Informatie en advies over verhuizen sinds 2006
Gratis offertes vergelijken?

Verhuisbedrijf MAST VerhuizingenAls je een verhuizing op de planning hebt staan naar de stad Groningen, dan zijn er toch wel wat zaken waar je rekening mee moet houden. Denk bijvoorbeeld aan het tijdig inschrijven bij de nieuwe gemeente, omdat je anders een boete krijgt. Aangezien je verhuizing al flink wat kosten met zich meebrengt, wil je natuurlijk geen geld verspillen aan een boete. En toch is er een kans dat je een inschrijving vergeet in de stress rondom je verhuizing. Geef daarom deze zorgen uit handen aan een erkend verhuisbedrijf, zoals MAST Verhuizingen in Groningen.

Hoe kan ik verhuisbedrijf MAST Verhuizingen bereiken?

Hieronder vind je in een tabel de contactgegevens van MAST Verhuizingen. Daarnaast zie je op welke soort verhuizingen het verhuisbedrijf zich richt en welke extra services hierbij worden aangeboden.

MAST Verhuizingen
Adresgegevens Osloweg 133
9723 BK Groningen
Telefoonnummer 050–5421515
E-mailadres info@mastverhuizingen.nl
Website www.mastverhuizingen.nl
Opgericht in 1949
Keurmerk aanwezig? Erkende Verhuizers
Certificeringen FEDEMAC
Soort verhuizingen Particuliere verhuizingen zowel nationaal als internationaal

Zakelijke verhuizingen zowel nationaal als internationaal

Extra diensten Goederenopslag

Inboedelopslag

Archiefopslag en archiefbeheer

Levering verhuismaterialen

Handymanservice

Sleutel tot sleutel service

Garantieregelingen Garantiecertificaat van de Erkende Verhuizers

 

Waarin is MAST Verhuizingen gespecialiseerd?

MAST Verhuizingen is ooit begonnen met regionale verhuizingen voor particulieren en bedrijven. Inmiddels heeft het bedrijf zich uitgebreid als internationale verhuizer. Maar inmiddels kun je MAST Verhuizingen ook inschakelen voor een betrouwbare opslag van je inboedel, goederen en archief. Hiernaast biedt het verhuisbedrijf diensten als verhuur van verhuismateriaal aan en handymanservices, waardoor het een totaalaanbieder is op het gebied van particuliere en bedrijfsverhuizingen.

Welke extra diensten biedt MAST Verhuizingen aan?

Het bedrijf biedt ook de volgende extra diensten aan:

  • Je inboedel opslaan
  • Je goederen opslaan
  • Je archief opslaan en laten beheren
  • De handymanservice aanvragen
  • Verhuismateriaal, zoals een verhuislift, huren

Wanneer je goederen of je inboedel bij MAST wil laten opslaan, worden je spullen in een houten of stalen opslagcontainer bewaard in de opslagruimte van het bedrijfspand van MAST. De containers zijn voorzien van alarm en camera’s. De opslagruimte is geconditioneerd, waardoor je spullen verwarmd, droog en stofvrij opgeslagen worden. Voor het opslaan van een archief is er een andere oplossing. De archiefopslag vindt plaats in een brandveilige en geconditioneerde ruimte, waar je met een slimme indexering je archief zo kunt terugvinden.

Vraag offertes aan

Door offertes aan te vragen kun je tot wel 30% besparen op de totale kosten van een verhuizing. Ook vergelijk je gratis én vrijblijvend meerdere bedrijven bij jou uit de regio.

Disclaimer: “Onze publicaties zijn louter informatief van aard en daaraan kunnen geen rechten worden ontleend. De informatie is ontleend aan (openbare) bronnen op de datum van publicatie. Wij hebben géén commerciële band met partijen of merken die wij in onze publicaties noemen.”

Gratis offertes vergelijken?

Wij scoren een 9!

Meer nieuws:

Meer blogs