Informatie en advies over verhuizen sinds 2006
Gratis en vrijblijvend

Verhuisbedrijf Kei VerhuizersEen verhuizing kan veel tijd en energie van je vergen, wanneer je alles zelf wil doen. Veel mensen hebben er dientengevolge de tijd en zin niet voor. In dat geval is het vaak raadzaam om een professioneel verhuisbedrijf in te huren, die je de verhuizing geheel of gedeeltelijk uit handen neemt. Hierbij moet je met een betrouwbare verhuispartner in zee gaan. Een zo’n betrouwbare verhuispartner in Amersfoort is verhuisbedrijf bijvoorbeeld Kei Verhuizers. Kei Verhuizers is opgericht in 2015 en is hiermee een vrij jong verhuisbedrijf.

Contactgegevens Kei Verhuizers

Wil je contact opnemen met Kei Verhuizers, dan kun je onderstaande tabel gebruiken. Hier vind je alle contactgegevens van het verhuisbedrijf en de soort verhuizingen waar het bedrijf gespecialiseerd in is. Daarnaast vind je kort een overzicht van de extra diensten.

 

Kei Verhuizers
Adresgegevens Geen bezoekadres
Telefoonnummer +31648267314
E-mailadres patrick@keiverhuizers.nl
Website www.keiverhuizers.nl
Opgericht in 2015
Keurmerk aanwezig? Nee
Certificeringen n.v.t.
Soort verhuizingen Particuliere verhuizingen

Senioren verhuizingen

Zakelijke verhuizingen

Extra diensten Inpakservice

Pianovervoer

(de)montage service

Vrij gebruik verpakkingsmaterialen en verhuismaterialen

Garantieregelingen n.v.t.

 

Waarin blinkt Kei Verhuizers uit?

Kei Verhuizers verzorgen particuliere en zakelijke verhuizingen. Hierbij kun je kiezen tussen zelf verhuizen en Kei inhuren om het zware werk te doen of je complete verhuizing over te laten aan Kei Verhuizingen. In dit laatste geval zal Kei ook helpen met inpakken, demonteren en monteren en met loskoppelen van witgoed. Kei Verhuizers zijn daarnaast flexibel, want ze verhuizen ook in het weekend. Ideaal als je doordeweeks veel moet werken en geen tijd hebt om te verhuizen. Ook op seniorenverhuizingen is het bedrijf gericht. Hierbij biedt het verhuisbedrijf diensten aan als de opleverservice, inpakservice en ondersteuning van de senior. Persoonlijke aandacht is hierbij ook een kernpunt immers.

De extra’s van Kei Verhuizers

In vier eenvoudige stappen is je hele verhuizing geregeld. Hierbij biedt Kei Verhuizers ook nog een aantal extra diensten aan, waarvan je gebruik kunt maken:

  • Inpakservice
  • Demonteren en monteren
  • Levering verpakkingsmateriaal
  • Bezemschoon opleveren oude woning bij seniorenverhuizingen
  • Schenken overbodige inboedel aan goede doelen bij seniorenverhuizingen

Vraag offertes aan

Door offertes aan te vragen kun je tot wel 30% besparen op de totale kosten van een verhuizing. Ook vergelijk je gratis én vrijblijvend meerdere bedrijven bij jou uit de regio.

Disclaimer: “Onze publicaties zijn louter informatief van aard en daaraan kunnen geen rechten worden ontleend. De informatie is ontleend aan (openbare) bronnen op de datum van publicatie. Wij hebben géén commerciële band met partijen of merken die wij in onze publicaties noemen.”

Gratis offertes vergelijken?

Wij scoren een 9!

Meer nieuws:

Meer blogs