nationaal of internationaal. Daarnaast heeft het de focus liggen op het verhuizen van relaties op de zakelijke verhuismarkt, zoals kantoren- en projectverhuizingen. Hierbij verhuis je in volledige zekerheid. Dat wil zeggen dat het verhuisbedrijf je drie garanties aanbiedt:

  • Een uitgebreide verhuisverzekering, waarbij je tot maximaal €100.000 vergoedt krijgt op basis van nieuwwaarde.
  • De verhuisgarantie. Dit zorgt ervoor dat bij een faillissement of surseance van betaling van het verhuisbedrijf je je kunt beroepen op de Erkende Verhuizers, die er dan met spoed voor zorgen dat je verhuizing door een ander erkend verhuisbedrijf uitgevoerd wordt.
  • De aanbetalingsgarantie biedt je zekerheid dat je eventuele aanbetaling tot maximaal een kwart van de overeengekomen verhuisprijs door de Erkende Verhuizers is gegarandeerd, als je de verhuizing alsnog door een ander erkend verhuisbedrijf laat uitvoeren.

Extra diensten

J. Dorenbos Verhuizingen hoef je niet per se in te schakelen voor een complete verhuizing. Je kunt bij het Drentse verhuisbedrijf ook los gebruikmaken van extra diensten, zoals:

  • De opslag van inboedel, inventaris of archief
  • Grote meubels verhuizen, zoals witgoed, kasten, bedden, banken en piano’s
  • De oude woning bezemschoon opleveren
  • Handymanservices, zoals het aansluiten en ophangen van meubels en apparaten

Vraag offertes aan

Door offertes aan te vragen kun je tot wel 30% besparen op de totale kosten van een verhuizing. Ook vergelijk je gratis én vrijblijvend meerdere bedrijven bij jou uit de regio.

Disclaimer: “Onze publicaties zijn louter informatief van aard en daaraan kunnen geen rechten worden ontleend. De informatie is ontleend aan (openbare) bronnen op de datum van publicatie. Wij hebben géén commerciële band met partijen of merken die wij in onze publicaties noemen.”

 

 

Gratis offertes vergelijken?

Wij scoren een 9!

Meer nieuws:

Meer blogs