Informatie en advies over verhuizen sinds 2006
Gratis verhuisbedrijf offertes vergelijken?

Verhuisbedrijf Jan Hofman VerhuizingenVerhuizen naar Almelo met een professioneel verhuisbedrijf, dat de verhuisspecialist is van de stad? Dan ben je bijvoorbeeld aan het goede adres bij verhuisbedrijf Jan Hofman Verhuizingen. Dit relatief jonge verhuisbedrijf is aangesloten bij het keurmerk Erkende Verhuizers en bevat ISO certificeringen, waardoor je verzekerd bent van kwaliteit, deskundigheid en veiligheid. Jan Hofman biedt daarnaast voor iedere verhuizing een uniek pakket, waardoor er voor elke verhuizing een oplossing gevonden kan worden.

Contactgegevens verhuisbedrijf Jan Hofman Verhuizingen?

Voordat er wordt ingegaan op de diensten die Jan Hofman Verhuizingen levert, volgen nu eerst de contactgegevens van het verhuisbedrijf en de in te huren extra diensten in een overzichtelijke tabel.

Jan Hofman Verhuizingen
Adresgegevens Schutsluis 6

7681 KG Vroomshoop

Telefoonnummer 054-6642734
E-mailadres info@hofman.nu
Website www.hofman.nu
Opgericht in 2006
Keurmerk aanwezig? Erkende Verhuizers
Certificeringen ISO 9001
Soort verhuizingen Particuliere verhuizingen

Zakelijke verhuizingen

Internationale verhuizingen

Extra diensten Inpakservice

Demonteren en monteren

Opslag

Transport mogelijkheden

Garantieregelingen Garantiecertificaat Erkende Verhuizers

 

Waarin is Jan Hofman Verhuizingen anders?

Naast compleet uitgevoerde verhuizingen en verhuizingen waarbij Jan Hofman Verhuizingen deels helpt, voert het verhuisbedrijf ook allerlei transporten uit voor zijn klanten. Met Jan Hofman Transport verloopt het vervoer van je goederen op rolletjes. Jan Hofman Verhuizingen houdt zich bezig met diverse transporten in binnenland en buitenland. Deze transporten kunnen plaatsvinden met of zonder een laadkraan en loskraan. Door Jan Hofman in te schakelen voor je transporten bespaar je veel geld, want je hoeft geen telekraan te huren. Ook containers en units voor de opslag van je inboedel worden aan je deur geleverd en vervolgens verplaatst naar de opslag.

Waarin is Jan Hofman Verhuizingen gespecialiseerd?

Jan Hofman Verhuizingen houdt zich bezig met twee kernzaken. Allereerst de verhuizingen. Jan Hofman Verhuizingen is gespecialiseerd in verhuizingen van particuliere en zakelijke aard. Daarnaast levert het bij een doe-het-zelf verhuizing containers en vervoert deze naar de nieuwe plaats van bestemming. Bij welk soort verhuizing dan ook, maatwerk wordt geboden en voor iedere verhuisklus wordt een passende oplossing verzonnen. Een tweede kernactiviteit is het transport. Hierbij moet je denken aan het transport van goederen in Nederland, maar ook internationaal. Daarnaast valt onder de transportmogelijkheden de levering van units en containers voor de inboedelopslag. Als laatste kan Jan Hofman Verhuizingen speciale transporten voor je regelen. Hiervoor dien je van tevoren contact op te nemen met Jan Hofman Verhuizingen.

Van welke extra diensten kun je gebruikmaken bij Jan Hofman Verhuizingen?

Naast verhuizingen en transportmogelijkheden kun je Jan Hofman Verhuizingen ook inschakelen voor de volgende aanvullende diensten:

  • Demontage
  • Montage
  • Inpakken
  • Uitpakken
  • Opslag

Vraag offertes aan

Door offertes aan te vragen kun je tot wel 30% besparen op de totale kosten van een verhuizing. Ook vergelijk je gratis én vrijblijvend meerdere bedrijven bij jou uit de regio.

Disclaimer: “Onze publicaties zijn louter informatief van aard en daaraan kunnen geen rechten worden ontleend. De informatie is ontleend aan (openbare) bronnen op de datum van publicatie. Wij hebben géén commerciële band met partijen of merken die wij in onze publicaties noemen.”

 

Gratis verhuisbedrijf offertes vergelijken?

Wij scoren een 9!

Laatste nieuws

studentenverhuisservice

Studentenverhuisservice

juli 14, 2023

Studenten verhuizen vaak, of het nu naar een nieuwe stad of naar

Verhuizen tijdens de zwangerschap

juli 14, 2023

Verhuizen is een stressvolle tijd. Er moet van alles geregeld worden. Op

Laat nooit meer een verhuisdoos sneuvelen met deze tips

juli 14, 2023

Vroeg of laat ga je een keer verhuizen. Sommige mensen doen het