Informatie en advies over verhuizen sinds 2006
Gratis en vrijblijvend

Verhuisbedrijf Mondial BaarsVerhuizen met een lach op je gezicht en zonder zorgen? Dat klinkt iedereen toch wel prettig in de oren. Zorgeloos verhuizen doe je met een verhuisbedrijf dat aangesloten is bij het keurmerk Erkende Verhuizer. De Erkende Verhuizers bieden service, snelheid en kwaliteit, maar ook duurzaamheid van de verhuizing en een uitstekende garantieregeling. Een Erkende Verhuizer in Haarlem is bijvoorbeeld het verhuisbedrijf Mondial Baars Verhuizingen. Dit verhuisbedrijf dat al bestaat sinds 1928 en bestaat uit 22 medewerkers staat garant voor een kwalitatief goede uitvoering van alle verhuiswerkzaamheden.

Contactgegevens verhuisbedrijf Mondial Baars Verhuizingen

Hieronder volgt in een beknopt overzicht alle contactgegevens, waarmee je het Haarlemse verhuisbedrijf kunt bereiken. Tevens kun je er terugzien in welk soort verhuizingen het bedrijf gespecialiseerd is en welke extra services het aanbiedt.

Mondial Baars Verhuizingen
Adresgegevens Grijpensteinweg 4

2014 KX Haarlem

Telefoonnummer 023-5245566
E-mailadres sales@baarsverhuizingen.nl
Website www.baarsverhuizingen.nl
Opgericht in 1928
Keurmerk aanwezig? Erkende Verhuizer
Certificeringen ISO 9001

ISO 14001

OHSAS 18001

NIWO

OMA

EMG

FEDEMAC

Soort verhuizingen Particuliere verhuizingen

Internationale verhuizingen

Bedrijfsverhuizingen

Seniorenverhuizingen

Extra diensten Antiek en kunst verhuizen

Doe-het-zelf verhuizingen

Opslag

Winkel

Garantieregelingen Vergoeding op basis van dagwaarde

Waarin differentieert Mondial Baars Verhuizingen zich van andere?

Mondial Baars Verhuizingen is al meer dan negentig jaar actief in de verhuisbranche van Haarlem en omstreken. Hierdoor is het bedrijf uitgegroeid tot een lokale specialist. Bij Baars kun je ook kiezen voor een gedeeltelijke service, waarbij je de verhuizing tot op een bepaalde hoogte zelf uitvoert en het verhuisbedrijf alleen inschakelt voor aparte klussen, zoals het demonteren en monteren van meubels en apparaten.

Wat is de specialisatie van Mondial Baars Verhuizingen?

Mondial Baars Verhuizingen is gespecialiseerd in verhuizingen in Haarlem en omstreken. Hiermee heeft het verhuisbedrijf een uitstekende reputatie opgebouwd. Deze goede reputatie van Mondial Baars Verhuizingen toont zich ook in de aandacht die de verhuizers besteden aan het verhuisproces. Begrip en aandacht voor de klant is voor Mondial Baars Verhuizingen net zo belangrijk als veiligheid van jou en je inboedel.

De extra diensten van Mondial Baars Verhuizingen

Naast nationale en internationale verhuizingen, die voldoen aan de ISO en OHSAS certificeringen, biedt Mondial Baars Verhuizingen je ook een aantal extra services aan:

  • Opslag inboedel
  • Inpakservice en vervoer van kunst en antiek
  • Leveren en transporteren van verhuiscontainers bij een doe-het-zelf verhuizing
  • Maken van verhuisplannen en -instructies bij bedrijfsverhuizingen
  • Veilige verhuizing ICT
  • Alleen archief- en magazijnverhuizingen zijn ook mogelijk
  • Online verhuiswinkel voor verpakkings- en verhuismaterialen

Vraag offertes aan

Door offertes aan te vragen kun je tot wel 30% besparen op de totale kosten van een verhuizing. Ook vergelijk je gratis én vrijblijvend meerdere bedrijven bij jou uit de regio.

Disclaimer: “Onze publicaties zijn louter informatief van aard en daaraan kunnen geen rechten worden ontleend. De informatie is ontleend aan (openbare) bronnen op de datum van publicatie. Wij hebben géén commerciële band met partijen of merken die wij in onze publicaties noemen.”

Gratis offertes vergelijken?

Wij scoren een 9!

Meer nieuws:

Meer blogs